Anyway Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Też słucham innej muzyki na co dzień i o ile ta z 2k14 zaakceptowałem, o tyle w 15 jest z tym naprawdę słabo. W 2k13 nie miałem okazji grać, więc ciężko mi się wypowiadać. W porównaniu np. z szantami z AC BlackFlag to NBA jest dla mnie nieatrakcyjna. Z drugiej strony "target" jest pewnie inny. Spora część osób słucha hip-hopu, rapu lub szeroko pojętej muzyki popularnej i pewnie soundtrack im odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Przecież macie Spotify na ps4.. Dobra playlista i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ta. Równie dobrze mogę użyć empetrójki albo sobie z Youtube'a puścić. Przecież to nie o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 A o co? Leci muzyka z konsoli przecież.. Odkąd dali Spotify to wyłączyłem wszelkie soundtracki(UFC, FIFA, NBA, Madden, Driveclub itd). Zajebista opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 To jest takie rozwiązanie jak mycie talerza do obiadu w łazience, bo w kuchni cały zlew zajebany. Sporadycznie można, ale na dłuższą metę nie jest to najwygodniejsza opcja. Znacznie wygodniej byłoby po prostu, gdyby gra miała choć przyzwoity soundtrack. #problemypierwszegoświata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) no dobra, co by tam nie leciało to i tak słuchanie w kółko tych samych 10 traków doprowadza do kurwicy, więc prędzej czy później i tak trzeba polegać na jutubku e: ten driveclub co rzucili na ps+ to pełna wersja czy demo śmieszne? Edytowane 1 Lipca 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Za pełną wersję trzeba dopłacić. Edytowane 1 Lipca 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 e: ten driveclub co rzucili na ps+ to pełna wersja czy demo śmieszne? Demem bym tego nie nazwał, raczej trial. Dostępne są wszystkie tryby, samochodów i tras jest sporo. Warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 ja to nie gram w takie gry, ale kumpel chciał kupić, dlatego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Nie wiem jaka cena teraz tego upgrade ale jeśli nadal 100 zł to powiedz mu że warto. A w szczególności jeśli lubi gry wyścigowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 104zł z tego co kojarzę. Jeszcze nie kupiłem, bo ten trialik oferuje naprawdę sporo, ale jak tylko na wszystkich dostępnych trasach zrobię 3*, to od razu upgraduje. kulfon, możesz dać psn id kolegi albo podać mu mój (taki jak nick na forum). Zawsze przyda się kolejna osoba, której wynik będzie można próbować pobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 ja online tylko nba, grasz może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ja też obecnie nie mam 2K15 (zostawiłem u byłej i już nie odbiorę, chyba że w kawałkach ) i myślałem nad kupnem, ale stwierdziłem, że lepiej przemęczyć się 3 miechy i mieć za 200zł nowe NBA, niż kupować drugi raz to samo za przynajmniej stówę (taniej raczej się nie kupi). Także proponuję zagryźć zęby i czekać na nową edycję. Niestety już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Planetside 2. Przyznam szczerze, że byłem bardzo sceptycznie nastawiony (wolę realizm i teraźniejszość niż science fiction), ale jestem pod ogromnym wrażeniem jaki ta gra ma rozmach. Wielkość tej gry to niewątpliwie jej największa zaleta. Taki Battlefield x10 Minusem jest to, że póki co gram samemu, przez co podejrzewam, że tracę conajmniej połowę radochy Jeżeli ktoś z forum jest zainteresowany wspólnym graniem - mój nick to Wejwer Polecam dać szansę samej grze, tym bardziej, że jest ona za darmo do pobrania z PSN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 No jak chcesz to się możesz do nas podczepić - gram z dwoma typami(choć oni zdecydowanie częściej). Więc jak co to mogę Was ustawić. PSN id: Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 GTA Online (PS4) - gra ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Chętnie program w nba, driveclub, fife, ufc. Psn id: fryczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 GTA Online (PS4) - gra ktoś? chwilę pograłem z ciekawości, uważam że gta online to tylko ciekawostka z przeogromnym, aczkolwiek zmarnowanym potencjałem niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Możliwe, choć widzę, że masa osób wciąż w to gra, wychodzą jakieś dodatki. Myślę, że warto spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Czy ktoś z was też ma problem z połączeniem się do serwerów nba 2k15? Konsola ma połączenie z netem, tryb on-line w innych grach śmiga Ktoś zna rozwiązanie problemu? Edytowane 8 Lipca 2015 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi