TheLegend Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam! Mam do zaoferowania około 40 różnych Jerseyów. Większosć sprowadzona ze Stanów. Dostawa w ciągu 24-48h od zaksięgowania wpłaty! - Swingmany - 150-180zł - Authentyk Stoudemire 300zł! Zapraszam na moje aukcje Allegro!http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37460047 Każdy like FanPage zostanie nagrodzony darmową wysyłką lub 10%rabatem!https://www.facebook.com/TheLegendsOf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 SAME PODROBKI ! PRECZ Z TEGO FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 haha dobre:) zle trafiles kolego:D same fejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Inna sprawa , że byłem ciekaw czy i kiedy wreszcie pojawi się osoba, która nakupowała od cholery jerseyów od księżyca i wietrząć szansę na zarobek wywali tutaj ofertę cenową 5 razy większą niż kwota jaką sami zapłacili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLegend Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Zabawni jestescie =] Żeby nie było niejasnosci, dodaje ScreenShota z ebaya gdzie jest nazwa użytkownika od którego kupuje Jerseye =] Użytkownik ze Stanów Zjednoczonych =] Proszę sprawdzić pochodzenie osobiscie =] http://genfoto.org/images/all5400d442607d2/dlahejterow.jpg - LINK do SS z ebay Po drugie, czy OFICIALNY profil NBA na YouTube pozwoliłby na to aby została pokazana w ich filmie podróbka? Oto koszulka która sprzedałem chłopakowi przed meczem SA SPURS vs Alba Berlin http://allegro.pl/tim-duncan-jersey-san-antonio-spurs-nba-adidas-i4618247369.html a to ta sama koszulka na filmie OFICIALNEGO profilu NBA na youtube.com 0:15sec+ wiadomosć od chłopa który kupił koszulkę - http://genfoto.org/images/all5400d442607d2/dlahejterow2.jpg http://allegro.pl/authentic-amare-stoudemire-ny-knicks-jersey-adidas-i4693283543.html - Bardziej autentycznej nie kupisz - chyba ze Meczowa po zawodniku =] Z całym szacunkiem, ale marni z Was fachowcy czy koneserzy Zanim zaczniecie Hejtować przemyslcie sprawę =] Jak widać nie muszę już udowadniać autentycznosci tych koszulek =] Pozdrawiam! Edytowane 20 Października 2014 przez TheLegend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 od fullmoona tez brales tego kobego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLegend Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Kobe od innego uzytkownika, Fullmoon nie handluje raczej M&N z tego co pamiętam =] Pozdrawiam Edit: Każdy Jersey Adidas z mojej oferty pochodzi od Fullmoona więc jeżeli chcecie zarzucać że to Fake, to Wasze zdanie przeciwko 70k+ zadowolonych użytkowników którzy kupili od niego Jerseye =] Pozdrawiam Edytowane 20 Października 2014 przez TheLegend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLegend Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Tak więc proszę usunąć te obelgi bo psujecie renomę! Apeluje do Administratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 byc moze czesc z tych koszulek jest od fullmoona i jest ok, nie zmienia to faktu, ze iverson hwc, kobe hwc czy bird to fejki i to laik jest w stanie ocenic jerseye brales minimum z 2 zrodel zrob fotki wewnetrznych metek, wszytych w laczenie przodu z tylem koszulki i bedzie wszystko jasne. zreszta w 1 poscie piszesz o tym ,ze wiekszosc sprowadzona ze stanow, rozumiem, ze reszta to fejki z chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLegend Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Przepraszam już prostuję HWC z Polski akurat. Wiec tu byc moze masz rację. Wieczorem podesle zdjęcia metek HWC i ocenicie. Swingmany od FullMona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Lepiej zrób zdjęcie każdego jersey'a (przód, tył + ew. detale) i wtedy będzie można dystkutować. Tak jak wspominał bb2, jeśli na pierwszy rzut oka widać 3 fejki, to czego mamy się spodziewać po reszcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLegend Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Kazdy Jersey ma w swojej aukcji galerie przynajmniej 8 zdjęć. Proszę Was o wnikliwą opinie. W przypadku gdy stwierdzicie że HWC jest Fakiem odsyłam je do polskiego dostawcy - zależy mi na zadowoleniu klientów, gdyż jest szansa że do nas wrócą. Co do Swingmanów nie mam wątpliwosci że to oryginały. Pozdrawiam http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37460047 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Wszystko co masz HWC to fake: iverson, kobe, pippen bird to fejki. Na aukcjach masz zdanie "produkt w 100% oryginalny". - Nie jest!! Teraz trzymamy za słowo, usuń aukcję i odeślij do polskiego dostawcy lub zmień treść ogłoszenia. A swingamnów wyślij metki wewnętrzne aby mieć 100% pewność. Swingamana Johna Walla też kupiłeś u floomona? Wygląda strasznie słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLegend Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jutro wstawie zdjęcia metek, nie mam dzis już do tego nerwów. Mam nadzieję że nie wszystkie HWC to podróbki. Bynum był też od Fullmoona a jest HWC więc tu nie ulega wątpliwosci. Dzięki za pomoc do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Inna sprawa, że szukanie "jelenia" na swingmana za 169 (kup teraz z przesyłką czyli jakieś 55USD) na forum, gdzie część użytkowników ma większą o nich wiedzę niż Balcerowicz o ekonomii zakrawa na lekką kpinę. Część koszulek idzie kupić podczas licytacji za nawet 10USD więc tylko i powodzenia. I chciałem Ci tylko powiedzieć, że najpierw twierdzisz, że chlopaki tutaj to marni fachowcy po czym ani przepraszam ani pocałuj mnie w dupę, tylko zmieniasz temat i zaczynasz się do nich łasić aby zweryfikowali Twój majdan. Chyba nie tak się postępuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 chlopak liczyl na latwy zarobek i sie przeliczyl smieszne jest ro, ze pewnie doskonale zdawal sobie sprawe z tego, ze kupuje fejki, liczyl, ze 1 oryginalny zakup (pewnie dla kolegow) zalatwi sprawe z niecierpliwoscia czekam na wewnetrzne metki wszystkich pozostalych swingmanow (hwc to juz wiadomo ze fejki) i pewnie sie nie doczekam:) gosc faktycznie bedzie legenda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 a o fullmoonie pewnie dowiedział się z tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLegend Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) A powiedz mi Sharif czy postępuje się tak jak Wy? TZN. Najpierw oceniacie wszystkie produkty na podstawie pierwszych trzech z brzegu, i piszecie że "same podróby", "HAHA KOLEGO ŹLE TRAFIŁES" Tak się postępuje?! Miałem prawo się zdenerwować! A Czy mnie ktos przeprosil za to co napisaliscie? NIE i ja też nie mam zamiaru Was za nic przepraszac! Ostatnio Adidas wysłał mi swoje katalogi gdzie cena hurtowa Swingmana w polsce to 169zł, a detal 329zł. Więc 169zł za które ja sprzedaje to niedrogo! Panie znawco tematu! - 10$dolar Jersey (ogórek najgorszy) - 19$ wysyłka, - 30% od wartosci faktury z kosztami przesyłki Policz sobie ile kosztuje Jersey =] Eliasz - to skąd mam dowód zakupu? może chcecie pismo z UC? ^^ OMFG Edytowane 21 Października 2014 przez TheLegend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie jestem znawcą tematu bo gówno wiem na ten temat ale dzięki ekipie z tego forum nie byłem zmuszony nabijac kabzy takim cwaniaczkom jak Ty.Te Twoje wyliczenia mają jedynie rację bytu jeśli a) nie masz nikogo w Stanach jesteś nastawiony na sprzedaż sklepową i płacisz cło oraz VAT c) każdy jersey jest do Ciebie wysyłany oddzielnie (idiot?) Jezeli jednak jestes przytomny to łaczysz przesyłki, prosisz sprzedającego o zaniżenie wartości bądz wysłanie jako gift, korzystasz ze znajomych, znajomych znajomych w USA. Kupując więc 3 jerseye w jednej paczce rozumiem, że Tobei nadal wychodzi cena 169 Wbijasz do kogoś do chaty zgrywając figofago i się dziwisz, że zwrócono Tobie uwagę Komedia normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLegend Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 a) nie mam nikogo w stanach jestem nastawiony na sprzedaż sklepową c) Każdy kolejny Jersey (wysyłka) to 8$ co nie podlega już zniżce =] A ja nie kupuje po 100 żeby sprzedać po 100 =] Jaki miałbym na tym interes? (idiot?) Myslisz ze sprzedaje je rekreacyjnie? OMFG^^ Za kogo Wy się uważacie że za pół darmo wszystko byscie chcieli! Cena detaliczna w polsce to 300PLN+ Wiec komentarz ze az 169zl mozesz sobie wsadzic =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi