wiLQ Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi IV California w sezonie 2014/15 Po losowaniu wszystkich na poziomie IV w 4 grupach wg doswiadczenia w fantasy w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo] GeDDo;12 [c] - Gnojownicy Kraso;8 - Kraso Julius;8 - Chorwackie Skowronki? matvez;2 - Biegamy Eliasz;0 - WeDemBoyzz [transfer za bulls2006;3] KingStress;1 - Lublin Pacers [draftowal automat] Raven;1 - Raging Ravens barcalover;1 - God of Thunder diament;0 - diament's Team Marionn29;0 - Mariusz's Team? [draftowal automat] Bartek31;0 - Chicago Warriors turbokasztan;0 - Nic nas nie łączy ketezwro71;0 - KetezWro71 [draftowal automat] Sławek;0 - Slawek's Team [draftowal automat, przejeta przez rakers] BoGo;2 - Hall Of Shamers [zastapil konrad17;0] konrad17;0 i Sławek;0 znikneli w trakcie organizacji, wiec stracil miejsce w lidze. W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top4 awansuje do III, a reszta utrzyma sie na poziomie IV. Spadkow nie bedzie. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Link do ligi na Yahoo - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/52296 Komisarzem ligi jest GeDDo ze wzgledu na swoje duze doswiadczeniw w fantasy i zgodzil sie pelnic ta funkcje ;-) Draft odbyl sie 21.X o godzinie 22. Dane do ustalenia terminu draftowego byly tutaj - http://doodle.com/ute83g3df5846zem Edytowane 28 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Liga na yahoo została już utworzona, a informacje z dostępem do ligi wysłane do wszystkich uczestników. Prosiłbym tylko wszystkich co się już dołączą do ligi, aby ustawiły odpowiedni nick na yahoo. Tak abyśmy wiedzieli kto już jest i kogo jeszcze brakuje. Ewentualnie możecie w nazwie ligi podać Wasz nick z forum. Draft wstępnie ustawiony na piątek 23 października 2014 na godzinę 20:30. Wszystkie pytania odnoszące się do tej ligi, piszemy w tym topicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Draft wstępnie ustawiony na piątek 23 października 2014 na godzinę 20:30. Piątek to 24 października, a Ty ustawiłeś draft na czwartek (co akurat mnie by odpowiadało). Ja już teraz wiem, że akurat w tamten piątek nie dam rady. Jestem na wyjeździe od 24.10 do 26.10. 27 i 28 jak najbardziej. Czwartek, wtorek i poniedziałek także. Najlepiej byłoby chyba stworzyć doodla, nie? Edytowane 2 Października 2014 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 No tak, na czwartek. Aczkolwiek jest to wtępny termin, który naturalnie może ulec zmienie. Doodle stworzony, tak więc możecie a nawet powinniście tutaj się wpisać i zaznaczyć wole i zajęte terminy: http://doodle.com/ute83g3df5846zem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Coś nam słabo ta organizacja idzie Panowie Fajnie byłoby usłyszeć jakiś odzew, bo póki co słabiutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbokasztan Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Cześć, zaznaczyłem wolne terminy, które pasują mi odnośnie draftu... z grubsza pasuje mi prawie codziennie. Teraz staram się ogarnąć kwestię techniczne bo pierwszy raz mam do czynienia z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jeśli ktoś pierwszy raz będzie grał w FB na yahoo, to sugeruję zrobić test działania draftu. Aby później przed samym draftem nie okazało się, że musicie coś tam instalować. Można też zrobić kilka mock draftów, aby było łatwiej później na samym drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Zaznaczyłem terminy które mi pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Pomozecie dopasowac nicki forumowe do nazw druzyn? Czyje sa Nic nas nie łączy, Mariusz's Team, Raging Ravens i Chicago Warriors? Pytanie o tyle istotne, ze przy okazji bedzie mozna ustalic kogo jeszcze brakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Raging Ravens - Raven Nic nas nie łączy - turbokasztan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek31 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Moje jest Chicago Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Raging Ravens - Raven Nic nas nie łączy - turbokasztan Moje jest Chicago WarriorsDzieki, czyli teraz pozostalo nam rozszyfrowanie czy Mariusz's Team to matvez czy Marionn29 i gdzie jest reszta [Julius, KingStress, konrad17, Sławek]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 No z niektórymi może być kłopot, bo ani nie przeczytali maila od Ciebie, ani nie weszli na forum w październiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 No z niektórymi może być kłopot, bo ani nie przeczytali maila od Ciebie, ani nie weszli na forum w październiku U spoznialskich to tak zawsze zle wyglada... az do momentu gdy wreszcie zajrza na forum ;-) Pewnie w poniedzialek pare osob sie pojawi, ale gdyby czesc zniknela na dobre to ich strata i sprobujemy wyrownac ilosciowo ligi IV jakimis transferami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matvez Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) nie ogarniam tematu w tej chwili ;d obiecuję nadrobić wszystko w tygodniu ;d co do draftu to mi pasuję każdy dzień od godziny 19 oprócz soboty ;] Edytowane 4 Października 2014 przez matvez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 dla mnie draft tylko po 22, no i nie moze sie pokrywac z draftami w innych ligach... ktore jeszcze nie zostały do konca dopięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Z moich obserwacji wynika, iż Mariusz's Team to ekipa Marionn29. Jesli chodzi o przyłączenie się do ligi, to zaproszenia zostały dziś wysłane do: Julius oraz matvez. Natomiast brak jest kontaktu z: KingStress, konrad17 oraz Sławek.Jeśli chodzi o termin draftu, to dodałem do doodla Juliusa oraz matveza.. Poza tym, nie mam dyspozycyjności od: diament, Marionn29, KingStress, konrad17 oraz Sławek. Tak czy inaczej, patrząc już teraz wychodzi, że ciężko będzie ustalić termin aby wszystkim pasowało. Na chwilę obecną najlepszymi dniami wydają się być 21 października (wtorek) oraz 23 października (czwartek). Jednak ciężko będzie dopasować godzinę draftu, bo albo nie będzie pasowało bulls2006 albo Julius. Dlatego pytanie do Was, czy któryś z Was dałby radę w jednym z tych dni tj. 21.10 lub 23.10, pojawić się wcześniej lub później? Dodam tylko, iż będziemy mieli aukcję, więc trzeba sobie zarezerowować te 2h na draft. Edytowane 5 Października 2014 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diament Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Mi pasuje codziennie od 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matvez Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 mój team to : Biegamy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 KingStress - Lublin Pacers czekamy jeszcze na dwóch graczy oraz na dyspozycyjność niektórych osób co do terminu draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi