Tired Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Hej, niedawno wykryto u mnie nierównosć kończyn dolnych. Czy powinienem przerwać z koszykówką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Pocieszę Cie,że Dirk Nowitzki podobno ma jedną nogę krósztą od drugiej .Jeżeli lekarze stanowczo nie zabraniają ci tego,to ja bym sobie nie odpuścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Usain Bolt też ma jedną nogę dłuższą. Osobiście z doświadczenia wiem, że w grze w kosza większych problemów to nie przynosi, ciut gorzej z piłką nożną. Edytowane 27 Września 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 pokaz jpg nóg, ocenimy czy mozesz grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Wsadź grubszą wkładkę do buta z krótszej nogi i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tired Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Nie ma co pokazywać, różnica około 0,75cm, chodzi mi o to czy podczas grania nie powiększy mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jeśli jesteś piratem i masz jedna drewniana nogę to może się powiększyć, jak będą wióry leciały to znak aby zaprzestać grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pocieszę Cie,że Dirk Nowitzki podobno ma jedną nogę krósztą od drugiej .Jeżeli lekarze stanowczo nie zabraniają ci tego,to ja bym sobie nie odpuścił. Jak śpiewał Frank Zappa - One of my legs is shorter than the other, 'N both my feet's too long Jak wyżej, pytanie bardziej do lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Garrincha ze swoimi nogami dał radę, Ty z tak małą różnicą też dasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi