Dnc Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Tutaj zapraszam do komentowania tematu, pytań i odpowiedzi z Jasnowidza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 panie nie za mało tych pytań???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 panie nie za mało tych pytań???? dawaj ,beka będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 panie nie za mało tych pytań???? no przecież nie może być za łatwo dasz radę, tylko się skup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Spoko inicjatywa, zawsze to jakaś odskocznia od Kobasów czy misiów z gwiazdką. Swoją ankietę dam później, ale sugerowałbym aby odpowiadać tak jak to zrobił Koelner - wiadomo wtedy o jakie pytanie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Mogę edytować, żeby lepiej to wyglądało czy uznacie to za oszustwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Niby czemu? Tylko odp. zostaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ktoś może pomyśleć, że zmieniłem odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Tutaj zapraszam do komentowania tematu, pytań i odpowiedzi z Jasnowidza rozumiem, że na koniec zabawy zrobisz tabelkę w Excelu i porównasz wszystko ? wtedy dużo łatwiej jest wpisywać 1.-40. bez pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Wdarł się w błąd. Mianowicie w pytaniu 31 miało być: Czy Kevin Love będzie w top 5 zbierających i punktujących Jak komuś to coś zmienia to zmień odpowiedzi @ Czekolada każdy sam liczy swoje pkt, ja tylko sprawdzę te które będą miały najwięcej punktów napisane jest przecież czarno na białym Edytowane 27 Października 2014 przez devilnevercry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 pany Zamknijcie mozliwosc edycji jutro wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Przecież czas do 30. Panie, daj to trochę przetrawić. A devil świetna inicjatywa i wreszcie nie jednozdaniowiec! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 myślałem nad tym ale będzie za mało czasu chyba na wpisanie odpowiedzi z drugiej strony tak by było najrozsądniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) pany Zamknijcie mozliwosc edycji jutro wieczoremJak masz wątpliwości to usuń post i daj wtedy kiedy będziesz pewny, że są git, myślę, że nikt nie będzie miał tego za złe w końcu to tylko zabawa. Ale nie edytujmy już wcześnie wysłanych odpowiedzi po dziesięć razy. Aha właśnie sobie uświadomiłem, że nie ma pyt. o MIP . Edytowane 27 Października 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 a co za różnica jak ktoś wyedytuje za tydzień czy miesiąc czy nawet dwa? ważne żeby nie można było edytować w kwietniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 no za miesiąc czy dwa to może się np. Bledsoe polłamąc czy inny Davis i parę pytań odpada no nie pomyślalem, żeby dawać jakieś takie nasze forumowe typy, było by dobre i tak jest 40 pytań więc sporo chociaż chciałem w pierwszej wersji dać 60 na PO zrobimy jeszcze raz takie podobne, powinno być smiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 a co za różnica jak ktoś wyedytuje za tydzień czy miesiąc czy nawet dwa? ważne żeby nie można było edytować w kwietniu Gdyż jak ktoś się połamie na season ending to taka edycja będzie po ciulu... umówmy się najlepiej, że można edytować do 30.10, wszystkie zmiany po tej dacie to auto banan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 z tym miesiąc czy dwa to trochę ironia była, ale tydzień - dwa, who cares Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 31. Czy Kevin Love znów będzie w top zbierających i punktujących? Kiepskie pytanie, obie odpowiedzi pasują. Nie wiem od kogo kopiowaleś ale w pierwszym poście poprawiłem na top 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Trochę mi się rozjechało - wybaczcie. I nie ogarnąłem pytania: 35. Najwięcej w jednym meczu? Na początku zadałem sobie pytanie - ale czego? A później myślałem, że chodzi o liczbę trójek, a nie zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi