Gość lennox23 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam,Mam do sprzedania archiwalne czasopisma MAGIC BASKETBALL(30egz.) i PRO-BASKET(21egz.).Mój czas z Chicago Bulls i Michaelem Jordanen niestety już minął, ale pozostały niezapomniane wspomnienia i pamiątki. Jakby ktoś był zainteresowany też plakatami Michaela Jordana to mam ich dużo. Cena i szczegóły do uzgodnienia na priv. W razie pytań jestem pod numerem GG 3935851. POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lennox23 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam, Ogłoszenie aktualne Zostały tylko MAGIC BASKETBALL Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lennox23 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zamykam. Nieaktualne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomTom Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witam, odświeżę trochę ten wątek. Czy ktoś może jest chętny do nabycia Magic basketball'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 pisz na pw do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi