Xerey Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 po czym rozpoznac hyperfuse 2013 ze sa podrubkami i czy ta strona jest warta zaufania basketzone.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 sklep basketzone.pl z pewnością godny zaufania. A co do hyperfusów to musisz podesłać jakieś zdjęcia bo tak to ciężko określić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xerey Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 powiem ci ze nie radze kupywac na basketzone.pl poniewaz ja zakupilem i to sa jawne podrobki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Kolego to kupiłeś buty na basketzone i dopiero się pytasz czy godna jest zaufania, chyba nie ta kolejność w działaniu Co do samego sklepu osobiście nie miałem okazji ale kolega z boiska kupował Hyperquicknessy i wszystko było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Czekaj, czekaj... czyli pytasz po czym poznać podróbki, a potem z całą pewnością stwierdzasz, że to co kupiłeś to fejki? Coś tu się chyba nie zgadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jesli kupuje sie buty w jawnym sklepie, po czym stwierdzasz na 100%, ze to podrobki to uderzasz do Nike z dowodem zakupu i opisem sytuacji. Ale nie chce mi sie wierzyc, zeby basketzone sprzedawal podrobki, mieliby za bardzo przechlapane w Nike Polska, tak duzy gracz nie pozwolilby sobie na cos takiego, to by oznaczalo w zasadzie ich koniec. Na cos takiego moga sobie pozwalac sprzedawcy na allegro. Takze rozwin swoja mysl, po cczym wnioskujesz, ze to podrobki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 w basketzone kupuję już od dłuższego czasu i wszystko jest okej - sklep godny polecenia i do tego zniżki dają dla stałych klientów. Nie chce mi się więc wierzyć w to, że fake ludziom wciskają. A kupiłeś buty które są zrobione ze sztucznych materiałów więc jeśli nigdy z technologią fuse nie miałeś styczności to mogą Ci się wydawać drewniane ale nie jest to dowód, że buty są podróbkami. Ja nigdy za tymi fuse'ami nie przepadałem bo dla mnie są na maxa kwadratowe i źle się w nich czułem i tyle - tak samo jak Jordan 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nie wydaje mi się, żeby basketzone miał podróbki. Kupowałem nie raz, towar mają od dystrybutora. Podeślij zdjęcia albo napisz dlaczego tak uważasz, bo to mocne oskarżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 basketzone i podrobki? buahahahaha, dobre moze ktos na allegro stworzyl sobie konto i sie pod nich podszywa ale jezeli kupiles u nich, to nie ma opcji by byly to podrobki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Kupowałem u nich Jordany i wszystko było okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Też mi się wydaje to niemożliwe żeby były podróbki, no a sam zainteresowany milczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 qrwa sklepy jak basketzone, pro-baller, ataf, sklepkoszykarza, basketo czy basketplanet to legitne sklepy, maja stacjonarki nie ma opcji by sprzedali fejki moze gosciowi sie wydaje, ze jak gdzies klej wystaje to juz fejk niestety jakosc wykonania butow pozostawia czasami wiele do zyczenia a i same materialy czasami wygladaja dziwnie sam pamietam jak w 2008 roku wzialem do reki hyperdunki w sklepie nike'a i nie wierzylem, ze to so oryginalne buty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi