Skocz do zawartości

Liga KRK_ZielonaDziura

Szulim

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jak w zeszłym roku szukamy osób chętnych na grę w fantasy w systemie Roto

Standardowe warunki, jedyny element który odróżnia tą ligę to dodatkowe punkty w żaleznosci od ilości Double-double co powoduje większe myślenie nad strategia w trakcie draftu :)

https://yho.com/nba?l=13129&k=3e8dfdcd67aa09f8

Draft aukcyjny, poniedziałek godz 21.00

Zapraszam !!

W zwiazku z tym ogloszeniem mam dwa pytania...

do Szulima - po co ciagniesz ta lige skoro ja zakladasz od nowa i rekrutujesz przypadkowych ludzi?

do reszty uzytkownikow - czy to jest klasyczny spam i powinno zostac wywalone?

Tzn na pewno skasuje ten watek po drafcie tej ligi, ale cos z tym robic do tego czasu?

Rekrutuje na nowo ponieważ osoby ktore były zaangażowane w zeszłym roku niestety musiały z przyczyn niezależnych mi odmówić, dlatego tez poza tymi osobami ktore sie zgłosiły z eszlego roku, szukam kolejnych osób do zabawy :)

Nie rozumiem dlaczego uznajesz to za spam jeżeli szukam osób ktore maja czas i chcą sobie zagrać w innych ligach? Czy nie od tego jest forum?

I oczywiście ze zgadzam sie na skasowanie wątku po drafcie, chodzi mi tylko o znalezienie osób zainteresowanych dodatkowa gra.

Zreszta wiLQ serdecznie zapraszam ;)

W dniu 14.10.2014 o 11:36, Szulim napisał(a):

Nie rozumiem dlaczego uznajesz to za spam jeżeli szukam osób ktore maja czas i chcą sobie zagrać w innych ligach? Czy nie od tego jest forum?

Zwroc uwage, ze zadalem pytanie do innych czy to jest spam i czy cos z tym robic... odpowiedz moze byc nie ;-)

Najbardziej mnie tu interesuje ustalenie jakiegos wspolnego planu dla takich przypadkow bo z jednej strony powstawanie dodatkowych lig raczej cieszy, ale z drugiej to zrobiloby sie problematyczne gdyby wiecej osob wpadlo na taki pomysl i rozmnozylo sie watkow ligowych nijak nie zwiazanych z glownymi rozgrywkami.

W dniu 14.10.2014 o 11:36, Szulim napisał(a):

Zreszta wiLQ serdecznie zapraszam

Dzieki, ale wystarczy mi lig w tym sezonie ;-)

W dniu 14.10.2014 o 12:13, wiLQ napisał(a):

Zwroc uwage, ze zadalem pytanie do innych czy to jest spam i czy cos z tym robic... odpowiedz moze byc nie ;-)

Najbardziej mnie tu interesuje ustalenie jakiegos wspolnego planu dla takich przypadkow bo z jednej strony powstawanie dodatkowych lig raczej cieszy, ale z drugiej to zrobiloby sie problematyczne gdyby wiecej osob wpadlo na taki pomysl i rozmnozylo sie watkow ligowych nijak nie zwiazanych z glownymi rozgrywkami.

Daj spokoj. Chlopak rekrutuje do swojej ligi wiec czemu mu nie pomoc? Przeciez nie podbiera managos z juz istniejacego systemu rozgrywek. Ba - wrecz moze pomagac w testowaniu rookies.

Jak dla mnie temat moze byc otwarty az uzupelni sklad a potem mozna go skasowac. Temat - a nie Szulima ;-)

Nowe oblicze wiLQ'a - Straznik Teksasu. :hororr:

Edytowane przez Leszczur

Haha, dzieki za wsparcie L :)

Jak wiLQ widzisz stworzyłem temat juz praktycznie po większości naborów do "standardowych" lig aby właśnie zrobic ligę dla osób ktore chcą sie ekstra pobawić :)

Wiem ze moze nie jestem tutaj znanym bywalcem na forum, ale to bardziej z powodu braku czasu w pracy :)

A szkoda bo moze byłbym inaczej postrzegany, moze kiedyś sie to zmieni :)

Póki co nadal zapraszam :D

W dniu 14.10.2014 o 12:16, Leszczur napisał(a):

Daj spokoj. Chlopak rekrutuje do swojej ligi wiec czemu mu nie pomoc? Przeciez nie podbiera managos z juz istniejacego systemu rozgrywek. Ba - wrecz moze pomagac w testowaniu rookies. Jak dla mnie temat moze byc otwarty az uzupelni sklad a potem mozna go skasowac.

W dniu 14.10.2014 o 14:53, fluber napisał(a):

Forum e-nba.pl, wątek roto-league, Szulim zakłada wątek liga roto dla chętnych i pada pytanie o spam? :numbness:

Czyli odpowiedz brzmi, ze nie jest... przepraszam, ze smialem zapytac...

W dniu 14.10.2014 o 14:44, Szulim napisał(a):

Jak wiLQ widzisz stworzyłem temat juz praktycznie po większości naborów do "standardowych" lig aby właśnie zrobic ligę dla osób ktore chcą sie ekstra pobawić :smile:

Tzn w trakcie zapisow to wciaz byloby OK czy juz nie?

@wiLQ z tego co czytałem regulamin to nie jest zabronione ogłaszanie własnych lig , albo przynajmniej tego nie doczytałem.

Uznałem forum za rzecz publiczna z której korzystający sami wybierają w czym biorą udział , wiec odpowiadając na twoje pytanie, sadze ze nieistotne jest kiedy ogłoszenie by zawisło.

I myśle ze inni sa w stanie sie ze mną zgodzić. ( albo mam taka nadzieje :P )

To była moja własna inwencja żeby nie mieszać sie w trwające tematy tylko poczekać ale widzę ze chyba trafiłem na zły dzien wiLQ 'a :)

Mam nadzieje ze ten szum w tym wątku spowoduje ze trochę osób sie do ligi zapisze :D

W dniu 14.10.2014 o 15:34, fluber napisał(a):

Wybaczam, chyba miałeś jakiś zły dzień w robocie :nightmare:

W dniu 14.10.2014 o 15:44, Szulim napisał(a):

To była moja własna inwencja żeby nie mieszać sie w trwające tematy tylko poczekać ale widzę ze chyba trafiłem na zły dzien wiLQ 'a :smile:

Nie mam zlego dnia tylko ewidentnie zbyt powaznie podszedlem do nowej roli moda dzialu ;-)

W dniu 14.10.2014 o 15:44, Szulim napisał(a):

@wiLQ z tego co czytałem regulamin to nie jest zabronione ogłaszanie własnych lig , albo przynajmniej tego nie doczytałem.

Alez wlasnie dlatego probuje zadawac te pytania!

Bo ani nic nigdzie nie ma na ten temat ani nawet nie pamietam zadnej dyskusji... i tu sie ona odbyla ;-)

W dniu 14.10.2014 o 16:05, wiLQ napisał(a):

Nie mam zlego dnia tylko ewidentnie zbyt powaznie podszedlem do nowej roli moda dzialu ;-)

Bo ani nic nigdzie nie ma na ten temat ani nawet nie pamietam zadnej dyskusji... i tu sie ona odbyla ;-)

Uwielbiam, jak jesteś taki władczy :playful:

Tak więc moje zdanie:

Na pewno nie jest to spam, wspaniale że się ktoś ogłasza i trafił z tym do odpowiedniego działu nawet ; )

ale

W dniu 14.10.2014 o 12:13, wiLQ napisał(a):

zrobiloby sie problematyczne gdyby wiecej osob wpadlo na taki pomysl i rozmnozylo sie watkow ligowych nijak nie zwiazanych z glownymi rozgrywkami.

też dostrzegam ten problem. Może powinien być po prostu wątek "ogłoszenia o innych ligach roto"?

W dniu 14.10.2014 o 17:30, eMeS napisał(a):

Tak więc moje zdanie:

Na pewno nie jest to spam, wspaniale że się ktoś ogłasza i trafił z tym do odpowiedniego działu nawet ; )

ale

też dostrzegam ten problem. Może powinien być po prostu wątek "ogłoszenia o innych ligach roto"?

Idzmy dalej - wydzielmy podforum tak zeby kazde ogloszenie mialo wlasny watek! ;)

W dniu 14.10.2014 o 16:05, wiLQ napisał(a):

Hmmmm. To mi zaczyna przypominac nasza stara rozmowe na temat wnoszenia potężnych elektromagnesów na draft FB-Best i czy należy ten element strategii regulować stosownym zapisem w regulaminie ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.