Skocz do zawartości

Gry komputerowe

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ja kiedyś odpaliłem, ale po tym jak mi czołg spadł na głowę jakoś się nie wciągnąłem

Brzmi znajomo. Póki co cisnę samemu i widzę ze może być  fun grając ze znajomymi ale z randomami to online zawsze słabo.

W nba 2k zawsze to samo też niestety

2 godziny temu, Ivergs napisał(a):

Brzmi znajomo. Póki co cisnę samemu i widzę ze może być  fun grając ze znajomymi ale z randomami to online zawsze słabo.

W nba 2k zawsze to samo też niestety

Dokładnie, trzeba mieć paczkę xD ja lata temu grałem z 4 Czechami których znałem ale oni byli pro i trochę im na początku uwalalem heisty.

Samemu to chyba bieda.

W dniu 19.02.2023 o 23:45, MA23 napisał(a):

Hogwart Legacy - gra naprawdę jest bardzo dobra. Gra się przyjemnie, a jeśli ktoś jest fanem tego uniwersum to powinien się odnaleźć jak ryba w wodzie. System walki jest ciekawy i można tak manewrować z różnymi zaklęciami aby tworzyc własne kombinacje. Główny wątek do którego miałem obawy na początku też przedstawia ciekawą historię. Jedyne minusy które zauważyłem to jednak questy poboczne ( nie licząc tych od przedstawicieli domów) które są mało ciekawe i monotonne + to że nie można określić się jednoznacznie jako ten dobry lub zły.

Ogólnie widzę duży potencjał na jakieś DLC lub kontynuacje historii.

Więcej za bardzo nie chce pisać żeby nie spojlerowac ale gra jest na pewno godna polecenia.

W dniu 7.08.2023 o 23:54, fluber napisał(a):

W końcu udało mi się przejść hogwarts legacy i absolutnie jedna z najlepszych o ile nie najlepsza gra w jaką grałem, dopracowany ogromny świat, świetna eksploracja, dużo zadań pobocznych, po prostu świetna zabawa, szczególnie jeśli ktoś jest fanem uniwersum. Polecam!

Do odebrania za uczciwą cenę (0,00 zł) na Epiku :)

3 godziny temu, Kily napisał(a):

Do odebrania za uczciwą cenę (0,00 zł) na Epiku :)

3 godziny temu, P_M napisał(a):

Yup, odebrałem mimo, że mam kupioną na steamie xD 

Chciałem kupić na switch 2, w sumie fajnie wyszło. Zagram jak skończę to co mam do zagrania teraz, pewnie coś w okolicach 2077