Borys Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Wyłączyłem zliczanie postów, cofnięcia niestety zrobić się nie da (przynajmniej z tego co patrzyłem, jak ktoś się zna na IP Board Forum i wie, że można cofnąć to proszę o PM). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Trochę żenująca jest postawa kilku osób tutaj tak ochoczo oskarżających ely za bana i kiedy okazało się że to automat po zliczeniu ostrzeżeń nikt z tym "prawych" nie raczył słowa przeprosin wystosować Są tu tacy których bym o to nie podejrzewał, zwyczajnie brak im klasy ale ze fluber zniżył się do takiego poziomu to naprawdę upadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Trochę żenująca jest postawa kilku osób tutaj tak ochoczo oskarżających ely za bana i kiedy okazało się że to automat po zliczeniu ostrzeżeń nikt z tym "prawych" nie raczył słowa przeprosin wystosować Są tu tacy których bym o to nie podejrzewał, zwyczajnie brak im klasy ale ze fluber zniżył się do takiego poziomu to naprawdę upadek O co Ci chodzi ziom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) Źle to interpretujesz. Mnie bawi gownoburza o bana, skoro wiadomo, że R za każde ostrzeżenie ma bana. Idąc tokiem rozumowania jego funfli powinien być nietykalny bo cokolwiek mu zrobisz to ban a to zamach na wolność słowa i spisek elego. Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 O co Ci chodzi ziom? choćby za: Wyglada jakby dostal ale nie wiem za co. Bo od kogo to mam podejrzenie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 choćby za: Wyglada jakby dostal ale nie wiem za co. Bo od kogo to mam podejrzenie:) Sorry ale nie rozumiem:) za co mam przepraszac i kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Za podejrzenie, że ely złośliwie go zbanował. No jak mogłeś, a gdzie wiara w bliźniego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Za podejrzenie, że ely złośliwie go zbanował. No jak mogłeś, a gdzie wiara w bliźniego? Myslisz ze chodzilo mi o to ze ely 3 zlosliwie go zbanowal? No jak mogles, a gdzie wiara w blizniego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 ptak ma info z pierwszej ręki i najlepiej wie, że ban poszedł z racji uwielbienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 (edytowane) No wiesz, wam poplecznikom PiSu trudno wierzyć. a na poważnie, joseph nie ciągnij tego tematu, bo schodzisz do poziomu dyskusji tych o których piszesz (fluber to nie do Ciebie). uwierz, że ely ma gdzieś opinie innych. człowiek to nie zupa pomidorowa, nie każdy musi ciebie lubić. ban poszedł bo takie są ustawienia forum. a z elym o forum nie rozmawiamy, są dużo ciekawsze i ważniejsze tematy niż przepychanki słowne jakiś kolesi których nie znasz Edytowane 14 Kwietnia 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 No wiesz, wam poplecznikom PiSu trudno wierzyć. Ely to popkecznik pis? nie rozumiem dlaczego w ogole przyszlo Ci do glowy ze chodzilo mi o ely3:) i ze chodzilo o zlosliwosc. To Ty to napisales a nie ja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Wyjaśniłem o co sadzi się (całkiem niepotrzebnie) joseph. ja to nawet nie wiedziałem, że zabierałeś tam jakieś zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sprawdzi ktoś czy Eld i TrypylDabel to ta sama osoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sprawdzi ktoś czy Eld i TrypylDabel to ta sama osoba? Inna. Jak zamiast ostatniej cyfry IP wstawisz gwiazdkę, to pokrywa się z wieloma postami ignazza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Nigdy nie miałem drugiego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nic takiego nie napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 to Ty matek odszedłeś czy nie w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 on jest jak MJ, niby odchodzi ale mu to nie wychodzi : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 to Ty matek odszedłeś czy nie w końcu? Odszedłem i nie ruszam nic. IP mogę jeszcze sprawdzać. Ale już nie będę. Może nie tyle odszedłem, co wygasiłem aktywność moderatorską. Bo na forum jestem, chociaż pewnie niektórym i to przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Lepiej się Ignazz zastanów gdzie byłeś rok temu w marcu . Ot co.. Bo ja z Lucasem też mam wiele wspólnych IP a to po prostu wynika że od czasu do czasu przebywałem w pobliżu miejsca gdzie on mieszka i widocznie korzystaliśmy z tej samej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi