Eryko Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 u mnie już za młodego się chodziło do kolegi oglądać jak on gra w grę, nie mieliście tak? Piękne czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Ja wiem - fabuła, historia, bohaterowie. Ale właśnie zrobiłem(w dość długim okresie jeśli chodzi o świat spoza gry) czwarty akt Quantum Break - najdłuższy akt w grze. Były w nim dokładnie 3 walki. Serio - gra, która ma 3 godziny serialu z żywymi aktorami, nie potrzebuje jeszcze dodatkowych kilku godzin łażenia w kółko z okazjonalnymi rozmowami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 mam problem. wczoraj grałem sobie w fallouta 1. wszystko było ok a disiaj gra nie chce odpalić. jak rozwiązać problem? mam windowsa 10. wiem, że gra ma 20 lat, ale jest super i lubię sobie przypomnieć lata młodości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 mam problem. wczoraj grałem sobie w fallouta 1. wszystko było ok a disiaj gra nie chce odpalić. jak rozwiązać problem? mam windowsa 10. wiem, że gra ma 20 lat, ale jest super i lubię sobie przypomnieć lata młodości moze miales update sterowników graficznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 od wczoraj? i co teraz? bo nie zbawiłem świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Spróbuj zainstalować starsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 to chyba ponad moje mozliwości. co najwyżej odpuszcze sobie grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Jak ktoś lubi klasyczne RPG, tutaj niesamowita okazja: https://www.humblebundle.com/games/classics-return-bundle?hmb_source=navbar&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=tile_index_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gert Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Od siebie mogę polecić Monster Hunter: World. Świetna gra do co opa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Pierwsze podejście do Soulsów i jestem po pierwszym bossie. Nie znam się na serii, ale już wiem jedno - zmuszanie przed każdym bossem do powtarzania jakiejś sekwencji, robienie dłuższej cutscenki czy jak tutaj - pokonywanie serii przeciwników to ze strony twórców czyste c***stwo. Szczególnie w takiej grze jak Soulsy, gdzie boss Ciebie może zabić po drugiej pomyłce. Sztuczne wydłużanie gry, które w obecnych czasach już miejsca mieć nie powinno. Gra ma co najwyżej testować moje umiejętności, a nie cierpliwość. Co do reszty - za mało grałem by się wypowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_x Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Nie grałem w jedynkę, ale w 2, 3 i w Bloodborne są skróty do bossów, które można odblokować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Nie grałem w jedynkę, ale w 2, 3 i w Bloodborne są skróty do bossów, które można odblokować. Aż sprawdziłem w poradniku, do pierwszego nie ma. Potem zrobiłem jeszcze tego opcjonalnego w pierwszym akcie i także trzeba za każdym razem łazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Pierwsze podejście do Soulsów i jestem po pierwszym bossie. Nie znam się na serii, ale już wiem jedno - zmuszanie przed każdym bossem do powtarzania jakiejś sekwencji, robienie dłuższej cutscenki czy jak tutaj - pokonywanie serii przeciwników to ze strony twórców czyste c***stwo. Szczególnie w takiej grze jak Soulsy, gdzie boss Ciebie może zabić po drugiej pomyłce. Sztuczne wydłużanie gry, które w obecnych czasach już miejsca mieć nie powinno. Gra ma co najwyżej testować moje umiejętności, a nie cierpliwość. Co do reszty - za mało grałem by się wypowiadać. Pussy :] To jak pokonałeś jednego bossa czy kilku skoro piszesz o powtarzaniu? A na poważnie to jak się nazywał ten boss? Albo w którym był miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Pussy :] To już wiem skąd się biorą Ci wszyscy ludzie, co chwalą nieprzewijalne reklamy na Y, bo można przecież wtedy iść się odlać i wyskakujące ady, bo przecież ćwiczysz spostrzegawczość szukając zamknij. A na poważnie to jak się nazywał ten boss? Albo w którym był miejscu? Tych dwóch pierwszych - ten Iudex i ta śnieżna kulka. Sam początek, po prostu wkurza mnie, że po każdej śmierci muszę drałować po drodze pokonując serie tych samych przeciwników w tych samych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Wut? Daj mi jakiś link do wiki Soulsów albo screen jak oni wyglądają, bo niewiele mi to powiedziało :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Iudex+Gundyr http://darksouls3.wiki.fextralife.com/Ravenous+Crystal+Lizard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Ja myślałem, że jak na normalnego człowieka przystało, który przewija reklamy na You Tubie zacząłeś od pierwszej części (bo Demon’s Souls chyba nie wyszło poza PS3) a nie od trzeciej :] W takim razie nie pomogę bo jeszcze w trójkę nie grałem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Tych dwóch pierwszych - ten Iudex i ta śnieżna kulka. Sam początek, po prostu wkurza mnie, że po każdej śmierci muszę drałować po drodze pokonując serie tych samych przeciwników w tych samych miejscach. Nie wiem jak to jest z tymi skrótami, bo nie grałem w DS3, ale przecież nie musisz walczyć z tymi samymi przeciwnikami - możesz ich ominąć sprintem. Drogę znasz, więc nie powinno być problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Tych dwóch pierwszych - ten Iudex i ta śnieżna kulka. Sam początek, po prostu wkurza mnie, że po każdej śmierci muszę drałować po drodze pokonując serie tych samych przeciwników w tych samych miejscach. ??? Nie otworzyłeś ogniska w Firelink Shrine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 grał ktoś w Banner Saga? wygląda ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi