Skocz do zawartości

Gry komputerowe

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, RappaR napisał(a):

A faktycznie takie osoby istnieją? 

Nie wiem, ja czekam na premierę IJ na PS ale napiszę za wczasu "mi się podoba nie obrzydzajcie mi grania" xD.

To do tych osób które tu jakiś czas temu drwiły z gry osadzonej w uniwersum IJ. ;)

Edytowane przez agresywnychomik

13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

oczywiście, po zyskaniu popularności przez kanały patrzące na gry o wiele bardziej krytycznie, takich głosów oburzonych jest bardzo wiele, głównie na tik-toku, co chyba mówi wszystko

Na pewno dobrze analizujesz grupę? 

14 minut temu, jack napisał(a):

Jak się gra mało to raczej wybiera się pewniaki. Szkoda czasu na słabe, niedorobione gry. Najlepiej kupić sporo po premierze. 

Ostatnio pewniaki to akurat wyszły słabo. 

Chyba ze masz na myśli granie z opóźnieniem. Ale to single raczej bo pvp to trudno złapać optimum a czekając na info co dobrze żre to masz opóźniony start i przegrywasz 

Bo wchodzisz za późno. 

15 minut temu, jack napisał(a):

Jak się gra mało to raczej wybiera się pewniaki. Szkoda czasu na słabe, niedorobione gry. Najlepiej kupić sporo po premierze. 

to jest coś takiego jak pewniak? no i nie udawajmy, że większość wytrzyma by nie kupić grę blisko premiery

53 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

to jest coś takiego jak pewniak? no i nie udawajmy, że większość wytrzyma by nie kupić grę blisko premiery

Na premierę to można kupić jedynie gry Naughty Dog albo Rockstar. Z resztą warto poczekać przynajmniej rok. Złamałem się tylko z Cyberpunkiem i potem przeleżał do premiery wersji PS5. 

Na co dzień Warzone albo Fortnite 

Edytowane przez jack

33 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

i nie wkurwia Cię to co Activision odpierdala z Warzone?

Wkurwia dlatego obecnie strzelam w Fortnite 

Uprzedzę kpiny, Fortnite to dobry sposób na spędzanie czasu z własnymi dziećmi. Po drugie, strzelanie jest całkiem przyjemne a płynność gry wzorowa. Po trzecie, skiny kupione wiele lat temu dalej działają. I co jest ważną przewagą nad warzone, nie ma kamperów.

Edytowane przez jack

13 godzin temu, jack napisał(a):

Na premierę to można kupić jedynie gry Naughty Dog albo Rockstar.

A przede wszystkim Nintendo. Jedyna duża firma, która potrafi wydać produkt gotowy do tego stopnia, że nie ma nawet day one patcha.

Poza tym gry od Nintendo praktycznie nie tanieją, więc i ekonomiczny argument związany z czekaniem po premierze odpada.

Godzinę temu, Kily napisał(a):

A przede wszystkim Nintendo. Jedyna duża firma, która potrafi wydać produkt gotowy do tego stopnia, że nie ma nawet day one patcha.

Poza tym gry od Nintendo praktycznie nie tanieją, więc i ekonomiczny argument związany z czekaniem po premierze odpada.

Tak słyszałem i nie wiem czy nie wejdę w Nintendo wraz z nową konsolą. 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

A ta nowa technologicznie daje radę? Bo konkurencja odjechała jakiś czas temu 

Póki co to nowej wciąż nie ma na rynku i oficjalnie nic nie wiadomo, ale mówi się, że moc Switcha 2 będzie gdzieś pomiędzy PS4 a PS4 Pro, czyli całkiem zacna jak na konsolkę przenośną i wystarczająca, aby technologicznie udźwignąć każdy tytuł z obecnie dostępnych.

A to "jakiś czas" temu to od prawie 20 lat, bo Nintendo wypisało się z wyścigu zbrojeń już od czasu Wii (2006 rok) i dobrze na tym wychodzi, bo w zasadzie nie ma konkurencji jeśli chodzi o sprzedaż.

No i technologia to nie tylko teraflopsy, ale też ciekawe rozwiązania i tu akurat Switch 2 będzie wyjątkową w przypadku Nintendo zachowawczą ewolucją, ale i tak wprowadzają jakieś tam nowości typu joycony pełniące funkcję myszki.

6 minut temu, ignazz napisał(a):

Czyli na razie po staremu ;) 

W sumie tak, przy czym N pokaże nowe informacje o nowej konsoli jutro, a od 4 kwietnia do 11 maja będą w poszczególnych miastach pokazy konsoli, więc w sumie to dzieje się i premiera sprzętu za rogiem.