LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Czy The last of us to jest naprawdę tak genialna gra, jak o niej mówią i piszą ? Jeśli nie przeszkadza Ci totalna liniowość, to śmiało atakuj. Dla fana Walking Dead pozycja obowiązkowa. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Czy The last of us to jest naprawdę tak genialna gra, jak o niej mówią i piszą ? #Wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jeśli nie przeszkadza Ci totalna liniowość, to śmiało atakuj. Dla fana Walking Dead pozycja obowiązkowa. Myślałem, że raczej dla fana "Drogi" to pozycja obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Czy The last of us to jest naprawdę tak genialna gra, jak o niej mówią i piszą ? Tak. To i RDR to dla mnie najlepsze pozycje poprzedniej generacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Ja odpuscilem, przejdz z punktu a do b zabijajac zombie/skradajac sie I w miedzyczasie ogladaj cutscenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja odpuscilem, przejdz z punktu a do b zabijajac zombie/skradajac sie I w miedzyczasie ogladaj cutscenki. O k****. "Spłycić" w ten sposób najlepszą grę na konsole starej generacji, niesamowite. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 O k****. "Spłycić" w ten sposób najlepszą grę na konsole starej generacji, niesamowite. Grałeś w Enslaved? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Dev onica Drugi 1000 lvl. Nie gram w to juz dobre 5 lat ale co jakiś czas śledze co tam sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Wszystkie dobre, chociaż 12. wygrywa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Siemanko! Jako wielki fan serii Gothic nie mogę nie pochwalić tego projetku: http://soulfire.worldofgothic.com/ Dzieje Khorinis to oprócz zmienionego w pełni świata także profesjnalny modding i dubbing, który zrobią prawdziwi aktorzy. M.in. znani z G1 i G2 Dla zainteresowanych garść ciekawostek z świata i zajawka tej produkcji: wrzucam kolejną zajawkę "Gothic 2. Dzieje Khorinis" https://www.youtube.com/watch?v=6G3_fsFAiSM&t=0s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 ja się ostatnio w ten tytuł zagrywam - taka krzyżówka Freespejsa z FTL, rewelacyjna rzecz https://www.youtube.com/watch?v=MRy04FdwTLk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 W Overwatcha ktoś pogrywa tak casualowo z forum? Kupiłem parę dni temu (tak to tylko grałem na free weekendach).. W jakiejś grupce może by fajniej się grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sefore Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 W Overwatcha ktoś pogrywa tak casualowo z forum? Kupiłem parę dni temu (tak to tylko grałem na free weekendach).. W jakiejś grupce może by fajniej się grało Ja gram w Paladins a to dość podobne gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Ja gram w Paladins a to dość podobne gry Nooo, ale Paladins nie umywa się do OW. Grałem kilka godzin kiedyś też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 W Overwatcha ktoś pogrywa tak casualowo z forum? Kupiłem parę dni temu (tak to tylko grałem na free weekendach).. W jakiejś grupce może by fajniej się grało Ja gram (PC), ale jestem warzywem, bo już refleks nie ten co kiedyś, a i wypalić coś mi się podczas gry zdarza, więc jeśli nastawiasz się na bicie rangi w gronie pro-wymiataczy, to nie ten adres Jeśli nie, to rzuć battletagiem, dodam cię jak będę w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Ja gram (PC), ale jestem warzywem, bo już refleks nie ten co kiedyś, a i wypalić coś mi się podczas gry zdarza, więc jeśli nastawiasz się na bicie rangi w gronie pro-wymiataczy, to nie ten adres Jeśli nie, to rzuć battletagiem, dodam cię jak będę w domu. Nie no, sam szalu nie robię przecież też więc warzywa są w sam raz hsr#2306 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 niezły świr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6G3_fsFAiSM&t=1s pewnie jeszcze nie widzieliście a warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Ten lepszy DMC za dolara w humble bundle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi