Skocz do zawartości

Gry komputerowe

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wracam do domu i mogę grać ile chcę, też trzeba w to wliczyć urlopy jakieś 2 tygodnie lquatro i inne weekendy

Podstawy arytmetyki opanowałem na tyle dobrze, by być w stanie wyliczyć, że faktycznie jest to jak najbardziej możliwe.

Ja po prostu się dziwię, że przepierdoliłeś 1000 godzin w 4 miesiące grając w gierkę. 

11 minut temu, RappaR napisał(a):

Ja po prostu się dziwię, że przepierdoliłeś 1000 godzin w 4 miesiące grając w gierkę

pomiędzy 2013 chyba do 2019 z przerwą na sezon gdy trenerem był Shaw oglądałem od 60-80% meczów Nuggets w sezonie na żywo, często od 4 rano

a wtedy nie pracowałem na popołudnia

w zeszłe PO obejrzałem 31 albo 32 spotkania na żywo

ten typ już tak ma

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

7 minut temu, RappaR napisał(a):

Podstawy arytmetyki opanowałem na tyle dobrze, by być w stanie wyliczyć, że faktycznie jest to jak najbardziej możliwe.

Ja po prostu się dziwię, że przepierdoliłeś 1000 godzin w 4 miesiące grając w gierkę. 

A potem zdziwienie, ze ludzie chca bykowe wprowadzic ;)

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale ja mam 21 lat przepracowane na umowę o pracę, proszę mnie tu nic nie sugerować

to dobrze, jest z czego ściągać 🙃

5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

zresztą @julekstep ile masz w Lolu?

w LoLu chyba nie pokazuje czasu tak jak na steamie (tam sprawdziłem, na całym koncie mam 2800 w 9 lat, ale z tego połowa to FM gdzie jednak większość czasu to idl u mnie :P)

pewnie w c***, ale ciągów 8h+ dziennie przez 4 miechy to nie miałem  :P 

31 minut temu, julekstep napisał(a):

pewnie w c***, ale ciągów 8h+ dziennie przez 4 miechy to nie miałem  :P 

tyle wychodzi, nie to pewnie jednak jakieś 6 miesięcy to było, aczkolwiek ligę 0.3 miałem miesiąc po 12h gdy połączył mi się urlop z totalnie przypadkowym lquatro

też miałem "pecha" bo zupełnie przypadkowo poznałem ziomka z pomorskiego, który dał mi ostatecznie z 500 div, kto gra ten wie, że to nie pomaga :)

IMG-20260107-235407784-HDR.jpg

Nawet ciut więcej z pamięci pisałem

też sprawa jest taka, że ja nigdy nie grałem w hack&slashe, miałem jedynie spory episod w mmorpg na polskim serwie, nawet GMa tam zrobiłem

mając ps5 nie chciało mi się po pewnym czasie grać w nic, gdy kupiłem kompa, to nawet pisałem do @P_M, że spokojnie karta wytrzyma, nie planuje grać dużo :D dobrze, że od kilku miesięcy korzystam z Nvidia GeForce Now, choć nie jestem pewny czy to na pewno tak kartę oszczędza, nie zgłebiałem tematu

Edytowane przez LeweBiodroSmoka