Skocz do zawartości

Gry komputerowe

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

Zacząłem Cyberpunka po raz drugi rok temu, zrobiłem z połowę i teraz dokańczam, żeby ruchnąć dodatek.

No z Rapparem się nie mogę zgodzić, że to 10/10 - minimum 0.5, ale raczej 1 pkt, trzeba zabrać za top cringe dialogi, czasem k**** nie mogę z żenady. Voice acting V też bywa jak z telenoweli.

2 minuty temu, Chytruz napisał(a):

Zacząłem Cyberpunka po raz drugi rok temu, zrobiłem z połowę i teraz dokańczam, żeby ruchnąć dodatek.

No z Rapparem się nie mogę zgodzić, że to 10/10 - minimum 0.5, ale raczej 1 pkt, trzeba zabrać za top cringe dialogi, czasem k**** nie mogę z żenady. Voice acting V też bywa jak z telenoweli.

Polski czy angielski dubbing?

W dniu 14.12.2024 o 16:33, RappaR napisał(a):

10 to dla mnie Wiedźmin 3 

Oj nie, dałem się przekonać do zakupu i po tygodniu gry widzę jednak sporo mankamentów.

Po pierwsze liczba mechanik na dzień dobry jest po prostu nie do ogarnięcia, albo jest to po prostu kijowo wytłumaczone. Wiele rzeczy do tej pory jest dla mnie niezrozumiałych.

Gra w gwinta to jakieś nieporozumienie.

Sterowanie i widoczność pod wodą są tragiczne.

Ogólnie nie jestem w stanie grać dłużej ciągiem niż 2-3 godziny a w momencie kiedy musiałem walczyć z niedźwiedziem, żeby obronić może która musiałem znalezc, żeby pomogła szukać jakichś duchów, żeby one pomogły szukać jakichś dwóch kobiet, żeby ich mąż/ojciec dał mi jakieś strzępy informacji o Ciri, stwierdziłem że kogoś srogo porylo z komplikowaniem fabuły.

17 godzin temu, fluber napisał(a):

Oj nie, dałem się przekonać do zakupu i po tygodniu gry widzę jednak sporo mankamentów.

Po pierwsze liczba mechanik na dzień dobry jest po prostu nie do ogarnięcia, albo jest to po prostu kijowo wytłumaczone. Wiele rzeczy do tej pory jest dla mnie niezrozumiałych.

Gra w gwinta to jakieś nieporozumienie.

Sterowanie i widoczność pod wodą są tragiczne.

Ogólnie nie jestem w stanie grać dłużej ciągiem niż 2-3 godziny a w momencie kiedy musiałem walczyć z niedźwiedziem, żeby obronić może która musiałem znalezc, żeby pomogła szukać jakichś duchów, żeby one pomogły szukać jakichś dwóch kobiet, żeby ich mąż/ojciec dał mi jakieś strzępy informacji o Ciri, stwierdziłem że kogoś srogo porylo z komplikowaniem fabuły.

Gra w Gwinta jest zajebista nie wiem o co ci chodzi, inwestuj w szpiegów i będzie ok.

Mechanika walki wiedźmina średnio mi się podobała ale z tego co pamiętam jak szybko znajdziesz set kota + odpowiednie skile to jesteś w miarę ustawiony do końca gry. Co do Fabuły to jakoś też nic nie miałem do zarzucenia samej grze. 

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Skipuje tę część gry. Nie kupiłem tego, żeby grać w karty

Też olałem gwinta i wcale nie odczułem bym coś stracił. W RDR też olałem mini gierki. Za to w osobnego Gwinta pograłem jakiś czas z przyjemnością. 

Kompletnie nie rozumiem zachwytów nad tym trailerem. 
Po pierwsze wygląda niesamowicie drętwo, jakby go robiła Piranhia Bytes. Znaczy kocham ich gry, ale jednak nie jest coś powszechnie popularnego. A średniej jakości cinematics nie jest dobrą wróżbą.

Dwa motyw dobrych creepy wampirów karających pseudodobrych rycerzy wygląda jak z taniego fan fica nastoletniego gotha, a nie zapowiedź dojrzałej historii.

Ogólnie to jedyna gra obok Gothica na jaką czekam, ale właśnie spodziewałem się dojrzalszego podejścia, a nie jechania na banalnych schematach. 

5 godzin temu, RappaR napisał(a):

Po pierwsze wygląda niesamowicie drętwo, jakby go robiła Piranhia Bytes.

podasz jakiś przykład traileru, który jest wzorem dla Ciebie? bo tu raczej ludzie się zastanawiają czy to może rzeczywiście tak dobrze ingame wyglądać, a nie, że jest to poziom bliski PB

12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

podasz jakiś przykład traileru, który jest wzorem dla Ciebie? bo tu raczej ludzie się zastanawiają czy to może rzeczywiście tak dobrze ingame wyglądać, a nie, że jest to poziom bliski PB

Znaczy jeśli to jest ingame, to cofam swoje słowa.

Ja myślałem, że to cinematic.