Skocz do zawartości

Gry komputerowe

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

https://www.ppe.pl/news/373706/cd-projekt-red-ostrzega-wiedzmin-4-zachwyca-ale-gra-moze-wygladac-zupelnie-inaczej.html

no tak, szkoda, że nie podkreślili tego na pokazie

gra jest we wczesnej fazie produkcji, to ona będzie za 2 lata+?

bez sensu imo takie pokazy możliwości silnika, które realnie osiągniemy in-game pewnie za dekadę

Przecież to tłumaczyliśmy;) 

1 minutę temu, P_M napisał(a):

Przecież to tłumaczyliśmy;) 

ale oni tego nie wytłumaczyli, świadomość casualowego gracza jest bardzo mała w aspektach technicznych, teraz fakt, że zdementują to poprzez kilka portali growych, to niewiele zmienia, masa ludzi myśli, że tak gra będzie wyglądać i to na PS5... a gra jest we wczesnej fazie produkcji i o tym też nie mówili

i chodzi o samą zasadność takich prezentacji, dla kogo to jest, czemu ma to służyć?

28 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale oni tego nie wytłumaczyli, świadomość casualowego gracza jest bardzo mała w aspektach technicznych, teraz fakt, że zdementują to poprzez kilka portali growych, to niewiele zmienia, masa ludzi myśli, że tak gra będzie wyglądać i to na PS5... a gra jest we wczesnej fazie produkcji i o tym też nie mówili

i chodzi o samą zasadność takich prezentacji, dla kogo to jest, czemu ma to służyć?

Akcjonariuszy;)

Kurs CDP rośnie, ja nie narzekam xD 

Gram w KCD2, wchodzi jak 1.

Ale k**** jestem w szoku, że zostawili te wszystkie rakowe, spierdolone, zatwierdzone przez jakiegoś kretyna animacje. Normalnie w grach nie mam motion sickness, ale w jedynce jebnąłem 200h zamykając oczy przy każdym wsiadaniu na/z konia, kłądzeniu w kimie czy zasiadaniu do stołu, bo bym inaczej musiał kończyć po 10 minutach za każdym razem, przez tą karuzelę, którą nam gra serwuje przy każdej z tych czynnosci.

Na weselu musiałem pozbierać 40 itemów żarcia ze stołu, więc żeby nie musiec 40 razy oglądać zoom-in-zoom-out, to chodziłem, celowałem na item, zamknąć oczy, odczekać 2 sekundy i tak 40 razy, ja pierdolę.

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

po ilu godzinach byłeś na weselu?

Ok 20

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie masz wrażenie, że większość questów ostatecznie jest na jedno kopyto, a przede wszystkim, że dialogi są w c*** za długie a przez to nużące?

Questy jakos mnie nie irytuja na razie.

Dialogi przycinam spacja, oszczedza troche czasu. Czasami rzeczywiscie troche rozwleczone, ale do przezycia. Jak mnie jakas opcja dialogowa nie interesuje, to tez olewam.