puzd33r Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Cześć Mam krótkie i zwięzłe pytanie Ile może byc warta koszulka Dennisa Rodmana? Chicago Bulls, Champion, rozmiar L 14-16 ( :< )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 30-50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzd33r Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 A liczyłem, że zawodnik ma znaczenie... Chociaż na ściane będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 gdyby to byla meczowka albo pro cut, pewnie wzialbys za nia wartosc sredniej miesiecznej pensji w polsce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzd33r Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Dobrze wiedzieć Wiem, ze nie dotyczy to tematu... Ale.. Czy duża jest różnica między tym rozmiarem, a normalną Mką? Mając 182 zmieszczę się w nią? Edytowane 19 Listopada 2014 przez puzd33r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ten rozmiar to dziecieca/ mlodziezowa L-ka , przy 182 cm bedzie za mala. Za taki rozmiar raczej nikt nie zaplaci 50 zl, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 pro cut czyli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzd33r Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Rozmiar zawodnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi