SlaKB Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jako ze ku zaskoczeniu wszystkich połamala się moja gwiazda i nadzieja na PG Steve Nash to pilnie poszukuje rozgrywającego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Nie doczekalem sie na zapowiadane projekcje od eMeSa i Arctusa [ani niezapowiadane od innych], wiec wrzucam co mam w formie jakiej dostalem... Od SlaKB... tier 1: Denver Nuggets, Washington Wizards, Dallas Mavericks, Boston Celtics, Utah Jazz tier 2: Los Angeles Lakers, Miami Heat, Milwaukee Bucks, Phoenix Suns, Indiana Pacers tier 3: New Orleans Pelicans, Sacramento Kings, Chicago Bulls, Minnesota Wolves, Golden State tier 4: San Antonio Spurs, Portland Trail Blazers, Los Angeles Clippers, Orlando Magic, Cleveland Cavaliers Od Benona... złota 5: bulek, karl, marthinus, wilq, qas srebrna 5: evitacre, zodd, slakb, kolek23, benon brązowa 5: emes, arctus, january, l.tm, tizz pozostali: reszta... Oraz moje [uzywam nickow i nazw druzyn jednoczesnie bo poki co nie moge sie przyzwyczaic kto jest kto, poza tym dzieki temu latwiej sie czyta w/w projekcje]... Tier1: Milwaukee Bucks - evitacre Phoenix Suns - bulek Miami Heat - wiLQ Denver Nuggets - january Portland Blazers - Marthinus Tier2: Indiana Pacers - QAS Utah Jazz - karl LA Lakers - SLaKB Washington Wizards - Benon NO Pelicans - Arctus Tier3: Boston Celtics - kolek Min Wolves - blackmagic Chicago Bulls - Zodd Dallas Mavs - eMes Sacramento Kings - Tizz Tier4: Orlando Magic - L.TM Golden State - Qooniu San Antonio Spurs - mac LA Clippers - Szulim Cleveland Cavs - Ledley Jakies uwagi i komentarze? Dla mnie ciekawe, ze tylko wsrod 3 opinii nie ma consensusu odnosnie zadnej druzyny w Top5! ;-) Ale za to jestesmy bardziej zgodni odnosnie dolu tabeli... Edytowane 27 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Czyli wychodzi, ze będę w górnej połówce tabeli ale bez szans na mistrza czyli w sumie najgorsze rozwiązanie. ;] Trochę szkoda, że więcej osób czegoś nie wysłało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Sukces! Mogę już obserwować fajnych prospectów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Czyli wychodzi, ze będę w górnej połówce tabeli ale bez szans na mistrza czyli w sumie najgorsze rozwiązanie. ;]I akurat co do tego bylo 3 na 3 ;-) Trochę szkoda, że więcej osób czegoś nie wysłało..Tez myslalem, ze bedzie wiecej chetnych... ale nie bylo. Jak widac zabawa w projekcje druzyn nie jest dla wszystkich bo to trzeba akceptowac nieuniknione bledy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Wybaczcie panowie brak moich typów, ale cierpię na permanentny brak czasu. Na pewno jeszcze dla własnej informacji będę robił zestawienie drużyn, to mogę je dorzucić za jakiś czas, jeżeli jest zainteresownie. Btw. Podoba mi się, że jestem raz w tierze 1 i dwa razy w 3. Bardzo ładnie podsumowuje to mój skład ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Na pewno jeszcze dla własnej informacji będę robił zestawienie drużyn, to mogę je dorzucić za jakiś czas, jeżeli jest zainteresownie. Wrzucaj, zawsze lubię czytać takie przewidywania. I akurat co do tego bylo 3 na 3 ;-) Oddaj mi tego Lawsona to może podskoczę. W takiej sytuacji trzeba zacząć poważniej rozglądać się za jakimś tradem, dzięki któremu wskoczę do grona contenderów. Chyba, że kilku moich połamie się wcześniej to zacznę tank for Okafor. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Wybaczcie panowie brak moich typów, ale cierpię na permanentny brak czasu.Udzial byl dobrowolny i nie ma za co przepraszac... Na pewno jeszcze dla własnej informacji będę robił zestawienie drużyn, to mogę je dorzucić za jakiś czas, jeżeli jest zainteresownie.... i jesli dasz rade jeszcze przed sezonem to pewnie, ze warto. Dlaczego tylko my mamy sie kompromitowac? ;-) 2xtier 1 i raz tier 3? Cholera wysoko ;d, a sam się zdziebko niżej oceniam ;dSkoro masz jakas wizje tabeli to dlaczego sie nie podzieliles? ;-P Oddaj mi tego Lawsona to może podskoczę. Gdybys go dostal za darmo na pewno bys podskoczyl, ale punktu charytatywnego za PG nie prowadze ;-) Edytowane 27 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Oj wiLQ czemu tylko 2nd tier? slaKB i Benon nie pomylili sie co do mojej pozycji na koniec A tak na serio, to właśnie tak siebie na dzień dzisiejszy widzę - pozycja 4-6. Dlatego trzeba bedzie poczynić jakieś ruchy wkrótce. Bo to nie wystarczy. Edytowane 27 Października 2014 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Oj wiLQ czemu tylko 2nd tier? Po drafcie bylem pod wrazeniem, ze jako jedyny zblizyles sie tuz pod limit, ale w arkuszach mniej mi imponuje ta druzyna przez zdrowie ;-) Za duzo drogich zawodnikow opuszczalo kawaly sezonow. slaKB i Benon nie pomylili sie co do mojej pozycji na koniec Oczywiscie moga miec racje i przy zdrowym skladzie jak najbardziej wrzucilbym Cie do Top5, ale... A tak na serio, to właśnie tak siebie na dzień dzisiejszy widzę - pozycja 4-6.... ta pozycja tez czesciowo wynika z przyjetych widelek bo 4-6 to albo Tier1 albo Tier2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 No, czyli poszło mi lepiej niż w roto 1 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Odnosnie tego trejdu to jakie znaczenie dla niego miala kontuzja Russa? Obaj o niej wiedzieliscie, tak? Ergo QAS powoli odpuszcza sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Wisiał trade, kliknąłem dziś accept.Hmmmm, to QAS mogl go wyslac jeszcze przed kontuzja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) trejd wisiał przed kontuzją Russa, w obliczu kontuzji raczej bym na to nie poszedł... ale szczerze mówiąc nie jest najgorszy... Edytowane 31 Października 2014 przez QAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tear 1 brzmi fajnie, lokata aktualnie też ale kategorie nie są wykrystalizowane zresztą po pierwszych fatalnych meczach kilku zawodników nie ma co na to patrzeć. Ale jest projekcja ze może to być niezły sezon. Ale wystarczy jedna kontuzja w stylu Westa i wszystko pęknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Panowie, nie to żebym miał ochotę blokować transfery ale czy jest na aplikacji mobilnej taka opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Chyba musisz wejść w zakładkę swojej drużyny, potem trzy kropki po prawej u góry.tam masz pending transactions i po wybraniu danego trejdu powinna być opcja vetowania. nie mam u siebie w lidze teraz żadnej wymiany więc nie mogę tego sprawdzić na 100%. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Iguodala do oddania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Kolega L.TM wchodzi tu na forum czy coś? Bo wysłałem mu dwie propozycje trade, ale niestety na żadną nie odpowiedział i chyba nawet ich nie odczytał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 P Pierca oddam Contenderom :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi