RappaR Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 W dniu 1.05.2019 o 10:57, RappaR napisał: Nie ma czegoś takiego jak sprawiedliwość. Słowo wytrych, którego ludzie używają, kiedy tak naprawdę mają na myśli - ma być tak jak mi pasuje. Ely3 dał mi za ten post 10 punktów i zakaz pisania. Znowu chce mi dać perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Serio? 1 godzinę temu, RappaR napisał: Ely3 dał mi za ten post 10 punktów i zakaz pisania. Znowu chce mi dać perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 19 minut temu, ignazz napisał: Serio? Tak mi wyświetliło przy ostrzeżeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 2 godziny temu, RappaR napisał: Ely3 dał mi za ten post 10 punktów i zakaz pisania. Znowu chce mi dać perma. Po co kłamiesz bo przecież nie dostałeś za to 10 pkt ale za obrażanie innych użytkowników i nazwanie kogoś debilem Więc skończ swoją obsesję i naucz się ,że jak kierowca ma 20 pkt karnych to zazwyczaj jeździ ostrożniej . Ty zaś cały czas obrażasz ludzi i niezmiennie za to dostaje kary. Twój wybór . bo zasady się nie zmienią. Każdy dostaje za to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 @ely3 to cos widocznie jest nie w porzadku z tym systemem ostrzezen skoro wyskoczylo ono przy innym poscie niz ten ktory ostrzezenia wymagal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 4 minuty temu, ely3 napisał: Po co kłamiesz bo przecież nie dostałeś za to 10 pkt ale za obrażanie innych użytkowników i nazwanie kogoś debilem Więc skończ swoją obsesję i naucz się ,że jak kierowca ma 20 pkt karnych to zazwyczaj jeździ ostrożniej . Ty zaś cały czas obrażasz ludzi i niezmiennie za to dostaje kary. Twój wybór . bo zasady się nie zmienią. Każdy dostaje za to samo. Nie pamiętam kiedy nazwałem kogoś debilem, możesz pokazać ten post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Tamten został skasowany i widocznie przypisało ostatni wpisany. Nie wiem. Raczej dotychczas nie widziałem by ktoś kto dostał ostrzeżenie miał przypisany post za który otrzymał. Nowa wersja forum ma czasem dziwne aspekty I nazwałeś Kore debilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 4 minuty temu, ely3 napisał: Tamten został skasowany i widocznie przypisało ostatni wpisany. Nie wiem. Raczej dotychczas nie widziałem by ktoś kto dostał ostrzeżenie miał przypisany post za który otrzymał. Nowa wersja forum ma czasem dziwne aspekty I nazwałeś Kore debilem Aha, czyli nazwałem kogoś debilem w poście, którego teraz nie ma. Wygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 5 minut temu, RappaR napisał: Aha, czyli nazwałem kogoś debilem w poście, którego teraz nie ma. Wygodne Proste pytanie Nazwałeś debilem z cytowaniem jego wpisu czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 34 minuty temu, ely3 napisał: Po co kłamiesz bo przecież nie dostałeś za to 10 pkt ale za obrażanie innych użytkowników i nazwanie kogoś debilem Czy ten ktoś też dostał analogiczną "karę"? Przecież post Rappara był reakcyjny w tym przypadku. 38 minut temu, ely3 napisał: zasady się nie zmienią. Każdy dostaje za to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Godzinę temu, ely3 napisał: Proste pytanie Nazwałeś debilem z cytowaniem jego wpisu czy nie? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dapunk20 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 nie da rady nic zrobic z tego typu spamem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Szkoda, że moderator na tym forum tak ohydnie kłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 RappaR Hall of Fame Użytkownik 5530 8562 odpowiedzi Napisano Piątek o 15:38 · Usunięto przez ely3 03.05.2019, - W dniu 2.05.2019 o 09:14, kore napisał: W dniu 2.05.2019 o 09:05, julekstep napisał: Przepraszam, nie chciałem Cie zdenerwowac Wyluzuj, uśmiechnij sie, potraktuj to z dystansem. Słońce za oknem, trwającą majówka na horyzoncie, make peace, not war, na NBA świat sie nie kończy Trzeba być naprawdę specjalnym rodzajem debila i nieudacznika, by zwyzywać kogoś od piesków, a potem mu napisać by się nie denerwował. To co powyżej to Twój post więc jasno widać kto jest kłamcą. 16 godzin temu, julekstep napisał: Czy ten ktoś też dostał analogiczną "karę"? Przecież post Rappara był reakcyjny w tym przypadku. Nie jest reakcyjny bo przecież Kore w ogóle się nie odnosił do RappaRa @ Dapunk 20 Niestety to jest dziura w ustawieniach forum na poziomie do którego nie mam dostępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 7 minut temu, ely3 napisał: RappaR Hall of Fame Użytkownik 5530 8562 odpowiedzi Napisano Piątek o 15:38 · Usunięto przez ely3 03.05.2019, - Trzeba być naprawdę specjalnym rodzajem debila i nieudacznika, by zwyzywać kogoś od piesków, a potem mu napisać by się nie denerwował. To co powyżej to Twój post więc jasno widać kto jest kłamcą. Nie jest reakcyjny bo przecież Kore w ogóle się nie odnosił do RappaRa @ Dapunk 20 Niestety to jest dziura w ustawieniach forum na poziomie do którego nie mam dostępu Wycięłes fragment posta. Napisałem, że to zdanie nie było do nikogo konkretnego skierowane i w żaden sposób nie napisałem, że Kore jest debilem. Po prostu opisałem pewne zachowanie. Jak zwykle kłamiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 16 minut temu, RappaR napisał: Wycięłes fragment posta. Napisałem, że to zdanie nie było do nikogo konkretnego skierowane i w żaden sposób nie napisałem, że Kore jest debilem. Po prostu opisałem pewne zachowanie. Jak zwykle kłamiesz. Zadałem ci proste pytanie i napisałeś,że nie nazwałeś nikogo debilem a widać z Twojego postu ,że to jest zwykłe kłamstwo Po drugie - nie ośmieszaj się ,że to nie było do nikogo konkretnego skoro cytowałeś Kore i opisałeś sytuację dość jednoznacznie. Do nikogo innego nie dało się przypiąć tego opisu Więc naprawdę przestań się błaźnić bo kłamstwo ma krótkie nogi i łatwo ci udowodniłem ,że kłamiesz. I powiem więcej za każdym razem w takiej sytuacji reakcja będzie identyczna - zarówno do Ciebie jak i każdego innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 2 minuty temu, ely3 napisał: Zadałem ci proste pytanie i napisałeś,że nie nazwałeś nikogo debilem a widać z Twojego postu ,że to jest zwykłe kłamstwo Zadałeś mi pytanie czy nazwałem Kore debilem. Nie nazwałem go, co jasno wynika z tego fragmentu. Nie potrafisz nawewt czytać. 3 minuty temu, ely3 napisał: Po drugie - nie ośmieszaj się ,że to nie było do nikogo konkretnego skoro cytowałeś Kore i opisałeś sytuację dość jednoznacznie. Do nikogo innego nie dało się przypiąć tego opisu Bo to nie było do kogoś konkretnego kierowane, co zaznaczyłem wyraźnie w poście. W wyciętym fragmencie przez Ciebie, by nie było widać Twojego ohydnego i chamskiego kłamstwa. 4 minuty temu, ely3 napisał: Więc naprawdę przestań się błaźnić bo kłamstwo ma krótkie nogi i łatwo ci udowodniłem ,że kłamiesz. I powiem więcej za każdym razem w takiej sytuacji reakcja będzie identyczna - zarówno do Ciebie jak i każdego innego Nic nie udowodniłeś, po za tym, że potrafisz kłamać. Post mój był jednoznaczny i to, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to nie moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Z każdym postem się coraz bardziej ośmieszasz... Twój wpis był jednoznaczny--- był adresowany do Kore - tu nie ma żadnej wąptliwości.. Jak dla mnie koniec przekazu. Krzykiem nie zakrzyczysz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 39 minut temu, ely3 napisał: Z każdym postem się coraz bardziej ośmieszasz... Twój wpis był jednoznaczny--- był adresowany do Kore - tu nie ma żadnej wąptliwości.. Jak dla mnie koniec przekazu. Krzykiem nie zakrzyczysz prawdy Gdyby był adresowany do Kore, to nie napisałbym, że nie mam na myśli nikogo konkretnego, co wyraźnie zaznaczyłem w swoim poście. 41 minut temu, fluber napisał: Zgadzam się, trzeba być debilem żeby nie rozumieć że ely słusznie udzielił ostrzeżenia w tym przypadku. Wedle logiki Ely3 trzeba by dać Tobie zakaz pisania. Co pokazuje, że kłamie znowu pisząc, że wszystkie przypadki traktuje jednakowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, ely3 napisał: Nie jest reakcyjny bo przecież Kore w ogóle się nie odnosił do RappaRa Co to ma do rzeczy? Od kiedy reagowac mozna tylko na rzeczy skierowane bezposrednio do nas? (i polecial banik do kore'a za epitety w strone innych userow, czy jednak nie?) aha w temacie Nuggets-PTB badboys2 zasugerowal, ze jokiciowcy sa idiotami (synonim slowa debil!), czyli zrobip dokladnie to samo co Rappar. Leci banik jak rozumiem? Edytowane 5 Maja 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi