RappaR Opublikowano 2 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 >Napisz książkę fantastyczną z ciekawym światem, ciężkim klimatem i niejednoznacznymi moralnie bohaterami>Książka staje się bestsellerem w twoim kraju>Mimo napisania jej w spierdolonym języku tłumaczą ją i wydajają za granicą>Jeździj po konwentach bądź ulubieńcem fanów>W końcu jesteś wybitnym pisarzem>Zacznij pisać inne książki, które też się sprzedają, choć już nie aż tak dobrze>Pod wpływem sukcesu rzuć stare zajęcie>Wygryw.odt>Pewnego dnia zgłasza się do Ciebie małe studio chcąc zaadaptować Twoją książkę na gre>Gry są dla debili>Studio nie wydalo dotychczas żadnej gry>Jest z gownianego kraju w Europie w którym nic się nigdy nie udaje>No i gry są dla debili>Zgódź się, gra pewnie i tak nie wyjdzie, a dają zaliczkę>Po pewnym czasie gra jednak wychodzi>Jebany sukces, robią nawet sequele>Każdy lepszy od poprzedniego>Setki tysięcy jeśli nie miliony fanów>Dobre recenzje>Nawet sprzedaż książek ci rośnie>Dostań wk****, że wziąłeś tylko marną zaliczkę i mogłeś brać udzial przy jej tworzeniu i zostać milionerem>Po chwili przypomnij sobie, że nie jestes debilem i te kilka lat temu dokładnie to zrobiłeś biorąc czynny udział przy jej powstaniu>Bądź spokojny o swoje życie i pisz książki w spokoju>Nazywaj się Dmitry Glukhovsky>Pic not rel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Nie podałeś źródła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 I jeszcze RODO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chytruz Opublikowano 2 Października 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Tak swoja drogo. Wiedźmina 3 kupiłem miesiąc temu (nie grałem wcześniej w żadną z poprzednich, książek też nie czytałem). O Sapkowskim nie wiedziałem z grubsza nic, poza tym, że napisał i wziął hajs z góry. Dzisiaj przeczytałem ze dwa stare wywiady z nim i k****, kolo jest takim Januszem, że bardzo dziwne, jeśli w wolnych chwilach nie pisze u nas na forum. Gry mu obniżyły sprzedaż książki Czy są dobre to nie wie - nikt z jego znajomych nie grał, bo obraca się wśród inteligentnych Dam głowę, że w wolnych chwilach narzeka, że w NBA jest za mało post upu i wysokich takich jak kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Tak swoja drogo. Wiedźmina 3 kupiłem miesiąc temu (nie grałem wcześniej w żadną z poprzednich, książek też nie czytałem). O Sapkowskim nie wiedziałem z grubsza nic, poza tym, że napisał i wziął hajs z góry. Dzisiaj przeczytałem ze dwa stare wywiady z nim i k****, kolo jest takim Januszem, że bardzo dziwne, jeśli w wolnych chwilach nie pisze u nas na forum. Gry mu obniżyły sprzedaż książki Czy są dobre to nie wie - nikt z jego znajomych nie grał, bo obraca się wśród inteligentnych Dam głowę, że w wolnych chwilach narzeka, że w NBA jest za mało post upu i wysokich takich jak kiedyś. Sprawdziłem czy Sapkowski może ma doktorat, ale jednak nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Tak swoja drogo. Wiedźmina 3 kupiłem miesiąc temu (nie grałem wcześniej w żadną z poprzednich, książek też nie czytałem). O Sapkowskim nie wiedziałem z grubsza nic, poza tym, że napisał i wziął hajs z góry. Dzisiaj przeczytałem ze dwa stare wywiady z nim i k****, kolo jest takim Januszem, że bardzo dziwne, jeśli w wolnych chwilach nie pisze u nas na forum. Gry mu obniżyły sprzedaż książki Czy są dobre to nie wie - nikt z jego znajomych nie grał, bo obraca się wśród inteligentnych Dam głowę, że w wolnych chwilach narzeka, że w NBA jest za mało post upu i wysokich takich jak kiedyś. Niespełnionym poetą/artystą, który często wylewa swoje żale, nie zniża się do poziomu plebsu i nie zagląda w temat gier komputerowych i pasują kropka w kropkę do twojego opisu jest... Vasquez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Niespełnionym poetą/artystą, który często wylewa swoje żale, nie zniża się do poziomu plebsu i nie zagląda w temat gier komputerowych i pasują kropka w kropkę do twojego opisu jest... Vasquez Bez przesady, samych Zajdli Sapkowski ma 5. Ciężko mówić o nim jako niespełnionym artyście, skoro jego książki są tłumaczone na kilkadziesiąt języków i w mojej opinii jest naprawdę wybitnym pisarzem. Ponadto ma zdaną maturę, a nawet skończone studia, więc Vasqueza to kompletnie dyskwalifikuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Bez przesady, samych Zajdli Sapkowski ma 5. Ciężko mówić o nim jako niespełnionym artyście, skoro jego książki są tłumaczone na kilkadziesiąt języków i w mojej opinii jest naprawdę wybitnym pisarzem. Ponadto ma zdaną maturę, a nawet skończone studia, więc Vasqueza to kompletnie dyskwalifikuje. niespełnionym na zasadzie nie otrzymującym wystarczająco należytego splendoru, glorii i chwały w mniemaniu samego autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Tak swoja drogo. Wiedźmina 3 kupiłem miesiąc temu (nie grałem wcześniej w żadną z poprzednich, książek też nie czytałem). O Sapkowskim nie wiedziałem z grubsza nic, poza tym, że napisał i wziął hajs z góry. Dzisiaj przeczytałem ze dwa stare wywiady z nim i k****, kolo jest takim Januszem, że bardzo dziwne, jeśli w wolnych chwilach nie pisze u nas na forum. Gry mu obniżyły sprzedaż książki Czy są dobre to nie wie - nikt z jego znajomych nie grał, bo obraca się wśród inteligentnych Dam głowę, że w wolnych chwilach narzeka, że w NBA jest za mało post upu i wysokich takich jak kiedyś. nie wiem czy właśnie nie obraziłeś nas w taki sprytny sposób .. w beGM już bys miał pod górkę bo byś w rozumowaniu GM obraził 29/30 LBJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Sukces gry nie podbił sprzedaży książek i nie zostały one przetłumaczone na więcej języków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Sukces gry nie podbił sprzedaży książek i nie zostały one przetłumaczone na więcej języków? W mniemaniu autora zaszkodzil, bo "prawdziwi fani fantastyki nie kupuja ksiazki, bo mysla ze to jakis chlam pisany na bazie gry". Spoko prawdziwi fani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 To z wydawcą książki też nie ma podpisanej umowy na % od sprzedaży? Co za łoś :] DEJ PINIĄDZE ZA TOM GUPIOM GRE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) Nie no, pewnie ma. Tylko ksiazki mu sie niby gorzej sprzedaja, bo prawdziwi czytelnicy - fani fantastyki mysla, ze to pisane na kolanie fan fiction na bazie gry. Tacy prawdziwi czytelnicy fantastyki, ze gre znaja, ale o ksiazce nigdy nie slyszeli z tego wynika. Edytowane 3 Października 2018 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Czyli wniosek jest taki, że nie zna swoich czytelników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Wniosek jest taki, ze ma teorie z dupy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 gra jest lepsza od jego książek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 gra jest lepsza od jego książek Zaraz się dowiem, że Eragon jest lepszy... To, że Sapkowski zachowuje się jak debil, nie zmienia faktu, że jest jednym z najlepszych pisarzy fantasy na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Zaraz się dowiem, że Eragon jest lepszy... To, że Sapkowski zachowuje się jak debil, nie zmienia faktu, że jest jednym z najlepszych pisarzy fantasy na świecie. nie wiem co to Eragon. fantasy jestem amatorem i Wiedźmin mnie tylko przekonał do tego żeby w to nie wchodzić, ale gra jest zajebista i jedna z lepszych ever. aaaaa i jeszcze Sapkowskiego próbowałem przejść o tych husytach to ble. chaos i jeszcze raz chaos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 nie wiem co to Eragon. fantasy jestem amatorem i Wiedźmin mnie tylko przekonał do tego żeby w to nie wchodzić, ale gra jest zajebista i jedna z lepszych ever. aaaaa i jeszcze Sapkowskiego próbowałem przejść o tych husytach to ble. chaos i jeszcze raz chaos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi