wiLQ Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mam nadzieję, że wszyscy się pojawia i będzie ciekawie Panie i Panowie, tak dla przypomnienia to jutro draft. Mam nadzieję, że wszyscy się pojawią.I pojawili sie wszyscy? ;-) Bo to juz wiadomo, a czy bedzie ciekawie to sie dopiero okaze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek31 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Niestety czterech się nie pojawiło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Niestety czterech się nie pojawiło :/Auc, to szkoda... kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek31 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mariusz's Team, Lublin Pacers, Slawek's Team, KetezWro71 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Mariusz's Team, Lublin Pacers, Slawek's Team, KetezWro71Heh... zobaczymy czy beda grac z tym co dostana czy calkiem znikneli... bo jesli to drugie moga zostac zastapieni z listy rezerwowej. W kazdym badz razie dzieki za informacje. Edytowane 21 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 wyniki draftu: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/52296/draftresults teraz czas na wymiany jak ktoś poszukuje asyst, zapraszam. ja chętnie przygarnę jakieś 3pts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Szkoda tych nieobecnych, bo draft z 4 automatami to średnia przyjemność, aczkolwiek z resztą bardzo fajnie się grało i generalnie jest dobrze. Jutro postaram się krótko ocenić swoje wybory i przewidzieć czołówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek31 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Chicago Warriors 1. (31) Ty Lawson (Den - PG)$31 2. (43) Deron Williams (Bkn - PG)$25 3. (48) Chandler Parsons (Dal - SF,PF) $28 4. (51) Marcin Gortat (Was - C)$18 5. (65) Ryan Anderson (NO - PF,C)$18 6. (67) Jrue Holiday (NO - PG)$16 7. (78) Jonas Valanciunas (Tor - C)$15 8. (98) Nikola Pekovic (Min - C)$13 9. (99) Omer Asik (NO - PF,C)$8 10. (105) Giannis Antetokounmpo (Mil - SG,SF)$7 11. (106) Darren Collison (Sac - PG)$9 12. (110) Eric Gordon (NO - SG)$7 13. (125) Dion Waiters (Cle - SG) $3 Ogólnie z draftu jestem zadowolony. Nie mialem jakiejś wielkiej taktyki, zależało mi na tym aby mieć w miarę wyrównany team i nikogo nie przepłacić. Myslę, że udało mi się to zrobić Nie będę ukrywał, że licze na miejsce w górze tabeli. Za faworytów uważam również God of Thunder i Gnojownicy Edytowane 22 Października 2014 przez Bartek31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Gnojownicy 1. (28) Rajon Rondo (Bos - PG) $20 2. (41) Dwyane Wade (Mia - PG,SG) $21 3. (45) Nikola Vucevic (Orl - PF,C) $23 4. (52) DeMar DeRozan (Tor - SG,SF) $27 5. (56) Michael Carter-Williams (Phi - PG) $14 6. (58) Kyle Korver (Atl - SG,SF) $14 7. (61) Derrick Favors (Uta - PF,C) $24 8. (70) Pau Gasol (Chi - PF,C) $16 9. (86) Jeremy Lin (LAL - PG,SG) $9 10. (91) Trey Burke (Uta - PG) $10 11. (94) Tony Parker (SA - PG) $13 12. (117) Tyson Chandler (Dal - C) $8 13. (166) Anthony Bennett (Min - SF,PF) $1 W zasadzie też mogę być zadowolony, choć wiele będzie zależało od zdrowia i formy takich zawodników jak Rondo, Wadea, MCW czy Gasola. Szkoda, że nie udało się kupić kilku innych co miałem na liście. Jednak ceny (szczególnie na początku) były wysokie, więc trzeba było ich odpuścić. Z jednej strony żałuję, że wydałem siano na T.Parkera (po tym zakupie zostało mi tylko $9 na dwóch zawodników). Jednak cena była tak niska, że nie można było odpuścić tak solidnego zawodnika. A szkoda dlatego, gdyż szukałem jakiegoś wysokiego i później było za mało kasy, aby kogoś ze swojej listy jeszcze pozyskać. W wielu statystykach mogę być wysoko. Jednak trzeba będzie podciągnąć się w FT%, 3PTM oraz TO, gdyż tutaj mogę być bardzo, bardzo nisko. Jeśli zdrowie dopisze, to raczej powinienem być w górnej połowie tabeli. Co do draftu, to największe problemy będą miały osoby, których nie było. Słabo wypada również ekipa z Durantem. Swoją drogą, dość drogo poszedł. Ktoś chyba bardzo liczył, że szybko wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 God of Thunder 1. Eric Bledsoe (Pho - PG,SG) $26 2. Paul Millsap (Atl - PF,C) $37 3. Joakim Noah (Chi - PF,C) $35 4. Mike Conley (Mem - PG) $30 5. Tim Duncan (SA - PF,C) $19 6. Victor Oladipo (Orl - PG,SG) $13 7. Tobias Harris (Orl - SF,PF) $11 8. Danilo Gallinari (Den - SF) $7 9. J.J. Redick (LAC - SG) $5 10. Jordan Hill (LAL - PF,C) $9 11. Jamal Crawford (LAC - PG,SG) $6 12. Marco Belinelli (SA - SG,SF) $1 13. Tim Hardaway Jr. (NY - SG) $1 Generalnie jestem dość zadowolony. Trzon drużyny jest dość mocny (Millsap, Conley, Noah i Bledsoe) i jeśli Duncan utrzyma swoją stałą, jak do tej pory, formę, to zapowiada się walka o awans. Harris, Oladipo i Gallo to gracze, którzy zazwyczaj szli dość tanio, a wg mnie powinni się sprawdzić. Oprócz tego udało się za 9$ wziąć Hilla, co uważam za fajną cenę. Hardawaya wziąłem, bo wiem, że upside ma duży, a i w NY na niego bardzo lubią stawiać. Crawford i Belinelli to specjaliści od trójek i ft%, warto mieć, a ewentualnie któregoś można wymienić. Walka o awans prawdopodobnie rozegra się pomiędzy 5-6 ekipami i może być różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dostałem dziś propozycję tradu od Mariusza, czy to oznacza, że będziesz grał? Fajnie, jakbyś dał znać co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Racja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Z 4 osob, ktore nie byly na drafcie 2 potwierdzily dalsza gre co zostawia 2 mocnych kandydatow na olewusow. Na liscie rezerwowej sa 2 osoby... zakladajac, ze chca przejac druzyne i zrobia to w miare szybko po wyslaniu im linka przez komisza bylibyscie za takim przejciem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jak najbardziej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakers Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi IV California w sezonie 2014/15 Po losowaniu wszystkich na poziomie IV w 4 grupach wg doswiadczenia w fantasy w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo] GeDDo;12 [c] - Gnojownicy Kraso;8 - Kraso Julius;8 - Chorwackie Skowronki? matvez;2 - Biegamy Eliasz;0 - WeDemBoyzz [transfer za bulls2006;3] KingStress;1 - Lublin Pacers [draftowal automat] Raven;1 - Raging Ravens barcalover;1 - God of Thunder diament;0 - diament's Team Marionn29;0 - Mariusz's Team? [draftowal automat] Bartek31;0 - Chicago Warriors turbokasztan;0 - Nic nas nie łączy ketezwro71;0 - KetezWro71 [draftowal automat] Sławek;0 - Slawek's Team [draftowal automat] BoGo;2 - Hall Of Shamers [zastapil konrad17;0] konrad17;0 zniknal w trakcie organizacji, wiec stracil miejsce w lidze. W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top4 awansuje do III, a reszta utrzyma sie na poziomie IV. Spadkow nie bedzie. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Link do ligi na Yahoo - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/52296 Komisarzem ligi jest GeDDo ze wzgledu na swoje duze doswiadczeniw w fantasy i zgodzil sie pelnic ta funkcje ;-) Ustalony termin draftu to 21.X o godzinie 22 Dane do ustalenia terminu draftowego byly tutaj - http://doodle.com/ute83g3df5846zem Hej dostałem meila ze moge dolaczyc .Moj email [EDIT] dzieki czekam na zaproszenie Edytowane 28 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakers Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Liga na yahoo została już utworzona, a informacje z dostępem do ligi wysłane do wszystkich uczestników. Prosiłbym tylko wszystkich co się już dołączą do ligi, aby ustawiły odpowiedni nick na yahoo. Tak abyśmy wiedzieli kto już jest i kogo jeszcze brakuje. Ewentualnie możecie w nazwie ligi podać Wasz nick z forum. Draft wstępnie ustawiony na piątek 23 października 2014 na godzinę 20:30. Wszystkie pytania odnoszące się do tej ligi, piszemy w tym topicu. Hej dostalem wczoraj emaile ze moge dołaczyc do IV california.Jestem aktywnym graczem nie zawiode moj email [EDIT] Edytowane 28 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Hej dostalem wczoraj emaile ze moge dołaczyc do IV california.Jestem aktywnym graczem nie zawiode moj email marcinracz@vp.plMail został wysłany. Sprawdź pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Mail został wysłany. Sprawdź pocztę.Ktora druzyne przejmie? BTW, skoro komisz juz wyslal zaproszenie to wycialem adres z 2 powyzszych postow zeby spamerzy sie nie dorwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ktora druzyne przejmie?Slawek's Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Zanim sie zacznie sezon jeszcze wrzuce swoje wrozenie z arkuszy ;-) Ze standardowymi zalozeniami tzn wrzucam sklady pod swoje projekcje - z ktorych wszystkie moga byc do bani - i sprawdzam jak druzyna wyglada na tle ligi, ale nie bierzcie tego osobiscie bo staralem sie oceniac wg krzywej tak zeby byla czolowka, srodek i spadkowicze itp itd plus pominalem srodek tabeli bo jest najnudniejszy do opisywania ;-) OK, do rzeczy... w nawiasie krotkie podsumowanie... a kolejnosc w grupach bardzo z grubsza... co wazne to nie probowalem zgadywac kto odpusci w sezonie, a wiadomo, ze taka druzyna zajmie ostatnie miejsca. "Contenderzy" [w znaczeniu, ze wg mnie zaczynaja z dobrej pozycji i potrzebuja najmniej sprzyjajacych okolicznosci na zajecie miejsca w Top5, a wiec i awans, ale bycie na tej liscie o niczego nie gwarantuje]: Gnojownicy [ryzykowna zdrowotnie, ale mocna startowa 10, tankowanie trojek?] God of Thunder [ryzykowna zdrowotnie, ale mocna startowa 10, chyba sie powtarzam ;-)] Kraso [slabe 3 kategorie, ale mocne pozostale, podejrzewam, ze beda trejdy] Raging Ravens [duzy overkill w blokach, ale przy trejdach i bardziej zbilansowanych kategoriach to contender] Rumuńske Skowronki [ostro zatankowane i przy bardziej zbilansowanych kategoriach to contender] "Dolne rejony tabeli" [w znaczeniu, ze wg mnie zaczynaja z dolka, ale bycie na tej liscie o niczym nie rozstrzyga]: Biegamy [dziwny mix slabego i mocnego FT% u graczy, plytko i sporo zlamasow] Hall Of Shamers [plytki sklad i brak zdecydowania co robic z FT%] Mariusz's Team [widac, ze to druzyna z automatu, wymaga duzo pracy na FAsach] Lublin Pacers [widac, ze to druzyna z automatu, wymaga duzo pracy na FAsach] A ogolnie zaluje, ze nie bylo tyle osob na drafcie bo to bodaj najwiecej w rozgrywkach, ale niestety nie bardzo da sie to przewidziec. Oby przejecie druzyn pomoglo i zeby sezonowa walka byla lepsza niz sam draft ;-) Edytowane 28 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi