fluber Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 21 minut temu, RappaR napisał: Wedle logiki Ely3 trzeba by dać Tobie zakaz pisania. Co pokazuje, że kłamie znowu pisząc, że wszystkie przypadki traktuje jednakowo. Zepsułes prowokacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 @RappaR Jeśli opisujesz czyjeś konkretne zachowanie ( a opisałeś tak ,że nie zostawiłeś nawet cienia wątpliwości) i piszesz,że trzeba być debilem by się tak zachować to włąsnie nazwałeś go debilem Jeśli tego nie rozumiesz to trudno widocznie pewne rzeczy nie są dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 2 minuty temu, ely3 napisał: @RappaR Jeśli opisujesz czyjeś konkretne zachowanie ( a opisałeś tak ,że nie zostawiłeś nawet cienia wątpliwości) i piszesz,że trzeba być debilem by się tak zachować to włąsnie nazwałeś go debilem Jeśli tego nie rozumiesz to trudno widocznie pewne rzeczy nie są dla Ciebie Czyli czy Fluber i Badboys2 mają zakaz pisania czy go nie mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Jeśli nie rozumiesz czym był wpis Flubera to tylko potwierdzasz,że pewne rzeczy zdecydowanie nie są dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) 2 minuty temu, ely3 napisał: Jeśli nie rozumiesz czym był wpis Flubera to tylko potwierdzasz,że pewne rzeczy zdecydowanie nie są dla Ciebie a co z kore i badboyem2 - czy dla nich tez jest przewidziane jakies (niedostepne dla Rappara) usprawiedliwienie? Moze po prostu napisz (glupio, ze po fakcie ale i tak lepiej niz w ogole), ze Rappar jest na cenzurowanym (bo go nie lubisz i zarobil juz duzo punktow) a nie udajesz, ze sa jakies niby jednakowe standardy. Edytowane 5 Maja 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 A w którym miejscu Kore przekroczył granicę w taki sposób jak RappaR? Bo nazwał kogoś tchórzem? No bez przesady. . To prędzej odpowiedz sprowokowanego LBS by się na to nadawała A wpis BadBoy możesz zgłosić do moderacji bo nie widziałem takowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 3 minuty temu, ely3 napisał: Jeśli nie rozumiesz czym był wpis Flubera to tylko potwierdzasz,że pewne rzeczy zdecydowanie nie są dla Ciebie Wedle Twojej logiki był obrazą mnie. Jeśli traktujesz za żart, to jaki dowód masz to, że Fluber żartował, a ja nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) Teraz, RappaR napisał: Wedle Twojej logiki był obrazą mnie. Jeśli traktujesz za żart, to jaki dowód masz to, że Fluber żartował, a ja nie? Naprawdę im dalej w to brniesz tym bardziej potwierdzasz ,że po prostu pewne rzeczy Ciebie przerastają Edytowane 5 Maja 2019 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 1 minutę temu, ely3 napisał: A w którym miejscu Kore przekroczył granicę w taki sposób jak RappaR? Bo nazwał kogoś tchórzem? No bez przesady. . To prędzej odpowiedz sprowokowanego LBS by się na to nadawała A wpis BadBoy możesz zgłosić do moderacji bo nie widziałem takowego Nazwał kogoś pieskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 No tak to rzeczywiście ta sama półka co nazwanie kogoś debilem UPDATE dla RappaRa - mój wpis to był sarkazm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 2 minuty temu, ely3 napisał: Naprawdę im dalej w to brniesz tym bardziej potwierdzasz ,że po prostu pewne rzeczy Ciebie przerastają Przerasta to Ciebie sformułowanie jakiegokolwiek argumentu, w każdej dyskusji do jedynego do czego jesteś zdolny, to obrażanie oponenta. 1 minutę temu, ely3 napisał: No tak to rzeczywiście ta sama półka co nazwanie kogoś debilem UPDATE dla RappaRa - mój wpis to był sarkazm Czyli nie ma kar na forum za wyzywanie kogoś od piesków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) 18 minut temu, ely3 napisał: A w którym miejscu Kore przekroczył granicę w taki sposób jak RappaR? Bo nazwał kogoś tchórzem? No bez przesady. . To prędzej odpowiedz sprowokowanego LBS by się na to nadawała A wpis BadBoy możesz zgłosić do moderacji bo nie widziałem takowego 'tchorzliwym pieskiem' - przeciez to podobny ciezar co 'debil'... Nie chce nic zglaszac do moderacji bo takie banowanie (jak to Rappara) jest slabe opor (to nie pg13 case kiedy na prawde byla przekroczona norma), bo prostu uzywanie podwojnych standardow (zapewniajac jeszcze, ze jest 'rownosc') rowniez jest slabe. 15 minut temu, ely3 napisał: No tak to rzeczywiście ta sama półka co nazwanie kogoś debilem ofc. W kulturze europejskiej w jakiej zapewne 99,9% userow tego forum sie wychowalo odwaga jak i madrosc sa powszechnie uznanymi cnotami (np mestwo i roztropnosc to dwie z czterech cnot kardynalnych w chrzescijanstwie). Zarowno 'tchorzliwy piesek' jak i 'debil' zaprzeczaja tymze. Identyczny ciezar epitetu (bo debil to nie jest wulgaryzm jbc). Edytowane 5 Maja 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Serio ? Nie ma nic lepszego na niedzielny wieczór ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Ja tam wolałbym być tchórzliwym pieskiem ale inteligentnym niż debikem ale odważnym z pewnymi prowokacjami już tak jest ze maja podwójne dno. Rappar dbasz o kontrowersje i czasem można zebrać co się zasiało mialem podobnie gdy pisałem w temacie lakers gdzie już samo zabranie głosu w tamtym temacie było „ podejrzane” nie chce nikogo pouczać ale potężne pokłady energii zużywamy na bzdety. Dla mnie oczywiste ze gdy jest kosa to czasem ktoś wciśnie szpilkę czy będzie polował na podkniecie oponenta tylko słabo się to czyta ... 5 minut temu, Wróbel napisał: Serio ? Nie ma nic lepszego na niedzielny wieczór ? Tez o to chciałem zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 13 minut temu, ignazz napisał: Dla mnie oczywiste ze gdy jest kosa to czasem ktoś wciśnie szpilkę czy będzie polował na podkniecie oponenta Wiadomka. Tylko wtedy slabe jest wmawianie naokolo, ze nie stosuje sie podwojnych standardow 14 minut temu, ignazz napisał: Ja tam wolałbym być tchórzliwym pieskiem ale inteligentnym niż debikem ale odważnym a to juz prywatne preferencje, ktore nie powinny miec wplywu na 'modowanie' (no i w tamtych wrzutkach nie bylo transakcji wiazanych - albo tchorz, albo debil ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 a kto niedawno na shoutboksie jeszcze na starym forunie pisał o debilu roku i niebezpośrednio jechał po kilku innych użytkownikach he? przecież to oczywiste, że jak ktoś notorycznie robi wiochę, to jest na celowniku i sam się prosi o dowalenie bana moderator też człowiek, a nie robot - jak na ulicy wkurwicie policjanta i wam dowali mandat albo zawinie do lodówki to tez się dziwicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) Ely daruj sobie Towarzystwo wzajemnego trzymania się za jajka i tak wie lepiej A propos Dostałem tydzień temu właśnie za obrażanie innych userow 24h i nie popłakałem się mamusi ani fluberowi! Edytowane 5 Maja 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 4 minuty temu, josephnba napisał: Towarzystwo wzajemnego trzymania się za jajka i tak wie lepiej banik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Teraz, julekstep napisał: banik? Straszysz mnie? Chyba zdążyłeś już zauważyć że mnie takie zabawy nie ruszają Ja w przeciwieństwie do niektórych tutaj mam życie poza internetem I to dość intensywne Bawi mnie jedynie fakt że widząc wpis dotyczący wiadomej osoby mogę że stuprocentową pewnością stwierdzić kto zaraz wyskoczy zza winkla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 7 minut temu, josephnba napisał: A propos Dostałem tydzień temu właśnie za obrażanie innych userow 24h i nie popłakałem się mamusi ani fluberowi! Ale pamiętaj że zawsze możesz do tego wrócić, jeżeli tylko poczujesz taką potrzebę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi