SkoczekS1 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ale takie są ceny jerseyow z kolekcji hardwood classic. Ja za swojego T-Maca z Raptors dałem $60 z tym, że jest to koszulka młodzieżowa. Rozmiary adult kosztują $80-$110. Cały czas oczywiście mówimy o swingmanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Biorę za 200 zł. Pisz na maila: michal.zajac@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Chciałem się bezpośrednio ustosunkować do tej wypowiedzi: "Cena? Cóż... raczej mało kto w PL tyle jest w stanie zapłacić. Skoro za 150zł ludzie się dłguo zastanawiają czy autentyki kupić, tym gorzej będzie w przypadku swingmanów." jak i innych o podobnym wydźwięku. Rozumiem, że chcecie mnie mocno przekonać, że ta koszulka jest warta mniej. Ale w mojej opinii nie jest. Nowa sztuka kosztuje dwa razy więcej, stan tego egzemplarza jest idealny, trudno dostać go w Polsce i kolorystyka jest unikatowa. I według niektórych osób chyba też, bo licytacja, którą przeprowadziłem doszła do 210 zł. Finalnie nie sprzedałem, ponieważ nie starczyło mi czasu na ponowne wystawienie, ale wiem, że chętni byli. A teraz mam czas i możliwość wystawienia. Plus odnośnie wylatywania. Polecam sprawdzić, zanim się wyleci z oczernianiem o wystawianie fejków. cześć, kupie koszulkę za 200 zł. Daj znac pod maila: michal.zajac@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 jak dla mnie swingmany nie maja zadnej wartosci:) ale ja jestem ortodoksem w tej kwestii. rozumiem jednak ludzi, ktorzy kupuja je do kolekcji, bo czasami nie ma innego wyjscia. sam mam 2. kobego z high school i MPLS ale tylko dlatego, ze innych wersji nie bylo do kupienia(poza tymi, w ktorych gral mamba) i tylko dlatego, ze kolor naszytych numerow/napisow jest 1kolorowy i mam gwarancje, ze to mi sie nie spierze. niemniej ostatnio wyprzedaje autentyki z kolekcji, wiec niewykluczone, ze i na te przyjdzie czas... bo jaraja mnie meczowki. nawet moskow za 70$. duzo bardziej niz swingman duranta czy lebrona... o magicach, birdach i malone'ach nie wspominajac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Szkoda ze polsce jest taka bieda jesli chodzi o authentyki nie mowiac juz o pro cutach bo o meczowkach mozna pomazyc. Inna sprawa ze malo kto wyda spora kase na cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 @Michal, wysłałem maila, sprawdz pocztę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi