RappaR Opublikowano 28 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 6 godzin temu, RappaR napisał(a): Meh. Istotnosc detalu sezonowego: 0/10 Burn arbuz-murzyn: 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia W dniu 26.01.2025 o 12:08, P_M napisał(a): Nie wiem czy widzieliście te mody Cyberpunka, ciekawe co będzie za +20 lat moze w koncu poprawia modele postaci coby nie wygladaly jak surfujace po plaskiej powierzchni i nie byly sztywne jak ramy zielonego ladu w EU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego KCD2 na mojej 4060Ti defaultowo odpalona w wysokich detalach, póki co optymalizacja wygląda bardzo dobrze choć podobno na drugiej mapie w dużym mieście może nie być tak kolorowo Żegnajcie, Przyjaciele, po 220h w PoE, wpadam do kolejnej bezkresnej pieczary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Na jakim sprzęcie grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 7 godzin temu, ignazz napisał(a): Na jakim sprzęcie grasz? Ryzen 5 7500F, RTX 4060 Ti 8GB, 32GB DDR5 z ciekawostek: skrypt dialogowy w nowym Kingdomie jest większy od tego z BG3 Edytowane 5 Lutego przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego k**** jak mnie denerwują te mody Konkretnie to ich brak na ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 16 minut temu, RappaR napisał(a): Fortnite ma 8 lat to po pierwsze. A po drugie grafika się sporo zmieniła przez te lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego KIngdom Come 2 to jednak nie będzie gra roku, bardzo możliwe, że ostatecznie nie będzie nawet odbierana jako lepsza od jedynki. Zamiast się ścigać z Baldurem na ilość tekstu, to mogli bardziej postawić nacisk na jakość tej fabuły, niestety, wśród sporej liczby graczy po rozegraniu 30 godzin i więcej zaczyna panować znurzenie strasznie miałkimi, przeciągniętymi do granic absurdu dialogami, dodając do tego fakt, że nawet poboczne questy potrafią trwać po kilka godzin, to zaczyna człowieka dopadać zmęczenie materiału, sam mam blisko 25h i nawet jeszcze nie skończyłem pierwszego main questa. Wielu streamerów KCD2 juz skipnęło z frustracji, inni twierdzą, że w takiej formie nie nadaje się do streamowania. Tych mankamentów jest jeszcze parę, ale clue jest takie, że Warhorse urwał kurze złote jajko, swoje zarobi, ale bardzo dużo ludzi po tych obecnych i szerszego gameplayu sobie pewnie podaruje. To wciąż dobra gra, ale chyba nie jednak wybitna, Pepiczki przekombinowali, nawet na tle PoE2 mam klarowne porównanie, że każda sesja pomaga Tobie zawsze mniej lub bardziej progresować, tu możesz przez 10 godzin łazić od wiochy do wiochy i ostatecznie niewiele się zmieni. Bardzo mnie to k**** boli, bo specjalnie kupiłem kompa dla tej gierki, niestety podczas tych dialogów miałem takie same odczucia jak te przedstawione powyżej. Na pewno będę chciał dotrzeć chociaż do Kutenberga, ale nie mam już takiej podjarki jak w pierwszych dniach grania, nawet moja ostatnia aktywność to 40 minut warzenia perfum... które i tak mi nie wyszły, bo coś źle robię, a nie chciałem się posiłkować setapem z neta. W tym tempie, znając mój styl gry, pewnie skończyłbym ją po 150+ godzinach, normalnie powinienem być zachwycony, niestety czuję spore rozczarowanie i obawę o to czy dam radę ją ukończyć czerpiąc z niej względny fun. Kto z Was miał zagrać i kupić to pewnie już to zrobił, reszta niech weźmie pod uwagę te okoliczności, zwłaszcza jak nie graliście w jedynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): KIngdom Come 2 to jednak nie będzie gra roku Niezależnie od wrażeń z gry w KCD2 chciałbym przypomnieć, że na jesień planowana jest najbardziej oczekiwana gra wszechczasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 4 minuty temu, Kily napisał(a): Niezależnie od wrażeń z gry w KCD2 chciałbym przypomnieć, że na jesień planowana jest najbardziej oczekiwana gra wszechczasów. Ja tam się nie jaram gta6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego (edytowane) https://www.metacritic.com/game/avowed/ tylko nie drażniujcie dotgamerów, nie psujcie im zabawy branża gier generuje większy hajs niż większość rozrywkowych, a od lat jest totalne przyzwolenie na cieńcie w kutala nieświadomych graczy i wisienka https://www.gry-online.pl/recenzje/avowed-recenzja-gry-kapitalne-rpg-dzieki-ktoremu-odzyskalem-zaufa/zf46da Edytowane 15 Lutego przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca ICYMI: The GDC State of the Industry report shows big strides in diversity, with female and non-binary game developers making up 32% of the industry and nearly 1 in 4 developers identifying as LGBTQ+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 3 godziny temu, RappaR napisał(a): with female and non-binary game developers making up 32% of the industry bardziej naciagana statystyka niz per! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca świetna seria godna polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca (edytowane) Ja chyba trochę nie kumam kim są dadgamerzy. Czy dadgamer to jest osoba która ze względu na obowiązki dorosłego człowieka poświęca na grę znacznie mniejszą ilość czasu ? Jeśli tą to coś w tym złego? Edytowane 31 Marca przez MA23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Godzinę temu, MA23 napisał(a): Ja chyba trochę nie kumam kim są dadgamerzy. Czy dadgamer to jest osoba która ze względu na obowiązki dorosłego człowieka poświęca na grę znacznie mniejszą ilość czasu ? Jeśli tą to coś w tym złego? poświęca zwykle mniej czasu i nie przywiązuje wagi do wielu wad produktu, który kupiła nie ma w tym absolutnie nic złego, do momentu gdy taki dotgamer nagle poświęca sporo czasu aby wylać żale typu "mi się podoba, nie obrzydzajcie mi grania" głównie dlatego aby przed samym sobą usprawiedliwić zasadność wydania niemałych pieniędzy na dany tytuł a realia rynku obecnie są takie, że gry 8/10+ to nie jest nawet 10% całości jeśli spojrzymy tylko na produkcje AA i AAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 50 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): poświęca zwykle mniej czasu i nie przywiązuje wagi do wielu wad produktu, który kupiła nie ma w tym absolutnie nic złego, do momentu gdy taki dotgamer nagle poświęca sporo czasu aby wylać żale typu "mi się podoba, nie obrzydzajcie mi grania" głównie dlatego aby przed samym sobą usprawiedliwić zasadność wydania niemałych pieniędzy na dany tytuł a realia rynku obecnie są takie, że gry 8/10+ to nie jest nawet 10% całości jeśli spojrzymy tylko na produkcje AA i AAA A faktycznie takie osoby istnieją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi