Findek Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ze wszystkich wpisów, których celem była śmieszność poprzez nieśmieszność w konwencji dowcipu, ten był najmniej śmieszny. Nawet się nie starasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 - Ulubione miejsce spotkań Russella Westbrooka i Jeremy'ego Lina? - West Brooklyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cze. Obecnie w budzie robie sobie taki projekt odnosie zartow slownych zwiazanych z NBA. Kumplom sie podoba, chociaz czasem musze im tlumaczyc jak nie lapia. Dzisiaj od rana wymyslilem kilka i moze bede uzupelnial jak mi sie nie znudzi ta zajawka. Mozecie wpisywac swoje tez, ale wolalbym zebyscie slabych nie dawali, trzymajcie poziom ok? Dzisiaj z nudów obczajałem najbardziej lubiane tematy na forum i to jest numer uno. Przy okazji tak sobie pomyslałem, że koleś co ma drugie konto jako MVPrzemek i kręci taką bękę dla calego forum jest mistrzem. Ostatnio trochę spuścił z tonu ale czekam na niego w przyszłym sezonie. Przy okazji skoro jest i tak sezon ogórkowy to może byśmy mieli jakaś zabawę zdradź coś co by nas mogło naprowadzić na Twoje prawdzwie konto Zrobimy śledztwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dziekuje za uznanie. Jednak prostuje, to jest moje jedyne konto a ostatnio troche mam lipke z czasem. Wakacje wiadomo silka rowery LoL. Szykujcie jednak dupki, nowa porjca dowcipow slownych w planach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Alter ego maca, for sure. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dzisiaj z nudów obczajałem najbardziej lubiane tematy na forum i to jest numer uno. Przy okazji tak sobie pomyslałem, że koleś co ma drugie konto jako MVPrzemek i kręci taką bękę dla calego forum jest mistrzem. Ostatnio trochę spuścił z tonu ale czekam na niego w przyszłym sezonie. Przy okazji skoro jest i tak sezon ogórkowy to może byśmy mieli jakaś zabawę zdradź coś co by nas mogło naprowadzić na Twoje prawdzwie konto Zrobimy śledztwo mozna napisac do matka zeby sprawdzil IP #genius :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 mozna napisac do matka zeby sprawdzil IP #genius :F myslałem, o tym ale to wtedy by było za łatwe i nie było by całej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Zepsuć Wam zabawę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Zepsuć Wam zabawę?Tak! A jesli inninie chca lub przemekmvp sobie tego nie życzy by byc ujawjionym dla ogolu to daj na priv! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Zepsuć Wam zabawę? Wydziel temat o żywieniu z komentarzy do łapu capu proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Przecież MVPrzemek to nie kto inny jak nasz rodzynek w wielkiej lidze Marcin Gortat i nie dam się przekonać, że jest inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dziekuje za uznanie. Jednak prostuje, to jest moje jedyne konto a ostatnio troche mam lipke z czasem. Wakacje wiadomo silka rowery LoL. Szykujcie jednak dupki, nowa porjca dowcipow slownych w planach a co tam u starszego bracholka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Przecież MVPrzemek to nie kto inny jak nasz rodzynek w wielkiej lidze Marcin Gortat i nie dam się przekonać, że jest inaczej dokladnie, zwlaszcza ze mam poufne info od bylego moderatora ze jego IP pokrywaja sie z miastami w ktorych akurat grywajo Wizards, a latem nadaje glownie z Greenpoi... yyyy z Orlando a co tam u starszego bracholka? kuziolka chciales napisac i u starego, ktory zarazil go miloscia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 elo mordy. siedzialem rano na silce i myslalem czy zrobic vol. 3 tego tematu, ale za malo nowych nazwisk i porzuciłem pomysł... ale dodam jeden co w sumie brachol smiechnoł - Co zakłada Trey chcąc się wtopić w tłum muzułmanek? - Burke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 elo mordy. siedzialem rano na silce i myslalem czy zrobic vol. 3 tego tematu, ale za malo nowych nazwisk i porzuciłem pomysł... ale dodam jeden co w sumie brachol smiechnoł - Co zakłada Trey chcąc się wtopić w tłum muzułmanek? - Burke Jeszcze jeszcze jeszcze c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) dobra Ignazz ... z dedykacja dla Ciebie fana ostryg - Co mówi Michael do mieszkańca Helsinek chcąc napić się z nim alkoholu? - Fin, lej. Edytowane 13 Lipca 2018 przez MVPrzemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Rzemek. Jesteś MVPi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Rzemek. Jesteś MVPiKazda mi to mowi Edytowane 13 Lipca 2018 przez MVPrzemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Kazda mi to mowiTylko co znaczy te i w MVPi Nie wiem na jakim poziomie abstrakcji, ale mnie też to śmieszy Więcej ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 a ja mam w robocie kolegów co majo na nazwisko: jeden McGee a drugi Harden. Siedzo obok siebie. Serio. to co, jakieś lajeczki może chociaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi