Skocz do zawartości

Gry komputerowe

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, RappaR napisał(a):

Znaczy jeśli to jest ingame, to cofam swoje słowa.

Ja myślałem, że to cinematic.

kawałek gameplayu masz od 38 minuty, to wszystko co wcześniej to cinematic, ale dalej nie wiem czego oczekujesz więcej jeśli chodzi o ten trailer, w sensie może się podobać albo nie, ale żeby był słabej jakości czy wyglądał jak z zeszłej epoki to takich głosów raczej nie ma

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

kawałek gameplayu masz od 38 minuty, to wszystko co wcześniej to cinematic, ale dalej nie wiem czego oczekujesz więcej jeśli chodzi o ten trailer, w sensie może się podobać albo nie, ale żeby był słabej jakości czy wyglądał jak z zeszłej epoki to takich głosów raczej nie ma

Właśnie o cinematic, strasznie słabo wygląda. Ogólnie jeden z gorszych jakie widziałem, przypomina te sprzed 20 lat. Do poziomów z Lola się nie umywa. 

W dniu 16.01.2025 o 19:58, RappaR napisał(a):

Do poziomów z Lola się nie umywa. 

Riot wypierdoliło ćwierć miliarda dolarów na kreskówkę.... trudno żeby nie korzystały na tym ich cinematiki :)

(fakt że wcześniej też mieli fajne filmiki zazwyczaj, ale jednak daleko im było do poziomu takiego Blizzarda)

Edytowane przez julekstep

8 minut temu, julekstep napisał(a):

Riot wypierdoliło ćwierć miliarda dolarów na kreskówkę.... trudno żeby nie korzystały na tym ich cinematiki :)

(fakt że wcześniej też mieli fajne filmiki zazwyczaj, ale jednak daleko im było do poziomu takiego Blizzarda)

To ja dawno nie oglądałem, nie gram już długo, ale te stare to dla mnie pod względem jakości naprawdę poziom epicki 

5 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Julek na krucjacie vs Divinity part 385663.

Mi podeszło xD

no wkurwia mnie że licencja BG (gdzie BG2 to moja absolutna topka gierek) nie trafiła do ludków od Pillarsów (czyli ideolo fit) tylko do tych lamusów z Larian :P 

Edytowane przez julekstep

16 minut temu, julekstep napisał(a):

no wkurwia mnie że licencja BG (gdzie BG2 to moja absolutna topka gierek) nie trafiła do ludków od Pillarsów (czyli ideolo fit) tylko do tych lamusów z Larian :P 

To się przygotuj mentalnie na kilka gier od Larian bo co zarobili na BG3 to wystarczy na kilka produkcji.