Tecu Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 a ja mam w robocie kolegów co majo na nazwisko: jeden McGee a drugi Harden. Siedzo obok siebie. Serio. to co, jakieś lajeczki może chociaż? Rzuć im piłkę, zobacz kto się o nią wywróci a kto zabierze dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 -co mówią goście na przyjęciu urodzinowym Clinta Eastwooda po tym, jak już pojedli, a teraz chcieli by trochę potańczyć ? -Clint, Kapela! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 To nie te urodziny )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 (edytowane) wymyslilem dwie szybkie zagadki ale uwazam ze piekielnie trudne. kto zgadnie ten ma leb jak sklep i jaja jak Seku Dumbaja. zaznaczam ze to powod do dymu Po jaką dziewczyne idzie Jordan? Co zostało z ubrania Luki po szarpaninie? Edytowane 18 Czerwca 2020 przez MVPrzemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 3 godziny temu, MVPrzemek napisał: 1. Po jaką dziewczyne idzie Jordan? 2. Co zostało z ubrania Luki po szarpaninie? 1. Po następną. 2. Po szarpaninie została mu luka w ubraniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Z kim chciałby grać Doncić w zespole? Z Don Vasylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Po jaką dziewczyne idzie Jordan? Po ole Co zostało z ubrania Luki po szarpaninie? Samanić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 5 minut temu, MVPrzemek napisał: Po jaką dziewczyne idzie Jordan? Po ole Co zostało z ubrania Luki po szarpaninie? Samanić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Przemo Ty to lepszy wariat jesteś. Lepiej szykuj tego alkochinczyka z ziomkami, to zarzucisz nas żartami po uro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 W dniu 18.06.2020 o 23:57, rw30 napisał: nie rozumie co on gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Czym się różni Jokić od Kawhiego? Pierwszą literą. Jokić to Joker, a Kawhi to choker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Ziomo mi podesłał komercyjne użycie mojego starego dowcipu z tego tematu. te kolesie to ktoś z was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 W dniu 17.02.2021 o 12:55, MVPrzemek napisał: te kolesie to ktoś z was? Nie i nie chcę frajerzyć, ale ten stały widz z donejta to @LeweBiodroSmoka. Z fartem i wiesz o co chodzi. Jak coś to nie ja Ci to powiedziałem k**** ten. 5 wariacie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 9 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Dobre ale niestety nie moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 będą jakieś nowości w tym wątku? za 3 tyg wątek będzie obchodził 10 urodziny, myślę że warto by to było jakoś uczcić, np serią nowych grypsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 @rw30 - proszę Cię bardzo wymyślony na poczekaniu: Co zostawi po sobie Doncic na koniec kariery? Lukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 19 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 Jestem za odkopaniem tego złota. Przypominam jednak motto/przesłanie autora wątku: Mozecie wpisywac swoje tez, ale wolalbym zebyscie slabych nie dawali, trzymajcie poziom ok? - Jak się żegna Georgios z Giannisem? - Papa, Giannis - Co mówi wieśniak Jayson gdy ktoś zapyta się go która laska to jego żona? - Ta tum. - Dlaczego Kobe nikomu nie podaje? - Bo nie żyje. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 19 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2024 - Jak Sochan dojdzie do kłębka tajemnicy udanych występów reprezentacyjnych? - Po nitce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia @MVPrzemek masz konkurencje! https://www.instagram.com/reel/DFFZprmM1__/?igsh=MXdxZjFrZDQ2YzVidA== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi