MVPrzemek Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Jako ze temat spotkal sie z milym przyjeciem dorzucam kolejna paczke - jakiego plynu uzywaja Gerald, Rasheed i Ben kiedy chca wybielic mur? - ace - ktorzy koszykarze dzialali poza prawem? - Bo i Travis - jakimi slowami rozpoczyna modlitwe Irving? - Kyrie elejson - co odpowiada Thompson na pytanie ile jednostek terytorialnych to Alabama, Ohio i Teksas? - Tri stany - co kupil Maciej za pierwszy kontrakt w NBA? - Lampe - kim zostal Szymon jak okazalo sie ze nie zagra w NBA? - Szewczykiem - jaki zawodnik NBA posiadal tytul szlachecki? - Baron Davis - co przygryzl Anderson podczas pocalunku z Mingiem? - Ware Yao - co wolaja koledzy do kanadyjskiego rozgrywajacego Lakers kiedy ten nie wie czyj aut zostal odgwizdany? - Steve, nasz! - dlaczego Boykins byl malutki? - bo urodzil sie too earl-y -jak sie nazywa roslina z ktorej olej tloczy Alex? -Len - co wola Bismack kiedy widzi jak oprawcy katuja Outlawa? - bijom Bo! Edytowane 12 Listopada 2014 przez MVPrzemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 - Wiesz że Stefana zamknęli do więźnia? - Nie, a za co? - Za ruchanie! - Czego? - Curry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Co powiedział Archie do swoich kolegów po meczu z Golden State? Good win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Dlaczego Curry nie lubi Indii? Bo raz jak tam pojechał, wpakowali go do kotła. Dlaczego Wall nie lubi Polaków? Bo jak jeden zapytał go o nazwisku, to mu odpowiedział wal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 - Po co Pau, Marc i Jeremy zatrzymują się na stacji? - Po Gasoline. leje jak głupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Całe szczęście,ja jestem zdruzgotany tym co przeczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dlaczego Curry nie lubi Indii? Bo raz jak tam pojechał, wpakowali go do kotła. Dlaczego Wall nie lubi Polaków? Bo jak jeden zapytał go o nazwisku, to mu odpowiedział wal. spodziewałem się raczej czegoś o supporcie LeBrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 spodziewałem się raczej czegoś o supporcie LeBrona What LeBron says when he see men going fishing at the port? - 'Sup port guys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 teraz to już naprawdę nie ma ch**ja - przyklejamy, panie modierator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 W The Starters mają podobną zabawę (Pun Gun), równie głupie, ALE DOBRE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Odkopuje. Może dla wielu z Was będzie to nowość, ale piątek jest ustanowiony jako "światowy dzień darcia łacha ze Stiwa Nasza". Z racji tego, że piątek zbliża się wielkimi krokami mały przedsmak tego co nas może czekać: Po co Stiw Nasz przechodzi przechodzi przez ulicę? Na pewno nie po pierścień Wchodzi Stiw Nasz do baru i od drzwi krzyczy: Najlepsza whisky! Barman bez słowa nalewa złocistego trunku, podaje szklankę Stiwowi, a tech jednym haustem wychyla ja na raz. Jeszcze jedną kolejkę - krzyczy Stiwi Barman posłusznie nalewa i sytuacja się powtarza. Stiw osusza 3 szklankę, po czym odwraca się, robi 5 salt w tył i dziarsko wychodzi przez drzwi Barman za nim krzyczy: KTO ZA TO WSZYSTKO ZAPŁACI??? A Stiw mu na to z szelmowskim uśmiechem: Micz Kupczak i Lejker! Przychodzi Stiw Nasz do lekarza, a lekarz do niego: symulantów nie przyjmujemy I na koniec ostatni hit sezonu: zachęcam do wymyślania swoich dowcipów o Stiwie Naszu i innych zawodnikach NBA! Radujmy się! ale bez bólu dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Któryś jest śmieszny? Jeśli tak, to słabo musi dziś być z moim poczuciem humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Qooniu Opublikowano 16 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Gratuluje orzeł, najhujo.szy post na tym forum ever, a konkurencja byla duża. Winszuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Wtorek jest oficjalnie dniem uświadamiania Przemysława Orlińskiego.Po co Przemek O. idzie do sklepu ? Na pewno po suchary.Szczyt szczytów ? Przemek O. drący łacha ze Strasburgera.Ej, jakie to łatwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 tym postem niestety zanegował swoje imię.... ...i chyba nazwisko też.... zostały tylko inicjały adekwatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Do duetu Kemp i Penny, oficjalnie dochodzi Nash Ej! Cicho! Dam Ci dobrą radę! Nie śmiej się ze Steve'a Nash'a! Ja źle na tym wyszedłem. Muszę teraz odejść i zakopać się w piaskach pustyni, tak suchych jak moje dowcipy o cudownym chłopcu z krzywą grzywką Żegnajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Dwie sprawy. Pierwsze zdanie po słowie odkopuje przeczytajcie jeszcze raz.... Piątek dopiero będzie Edytowane 18 Listopada 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dwie sprawy. Pierwsze zdanie po słowie odkopuje przeczytajcie jeszcze raz.... Piątek dopiero będzie To jest jedna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dwie Zapowiedź czegoś nowego i dawno nie widziałem takiej jednomyslnosci z przyjęciem tekst Piątek jako danie główne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Pamiętaj aby dzień święty święcić! Ogromne poruszenie wywołał mój wcześniejszy wpis więc dowcipy na dziś ukryję w spoilerze, żeby nie razić w oczy fanów jegomościa z Kanady Idzie Stwi Nasz przez las i dostrzega grupkę osób siedzących na kamieniach.Z niedowierzaniem podchodzi bliżej i dostrzega kilka niziołków, elfa, krasnoluda kilku ludzi i oczywistego dziadka, który wygląda na czarodzieja.nieśmiało podchodzi bliżej i pyta: panowie mogę wam w czymś pomóc?na co odziany w szare szaty czarodziej odpowiada: niestety nie Stiwi. My jesteśmy Drużyną Pierścienia i nie pasujesz do naszej grupy Edytowane 20 Listopada 2015 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi