MarcusCamby Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Nie zostal skoro nie przywrocono konta. Znaczy, że to już na stałe i musimy zawalczyć o przywrócenie naszego brata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Znaczy, że to już na stałe i musimy zawalczyć o przywrócenie naszego brata? Tylko Borys może cofnąć perma, więc jeżeli ktoś potrafi się z nim skutecznie skontaktować, to na pewno by pomogło w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Ely pisał do Borysa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Wychodzi z tego jakiś cyrk, a wystarczyło nie dawać mu perma. Co jak co, ale @RappaR nie raz napisał coś z sensem. #FreeRappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 RappaR po prostu już drugi raz zebrał punktów z jednodniowych blokad. Kiedyś też to odkręcałem u niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Aha, okej, to co innego, a jaki jest limit? Chce wiedzieć czy jestem blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 100 punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Masz powyzej opisane przeciez. mialem na mysli czemu go tu nie ma skoro minely juz 4 ? dni od jego bana. edit. marcus mnie uprzedil Edytowane 28 Marca 2019 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 100 punktów To ja właściwie jestem niewiniątkiem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ely pisał do Borysa. Czy są jakieś nowe informacje w tej sprawie, bo konto dalej ma perma z tego co widzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Ot zwykła żenada, nie ma co się za bardzo rozwodzić, na normalnych zasadach przy normalnej administracji takie coś trwałoby kilka dni, tutaj trwa już prawie dwa tygodnie. być może gdyby RappaR zamówił dwie piłki na tartanik, mógłby liczyć na bardziej ludzkie potraktowanie... Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Czy są jakieś nowe informacje w tej sprawie, bo konto dalej ma perma z tego co widzę? Skąd mogę wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Skąd mogę wiedzieć? Bo informowałeś, że ely pisał do Borysa, więc myślałem, że coś wiesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Wysłałem mu SMS przypominajke. Mam nadzieje ze da radę to ruszyć szybko aby nie było kwasów których i tak dużo ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Bo informowałeś, że ely pisał do Borysa, więc myślałem, że coś wiesz:) Sam nigdy się nie tłumaczyłem, więc nieelegancko byłoby z mojej strony oczekiwać tego od modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dołączam się do prośby. Przywróćcie szybko Rapcia, bo tu jego chłopaki za nim płaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Konto odblokowane, Ely pisal PM, ale na forum mnie nie bylo. Ignazz wyslal smsa i odblokowalem (wczesniej nie moglem), swoja droga nie wnikajac w obecna sytuacje, to śledząc cala historie Rappara to z calym szacunkiem, ale przyda Ci sie maly ban Gdyby jeszcze istnial e-basket to odeslal bym Cie na tamto forum Stosując metaforę, E-NBA staramy się budować na wzorze zespolu Spurs, opanowani i spokojnie z szacunkiem dla siebie i przeciwnika to przede wszystkim uzytkownicy tworza forum, od Was zalezy jaki bedzie poziom dyskusji... personalne wycieczki, wyzwiska,.. rozwalaja cale tematy. Wole zeby na forum bylo 10 starych dziadków wypowiadających się merytorycznie i flegmatycznie, niż 50 kogucików, szukających zadymy. Nie jest to personalna wycieczka do kogokolwiek, tylko ogolny obraz jak ja to widze i zawsze widzialem, jako obraz forum. P.S. Rappar uzbieral juz tyle punktów, ze perma ban wlaczyl sie samoistnie, takze w takiej sytuacji nie ma co narzekać na dlugi czas reakcji forum. Rownie dobrze mogl ten ban zostac w takiej sytuacji. Jeśli ludzie nie chca sie zmieniac, to tak samo admini/modzi mogą nie byc elastyczni, działa to w 2 strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Stosując metaforę, E-NBA staramy się budować na wzorze zespolu Spurs, opanowani i spokojnie z szacunkiem dla siebie i przeciwnika Z całym szacunkiem, koncepcja zacna, ale tu i teraz to forum zdecydowanie bardziej przypomina Portland Jailblazers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 ^^ jesteś jakiś pod kloszem wychowany czy o co chodzi? (pytanie retoryczne, nie żeby mnie to do końca interesowało) jeśli tu wg Ciebie jest bałagan, to jakbyś był userem e-basketu w latach 2006-08 to byś nie spał po nocach albo się moczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 pytanie retoryczne, nie żeby mnie to do końca interesowało Ok. To nie będę odpowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi