Skocz do zawartości

Podniecacie się duperelami a coś Wam uknęło

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Po paru meczach i szukając możliwości wzmocnienia się w roto przeglądałem sobie poczynania wielu....

tu ochy o Klayu, tam krytyka Cavs łącznie z królem, patrzenie na nowy MOCNY region na południowym-zachodzie, co robi Kobe?, dyskusja czy jest jakiś SG gorszy od Gordona, ile mamy kontuzji?,  a o jednym jest stosunkowo cicho....

bez echa u Nas na razie przechodzą POKAZY one man show!!!!

Carmelo+Anthony+funny+%285%29.jpg

klasa światowa i może gorsze rzeczy widziałem ale celowo Melo nie dałem w tytule topika bo czekam na wasz osąd...

Melo po cichutku:

grając nadal POTĘŻNE minuty PONAD 35 !

zaliczył HISTORYCZNIE niskie PPG ( poniżej 20) na równie historycznym 38,2 FG% idąc dalej ma 75% FT ( rekord też nisko) oraz nie błyszczą inne dokonania:

rekordowe niskie 4,7 RPG gdzie miał już ponad 8 w sezonie

rekordowe niskie przechwyty  0,6 SPG

i rekordowe niskie  bloki 0,1

z drugiej strony więcej podaje 4,0 APG ( najlepiej) i ograniczył straty 2,4 ( wyrównał rekord kariery bo inaczej kręcił wyżej)

ma już dwa mega występy z Pistons i Nets 5:20 i 5:21 FG oraz z Wizz popisał się 7 stratami...

wyniki zespołowe 2:5 czyli 28%

to siedem gier oczywiście ale cicho o tym

spójrzcie na roto....

7 z rankingu gra na poziomie 166

Dobry temat!

dlaczego?

patrząc na powyższe wpisy! widać jak na dłoni że z tematem trafiłem ponieważ pokazał on, ze mamy tu w sumie adekwatny do poziomu społeczeństwa przegląd socjologiczny userów!

#1 rwuś w swoim stylu jednozdaniowcem wprowadził tyle nowego do dyskusji ze

#2 11 "klakierów" (mamy typ społeczeństwa prześmiewczo-specjalistyczny we wszystkim) KLIKNĘŁO lajka ;-) nie dodając nic niestety merytorycznego (dodam przecież to forum NBA i przede wszystkim opisujemy mecze

#3 Polak nie byłby Polakiem gdyby nie było stosownego pouczenia więc poszła też propozycja zmiana tematu (nomen omen chciałem wpisać datę sezonu i po pierwsze nie wiem jak to zniknęło a po drugie jak się edytuje temat?) i to także spotkało się z zasłużonym poklaskiem - tym razem wycieczka osobista do usuwającego temat...

#4 po spokojnym odpisaniu moda nastąpiła długo oczekiwana prośba o dystans i poczucie humoru... a chyba nie po to mamy modów.... 

#5 w końcu ktos się ulitował i dodał Melo...... w Denver ;-)

minłajl....

Melo kontynuuje bezsensowne rzucanie za 3 ( 0/5 w nocy z Hawks) gdzie bez stopera na nim bo ani Scott ( z SF) ani Milsap ( z PF) nie powinni go zbytnio ograniczyć - spodziewałem się że zaszaleje - i pomimo porażki w świat pójdzie dosyć atrakcyjna wiadomość w statline 25/9/7 co przy 11/25 jest poprawą do poprzedniego show...

rozumiem krytykę Melo od lat ale powiem szczerze, że obecna gra jest duzo gorsza i się tak zastanawiam, czy chodzi o jego indywidualne psychiczne zalety, lenistwo ( przecież była moda w to lato na chudnięcie i tylna część ciała Melo też została odtłuszczona, czy to magia NY)

ten mecz nasunął mi też parę dodatkowych pytań:

#1 co z prawym ramieniem Melo bo IMO gra z jakąś kontuzją

#2 jakim obrońcą jest Millsap wg Was?

#3 czy Phil Jax żyję czy to kukła siedzi zamiast niego?

Knicks sa ch..jowi to i przegrywają.

Melo jak Melo, raz lepiej raz gorzej, wiadomo, że sam zespołu lepszym nie potrafi uczynić.

Jax siedzi i się lampi bo i tak w tym gównie póki co nic nie ulepi.

Inna sprawa czy Jax będzie potrafił coś zadziałać.

Eniłej

Temat ch..jowy bo kim jest Melo, żeby zakładać mu osobny temat i debatować nad tym czy trafił trójkę w meczu, z żonką czy w totka?

ma wiele podobieństw do KB

ma KB ma więc i oN ;-)

temat wypłynął z jednego faktu...

było tyle komenty na tyle tematów o tym sezonie a Melo był cichym obecnie cancerem

chciałem to pokazać zadziwiony że to nam UMKNĘŁO

tym bardziej że mnóstwo "niemiłośników" jego talentu tu jest i mało kto się dał nabrać...

było jednak cicho

a temat jak parę razy zagra jak dziś zniknie gdzieś e oddali