blackmagic Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Jak na osobę, która w tym roku zagrała do kupy z gier komputerowych półtorej godziny Boltguna i po 5 minut prologów dwóch innych, do moich wstydliwych nałogów mogę wymienić, że kupiłem 3 grę w tym roku. Ale Expedition 33 ma idealny premise opisujący i mnie i moje zainteresowania, a na razie sam początek wygląda epicko. A zachęciły mnie dobre oceny i brak narzekania na wszechobecne DEI(może jest, nie wiem, nie robiłem dużego researchu). Daj znać czy Ci podeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 6 godzin temu, blackmagic napisał(a): Daj znać czy Ci podeszło Ujmę to tak - mało ostatnio gram, to nie jestem w pełni wiarygodny, ale ze swojej strony zdecydowanie polecam i sądzę, że się nie zawiedziesz. Najlepsze co grałem od Cyberpunka 2077 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 8 godzin temu, RappaR napisał(a): Ujmę to tak - mało ostatnio gram, to nie jestem w pełni wiarygodny, ale ze swojej strony zdecydowanie polecam i sądzę, że się nie zawiedziesz. Najlepsze co grałem od Cyberpunka 2077 No właśnie szukam czegoś bo nie grałem od 3 lat na konsoli. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Obejrzałem gameplay i od razu zrobiłem przelew. Czekam aż się ściągnie bo nudzi mnie już gow ragnarok i FIFA a Fallout na konsoli ssie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Nosicie okulary do kompa? Niby nie mam wady wzroku, ale po kilku godzinach oczy całe czerwone/bolące. Jest sens noszenia jakichś zerówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 5 minut temu, todo napisał(a): Nosicie okulary do kompa? Niby nie mam wady wzroku, ale po kilku godzinach oczy całe czerwone/bolące. Jest sens noszenia jakichś zerówek? Spróbuj używać kropli nawilżających najpierw, jakiś starazolin itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Shushei zmarł. Dziwnie tak czytać o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Przeszedłem drugą mapę w Clair, 60% graczy to osiągnęły. Mega wysokie wyniki ogółem, gra na razie na bank 9/10 i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja Ja pierdolę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 45 minut temu, RappaR napisał(a): Ja pierdolę... A Ty dalej wszystko łykasz jak młody pelikan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 6 minut temu, jack napisał(a): A Ty dalej wszystko łykasz jak młody pelikan? Znaczy nie ma tutaj culture appropriation Mongolskiej kultury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Znaczy nie ma tutaj culture appropriation Mongolskiej kultury? Myślałem, że akurat Ty ogarniesz sens tej reklamy ale spoko, wytłumaczę. A chodzi o to, że możesz być czarnoskórą kobietą, kupić sobie grę i pokierować najazdem mongolskim. I tyle. Najzabawniejsze, że o istnieniu 7 części dowiedziałem się właśnie od Ciebie a zatem twórcy dość skutecznie wykorzystali "prawych oburzonych" do zwiększenia zasięgów reklamy. Możesz teraz poczuć się jak wykorzystane narzędzie handlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja to jest 7? fajnie sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 15 minut temu, jack napisał(a): Myślałem, że akurat Ty ogarniesz sens tej reklamy ale spoko, wytłumaczę. A chodzi o to, że możesz być czarnoskórą kobietą, kupić sobie grę i pokierować najazdem mongolskim. I tyle. Najzabawniejsze, że o istnieniu 7 części dowiedziałem się właśnie od Ciebie a zatem twórcy dość skutecznie wykorzystali "prawych oburzonych" do zwiększenia zasięgów reklamy. Możesz teraz poczuć się jak wykorzystane narzędzie handlu Czyli na przykład nikt z lewej strony nie byłby oburzony jakby supermarket reklamował, że możesz być białym Amerykaninem, kupić sobie strój Indianina i w nim chodzić? https://dailycollegian.com/2017/10/why-you-cant-dress-up-as-pocahontas/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja 6 minut temu, RappaR napisał(a): Czyli na przykład nikt z lewej strony nie byłby oburzony jakby supermarket reklamował, że możesz być białym Amerykaninem, kupić sobie strój Indianina i w nim chodzić? https://dailycollegian.com/2017/10/why-you-cant-dress-up-as-pocahontas/ Czy ty właśnie wrzucasz jakiś randomową opinię noname studentki? Dałeś się podpuścić i tyle. Nie martw się, każdemu może się zdarzyć. Tylko na Twoim miejscu omijałbym szerokim łukiem TVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 1\ Z innej beczki już wiem dlaczego Clair Obscure mi tak bardzo się spodobał. I dlaczego nie wygra gry roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja kiedyś to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 6 Maja Udostępnij Opublikowano 6 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja Ma ktoś link do moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi