agresywnychomik Opublikowano 2 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 5 minut temu, P_M napisał(a): Jestem w połowie mafii definitive edition bo za free na prime było xD 1 jedna z najlepszych gier ever xD jak Ci wyścig poszedł? 2 bardzo dobra. 3 zacząłem ale nie skończyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): 1 jedna z najlepszych gier ever xD jak Ci wyścig poszedł? 2 bardzo dobra. 3 zacząłem ale nie skończyłem. Wyścig na początku wygrałem w drugiej próbie (w pierwszej się wjebalem w inne auta xD), jakoś bardzo łatwo poszło, ale gram na średnim poziomie, jestem totalnym casualem na obecnym etapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Ja ją z dwa tygodnie temu skończyłem, ale męczyłem z pół roku? Jedynkę grałem mając z 12 lat? Wybitna, ale poległem na wyścigu, a potem płytka się porysowała. Teraz? Dobry średniak, ale nie potrafiłem się wciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 czekacie na PoE 2? ja jedynkę ominąłem bo wydawała się za trudna, ale jest taki bype na ten early access, że też zacząłem się wkręcać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): czekacie na PoE 2? ja jedynkę ominąłem bo wydawała się za trudna, ale jest taki bype na ten early access, że też zacząłem się wkręcać Chyba nigdy nie skumam fenomenu gier typu Diablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Teraz, Kily napisał(a): Chyba nigdy nie skumam fenomenu gier typu Diablo Każdy ma swój typ casual gry przy której się relaksuje. Totalnie rozumiem, że bezmyślny hack and slash i levelowanie statow swojego bohatera może spełniać taką funkcję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) W dniu 3.12.2024 o 13:28, Kily napisał(a): Chyba nigdy nie skumam fenomenu gier typu Diablo Jedynka była piękna, super przygoda. A kolejna pojawiła się, kiedy granie już mnie nudziło... Polecam też zerknąć na to - https://blogmezczyzny.pl/czym-odtluscic-lakier-samochodowy/ Edytowane 18 Grudnia 2024 przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 4 minuty temu, todo napisał(a): Jedynka była piękna, super przygoda. A kolejna pojawiła się, kiedy granie już mnie nudziło... Tylko dlaczego piękna? Z tych powodów, które podał P_M? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 11 minut temu, Kily napisał(a): Chyba nigdy nie skumam fenomenu gier typu Diablo Diablo 2 było rewelacyjne -> a fenomen tego nie jest chyba jakiś skomplikowany, skoro arguably najpopularniejszą grową franczyzą są pokemony (zbieranie/kolekcjonowanie potrafi wiele osób wciągnąć) jedynka jeśli chodzi o klimacik też spoko trójka tragedia, czwórki nawet nie ruszyłem (za to w resurrected sobie popykałem powspominać czasy jak robiłem swoje pierwszy skrypty na auto-granie w dwójce i ludziom podsyłałem programiki wywalające eq na ziemię i wyłączające kompa...piękne to byli czasy! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) 15 minut temu, julekstep napisał(a): Diablo 2 było rewelacyjne -> a fenomen tego nie jest chyba jakiś skomplikowany, skoro arguably najpopularniejszą grową franczyzą są pokemony (zbieranie/kolekcjonowanie potrafi wiele osób wciągnąć) Kolekcjonerstwo nawet do mnie przemawia, choć sam zbieraczem raczej nie jestem. No i przenośność chyba mocno sprzyjała popularności Pokemonów. Zwłaszcza jak ta franczyza powstawała w w latach 90-tych, kiedy przenośne granie było czymś nowym. No ale ok, chyba po prostu muszę przyjąć, że klikanie w stworki żeby zostały zabite plus patrzenie jak rosną statsy też może wciągać. Zwłaszcza jeśli komuś podpasuje mroczny klimacik gierki. Edytowane 3 Grudnia 2024 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 5 minut temu, Kily napisał(a): No ale ok, chyba po prostu muszę przyjąć, że klikanie w stworki żeby zostały zabite plus patrzenie jak rosną statsy też może wciągać. Zwłaszcza jeśli komuś podpasuje mroczny klimacik gierki. staty - sraty w dwójce one były i tak c***a warte i end of day się dawało 0 w energy, str/dex pod itemki a reszta szła w vitality tam chodziło o itemki a sam pomysł w którym nawet 2 tak samo nazwane 'legendarne' itemy nie były identyczne (bo w bonusach były zakresy od x do y) był genialny w swojej prostocie (poszukiwanie itemów 'perfekcyjnych') jeszcze kwestia drzewka umiejętności (gdzie każdego bohatera można było zrobić na naście viable buildów) ogólnie game-design dwójki to jest majstersztyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): staty - sraty w dwójce one były i tak c***a warte i end of day się dawało 0 w energy, str/dex pod itemki a reszta szła w vitality tam chodziło o itemki a sam pomysł w którym nawet 2 tak samo nazwane 'legendarne' itemy nie były identyczne (bo w bonusach były zakresy od x do y) był genialny w swojej prostocie (poszukiwanie itemów 'perfekcyjnych') jeszcze kwestia drzewka umiejętności (gdzie każdego bohatera można było zrobić na naście viable buildów) ogólnie game-design dwójki to jest majstersztyk Finalnie chodzi o staty tylko nie boostujesz statow poprzez lvl tylko poprzez itemy, ale finalny outcome jest taki sam, tylko podany w lepszej formie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 7 minut temu, P_M napisał(a): Finalnie chodzi o staty tylko nie boostujesz statow poprzez lvl tylko poprzez itemy, ale finalny outcome jest taki sam, tylko podany w lepszej formie;) no nie tylko bo wiele osób kolekcjonowało np. perfect itemy w ogóle ich nie używając albo rzeczy typu Tyrael Might -> czyli gówno zbroja, ale chyba najrzadszy legendarny item, więc każdy też to chciał mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 4 minuty temu, julekstep napisał(a): no nie tylko bo wiele osób kolekcjonowało np. perfect itemy w ogóle ich nie używając albo rzeczy typu Tyrael Might -> czyli gówno zbroja, ale chyba najrzadszy legendarny item, więc każdy też to chciał mieć No to mamy po prostu dodane kolekcjonerstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 i to jest dobra informacja W dniu 3.12.2024 o 13:28, Kily napisał(a): Chyba nigdy nie skumam fenomenu gier typu Diablo poziom wydawanych obecnie dużych tytułów jest w większości tak żałosny (patrz chociażby Stalker 2) że ja już wolę dawać szanse tym tytułom, które przynajmniej mają duże szanse spełnić oczekiwania, zresztą PoE 2 ma mieć w gameplay wstawione elementy rodem z soulslików, więc to nie będzie podobno typowy hack&slash jak się może z pozoru wydawać może się odbije, może nie, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 PoE 2 jest genialne, wciąga jak japoński odkurzacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): PoE 2 jest genialne, wciąga jak japoński odkurzacz https://store.steampowered.com/app/2694490/Path_of_Exile_2/ ten early access to gra na wlasnosc jak wyjdzie full czy tylko te 3 akty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 8 minut temu, P_M napisał(a): https://store.steampowered.com/app/2694490/Path_of_Exile_2/ ten early access to gra na wlasnosc jak wyjdzie full czy tylko te 3 akty? totalnie pierwsze zdanie z opisu: Path of Exile 2 is a next generation free-to-play Action RPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): totalnie pierwsze zdanie z opisu: Path of Exile 2 is a next generation free-to-play Action RPG A widzisz, a ja od razu wszedłem w opis tych 3 dostępnych early accesow w tym najtańszego: https://store.steampowered.com/app/3349410/Path_of_Exile_2__Path_of_Exile_2_Early_Access_Supporter_Pack/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 PoE 1 grałem, tam żeby przejść grę to nie jest problem. Dopiero end game grind to jest męczące i oczywiście wszystko możesz kupić od klanów grających 24/7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi