Chytruz Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 Zacząłem Cyberpunka po raz drugi rok temu, zrobiłem z połowę i teraz dokańczam, żeby ruchnąć dodatek. No z Rapparem się nie mogę zgodzić, że to 10/10 - minimum 0.5, ale raczej 1 pkt, trzeba zabrać za top cringe dialogi, czasem k**** nie mogę z żenady. Voice acting V też bywa jak z telenoweli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 2 minuty temu, Chytruz napisał(a): Zacząłem Cyberpunka po raz drugi rok temu, zrobiłem z połowę i teraz dokańczam, żeby ruchnąć dodatek. No z Rapparem się nie mogę zgodzić, że to 10/10 - minimum 0.5, ale raczej 1 pkt, trzeba zabrać za top cringe dialogi, czasem k**** nie mogę z żenady. Voice acting V też bywa jak z telenoweli. Polski czy angielski dubbing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 59 minut temu, RappaR napisał(a): Polski czy angielski dubbing? Angielski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Chytruz napisał(a): Angielski I wszystko jasne. Polski dubbing rozpierdala system, a Żebrowski ma rolę życia. Polski V też ma genialnego VA, próbowałem chwilę grać z angielskim, masakra. Dialogi po polsku też dużo lepiej napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 Żona mi kupila PlayStation Portal pod choinke i stwierdzam po tych paru dniach że bardzo spoko gadget. Mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Epic daje za darmoszkę Kingdom Come: Deliverance. Do odebrania do jutra do 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 49 minut temu, Kily napisał(a): Epic daje za darmoszkę Kingdom Come: Deliverance. Do odebrania do jutra do 17. Dla casuala totalnie w obecnych czasach nie opłaca się kupować gier xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Deep Rock Galactic, ile mi ta gra daje frajdy w ostatnim czasie polecam! Gdyby ktoś chciał pograć razem to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia W dniu 14.12.2024 o 16:33, RappaR napisał(a): 10 to dla mnie Wiedźmin 3 Oj nie, dałem się przekonać do zakupu i po tygodniu gry widzę jednak sporo mankamentów. Po pierwsze liczba mechanik na dzień dobry jest po prostu nie do ogarnięcia, albo jest to po prostu kijowo wytłumaczone. Wiele rzeczy do tej pory jest dla mnie niezrozumiałych. Gra w gwinta to jakieś nieporozumienie. Sterowanie i widoczność pod wodą są tragiczne. Ogólnie nie jestem w stanie grać dłużej ciągiem niż 2-3 godziny a w momencie kiedy musiałem walczyć z niedźwiedziem, żeby obronić może która musiałem znalezc, żeby pomogła szukać jakichś duchów, żeby one pomogły szukać jakichś dwóch kobiet, żeby ich mąż/ojciec dał mi jakieś strzępy informacji o Ciri, stwierdziłem że kogoś srogo porylo z komplikowaniem fabuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 17 godzin temu, fluber napisał(a): Oj nie, dałem się przekonać do zakupu i po tygodniu gry widzę jednak sporo mankamentów. Po pierwsze liczba mechanik na dzień dobry jest po prostu nie do ogarnięcia, albo jest to po prostu kijowo wytłumaczone. Wiele rzeczy do tej pory jest dla mnie niezrozumiałych. Gra w gwinta to jakieś nieporozumienie. Sterowanie i widoczność pod wodą są tragiczne. Ogólnie nie jestem w stanie grać dłużej ciągiem niż 2-3 godziny a w momencie kiedy musiałem walczyć z niedźwiedziem, żeby obronić może która musiałem znalezc, żeby pomogła szukać jakichś duchów, żeby one pomogły szukać jakichś dwóch kobiet, żeby ich mąż/ojciec dał mi jakieś strzępy informacji o Ciri, stwierdziłem że kogoś srogo porylo z komplikowaniem fabuły. Gra w Gwinta jest zajebista nie wiem o co ci chodzi, inwestuj w szpiegów i będzie ok. Mechanika walki wiedźmina średnio mi się podobała ale z tego co pamiętam jak szybko znajdziesz set kota + odpowiednie skile to jesteś w miarę ustawiony do końca gry. Co do Fabuły to jakoś też nic nie miałem do zarzucenia samej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 18 godzin temu, fluber napisał(a): Gra w gwinta to jakieś nieporozumienie W tam, ogarnij sobie lepsze karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 13 minut temu, Krzemo napisał(a): W tam, ogarnij sobie lepsze karty Skipuje tę część gry. Nie kupiłem tego, żeby grać w karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 15 minut temu, fluber napisał(a): Skipuje tę część gry. Nie kupiłem tego, żeby grać w karty Turniej w Gwinta jest elemtem istotnego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Godzinę temu, fluber napisał(a): Skipuje tę część gry. Nie kupiłem tego, żeby grać w karty Też olałem gwinta i wcale nie odczułem bym coś stracił. W RDR też olałem mini gierki. Za to w osobnego Gwinta pograłem jakiś czas z przyjemnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) świetnie to się zapowiada, od groma ludzi, którzy odeszli z CDP i pracowali nad W3 oraz Cyberpunkiem robi ten tytuł Edytowane 15 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): świetnie to się zapowiada, od groma ludzi, którzy odeszli z CDP i pracowali nad W3 oraz Cyberpunkiem robi ten tytuł Robi wrażenie, coś czuję że polubimy się z tym tytułem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Kompletnie nie rozumiem zachwytów nad tym trailerem. Po pierwsze wygląda niesamowicie drętwo, jakby go robiła Piranhia Bytes. Znaczy kocham ich gry, ale jednak nie jest coś powszechnie popularnego. A średniej jakości cinematics nie jest dobrą wróżbą. Dwa motyw dobrych creepy wampirów karających pseudodobrych rycerzy wygląda jak z taniego fan fica nastoletniego gotha, a nie zapowiedź dojrzałej historii. Ogólnie to jedyna gra obok Gothica na jaką czekam, ale właśnie spodziewałem się dojrzalszego podejścia, a nie jechania na banalnych schematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 5 godzin temu, RappaR napisał(a): Po pierwsze wygląda niesamowicie drętwo, jakby go robiła Piranhia Bytes. podasz jakiś przykład traileru, który jest wzorem dla Ciebie? bo tu raczej ludzie się zastanawiają czy to może rzeczywiście tak dobrze ingame wyglądać, a nie, że jest to poziom bliski PB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): podasz jakiś przykład traileru, który jest wzorem dla Ciebie? bo tu raczej ludzie się zastanawiają czy to może rzeczywiście tak dobrze ingame wyglądać, a nie, że jest to poziom bliski PB Znaczy jeśli to jest ingame, to cofam swoje słowa. Ja myślałem, że to cinematic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi