MA23 Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca W dniu 11.05.2025 o 13:02, RappaR napisał(a): Ma ktoś link do moda? Ja chyba ślepy jestem ale jednostka 5 poziomu wygląda jak lama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 6 minut temu, MA23 napisał(a): Ja chyba ślepy jestem ale jednostka 5 poziomu wygląda jak lama. Ślepy jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Ta prezydentura Nawrockiego fajnie się zaczyna xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca https://www.gry-online.pl/newsroom/syf-bieda-i-serwetka-na-telewizorze-holstin-zabral-mnie-do-polski/zf2db5b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 23 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ta prezydentura Nawrockiego fajnie się zaczyna xD Muszę szybko popsuć telewizor w salonie chyba córkę zatrudnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Switch 2 - 3 000 000 sprzedanych egzemplarzy w pierwsze 24 godziny. To jest 3x poprzedni rekord który należał do PS4. https://www.ppe.pl/news/371832/nintendo-switch-2-pobilo-rekord-wszech-czasow-o-takim-wyniku-sony-i-microsoft-moga-tylko-pomarzyc.html Edytowane 9 Czerwca przez agresywnychomik W pierwszym roku fiskalnym przewidują 15mln czyli do końca Marca 26. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 9.06.2025 o 11:20, agresywnychomik napisał(a): Switch 2 - 3 000 000 sprzedanych egzemplarzy w pierwsze 24 godziny. To jest 3x poprzedni rekord który należał do PS4. https://www.ppe.pl/news/371832/nintendo-switch-2-pobilo-rekord-wszech-czasow-o-takim-wyniku-sony-i-microsoft-moga-tylko-pomarzyc.html Dołączyłeś do kupujących? Sam póki co nie, bo i nie ma tam póki co gier, które by mnie przyciągnęły (przydałby się w końcu nowy Marian 3D), a do tego wkurza mnie, że konsola sprzedawana jest ta drogo (wg cen ogłoszonych przez Nintendo cena w Polsce powinna się zamknąć w 2k, a markety postawiły na taką marżę, że sprzedają po 2200) i że dalej nie ma nawet polskiego interfejsu. Niemniej jednak bardzo przemawia do mnie jeszcze większa hybrydowość niż w przypadku pierwszego Pstryczka. Jak masz np. do dyspozycji pulpit w pociągu to możesz skorzystać z podstawki, odpiąć joy-cony i pograć sobie z wykorzystaniem żyroskopu czy joy-cona jako myszki. Podobno w Cyberpunku te wszystkie opcje sterowania działają super i wyobrażam sobie, że to fajne sposoby na ogrywanie gierek w podróży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 12 minut temu, Kily napisał(a): Dołączyłeś do kupujących? Sam póki co nie, bo i nie ma tam póki co gier, które by mnie przyciągnęły (przydałby się w końcu nowy Marian 3D), a do tego wkurza mnie, że konsola sprzedawana jest ta drogo (wg cen ogłoszonych przez Nintendo cena w Polsce powinna się zamknąć w 2k, a markety postawiły na taką marżę, że sprzedają po 2200) i że dalej nie ma nawet polskiego interfejsu. Niemniej jednak bardzo przemawia do mnie jeszcze większa hybrydowość niż w przypadku pierwszego Pstryczka. Jak masz np. do dyspozycji pulpit w pociągu to możesz skorzystać z podstawki, odpiąć joy-cony i pograć sobie z wykorzystaniem żyroskopu czy joy-cona jako myszki. Podobno w Cyberpunku te wszystkie opcje sterowania działają super i wyobrażam sobie, że to fajne sposoby na ogrywanie gierek w podróży. Córka ma urodziny 11 Sierpnia Sam nie wiem czy nie poczekać na wersję OLED bo screen to chyba jedyne co mnie odrzuca ale pewnie zostanę przekonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca tak tu cicho, a CDP zapowiedzial nowe DLC... do Wieska 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak tu cicho, a CDP zapowiedzial nowe DLC... do Wieska 3 To, że CDP nie zapowiedział go może mieć dużo z tym wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 11 minut temu, RappaR napisał(a): To, że CDP nie zapowiedział go może mieć dużo z tym wspólnego tak bo to był jedynie leak of Borysa póki co, myślałem, że to się szerzej poniesie od 30:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca obejrzałem z opóźnieniem te demo technologiczne W4 opad szczeny ale jak oni xx miesięcy przed premierą mówią, że to tak będzie wyglądać na podstawowym PS5 w 60fps i z rate tracingiem, to mi się jedynie flashbacki z premiery Cyberpunka załączają mówią, że osiągnęli nową jakość w tworzeniu RPG z otwartym światem, lepiej żeby nie ściemniali, a jak mają rację, to totalnie zezłomują konkurencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): obejrzałem z opóźnieniem te demo technologiczne W4 opad szczeny ale jak oni xx miesięcy przed premierą mówią, że to tak będzie wyglądać na podstawowym PS5 w 60fps i z rate tracingiem, to mi się jedynie flashbacki z premiery Cyberpunka załączają mówią, że osiągnęli nową jakość w tworzeniu RPG z otwartym światem, lepiej żeby nie ściemniali, a jak mają rację, to totalnie zezłomują konkurencje Borys mówił, że z wnętrza firmy wychodzą pozytywne relacje na temat jakości pracy i optymizm na temat prowadzonych projektów. Przy Cyberpunku były informacje o problemach z optymalizacją i crunchu. Może się trochę ogarnęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Teraz, jack napisał(a): Borys mówił, że z wnętrza firmy wychodzą pozytywne relacje na temat jakości pracy i optymizm na temat prowadzonych projektów. Przy Cyberpunku były informacje o problemach z optymalizacją i crunchu. Może się trochę ogarnęli. no nie wiem, o crunchu może tak, ale o problemach technicznych na wersjach konsolowych było raczej cicho, a przed samą premierą pojawiła się masa wywiadów z devami, gdzie było tylko zachwalanie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no nie wiem, o crunchu może tak, ale o problemach technicznych na wersjach konsolowych było raczej cicho, a przed samą premierą pojawiła się masa wywiadów z devami, gdzie było tylko zachwalanie gry Było info, że gra nie działa na Xboxie. O PS4 było cicho a tam właściwie nie dało się grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2 minuty temu, jack napisał(a): Było info, że gra nie działa na Xboxie. O PS4 było cicho a tam właściwie nie dało się grać. generalnie leaków, trochę było, na przykład wtedy gdy na pokazie gra wysypała się na samym początku intra ogólnie to bym za bardzo nie wracał do tamtych mrocznych czasów, ale takimi deklaracjami sami sobie robią pod górkę, już nie mówiąc, że lepiej też nie brać za bardzo do siebie tego co mówi Borys, bo on też, tak jak praktycznie cała mainstreamowa branża robił wtedy loda CDPowi, aż do samej premiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 39 minut temu, jack napisał(a): Borys mówił, że z wnętrza firmy wychodzą pozytywne relacje na temat jakości pracy i optymizm na temat prowadzonych projektów. Przy Cyberpunku były informacje o problemach z optymalizacją i crunchu. Może się trochę ogarnęli. Mają teraz "know how" jak nie stracić na wartości firmy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Mają teraz "know how" jak nie stracić na wartości firmy xD A to nie w jest taki ogólny trend, że po premierze zaczyna się wyprzedaż i cana leci w dół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca (edytowane) 14 minut temu, jack napisał(a): A to nie w jest taki ogólny trend, że po premierze zaczyna się wyprzedaż i cana leci w dół? Że strata wartości firmy ~ 40% w tydzień po premierze gry (cena za akcję 443 pln na 270pln CP) ? - nie, nie jest to trend xD Edytowane 21 Czerwca przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi