angie#25 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Poszukuje ziomka do wspólnych wypraw na mecze Edytowane 3 Listopada 2014 przez angie#25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Zapytaj RappaRa lub Bastillona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ciężko się ogląda Gliwicki basket. Przyjechałem na mecz GTK Gliwice - Znicz Basket Pruszków i żałuję każdej minuty ale tylko dlatego, że Pruszków zagrał all-time piach i dostali w dupę.Gliwicki basket wygląda trochę tak, jakby trener zabrał z siłowni i stadionu lekkoatletycznego najwyższych i najszerszych atletów tamże znalezionych, nie licząc Donia, który schudł z 10 kg od kiedy go widziałem jeszcze w Rosie (na mecz przyjechał autem, odpalił szlugę przed halą ze znajomymi i poszedł się przebrać ;]). Bez specjalnego polotu, bez rzutu za 3 ale za to charakterny, waleczny basket.Warto chodzić dla Wróbelka i Frasia. Paul mnie zaskoczył bo kiedy jeszcze zaczynał w Łańcucie jego nostradamusowatość Findek nie wróżył mu wielkiej kariery a teraz to całkiem przyzwoity klocek, dosyć szybki na nogach jak na te gabaryty, umie pograć przodem, okazjonalnie nawet skończyć jazdą. I swoje konsekwentnie zbiera.Tylko ta hala nowa, jak przy gimnazjum p.s. Gliwiczanie walczą i chcą wygrywać. Przy odrobinie wsparcia kibiców może się wyciągną w tabeli, tego Wam życzę - za jaja i charakter. to Wróbelek tak zaraża ? W ogóle jakiś rozsądny wteran na 2,3 by Wam się przydał bo Doniu i Podkowiński strasznie kozaczą a są najsłabszymi ogniwami tego zespołu tak naprawde. Doniu zaczał chyba od 1/20 za trzy, z czego tę jedyną trójcynę trafił oczywiście Zniczowi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Kiedyś kumplowalem się z młodzieżówką Gtk i byłem na dwóch meczach z 5 lat temu. Obecnie ograniczam się do posiadania świadomości, że taka drużyna istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) pewee aka komish & o.l.e.g. aka half man - half period Edytowane 3 Listopada 2014 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Nie kibicuję, ale mogę się wybrać na jakiś ciekawszy mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie#25 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Yo forumowicze, dzięki za wyczerpanie tematu Luca - niestety wypad na gtk-ss ostrów odpada z powodu moich nieszczęsnych studiów, podobnie gtk-legia warszawa. Myślę natomiast nad spotkaniem ze spójnią ss bodajże 20.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jak tam ? Przyjechał ktoś do Pruszkowa na mecz ? Rewanż ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi