Cris155s Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Czy hakerzy "ukradna" nowa sextape kim kardashian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Jak będzie nowa to ona pewnie wypuści to na DVD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Najbardziej czekam na grę debiutantów i to w jaki sposób poszczególni z nich się rozwiną. Fajnie by było zobaczyć wygraną Minnesoty Timberwolves z Cleveland Cavaliers z Andrew Wigginsem w roli głównej, choć z tym może być raczej trudno. Ciekawi mnie także jaki postęp zrobi Lance Stephenson w Charlotte Hornets. Tegoroczny sezon da także odpowiedź na ile kontuzje wpłynęły na niektórych zawodników - mam na myśli głównie Nerlensa Noela oraz Derricka Rose'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Jak co roku będę śledził cały wschód a głownie Cavs,Celtics,Knicks i Bucks. Edytowane 14 Września 2014 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Na reklamę Pampersów Grega Monroe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Na reklamę Pampersów Grega Monroe. prędzej pieluchomajtki, znajdz mi pampersy na tak wielkie dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 heh to samo miałem napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 to nie to forum ;-) http://www.adisc.org/forum/showthread.php/57959-Biggest-Pamper-Size Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Na grę Rondo i nowe Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 na 30-30 mozgova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 powrót Gallo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 KB24 last dance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 standardowo: b2b Spurs, Bucks wchodzący do PO, w końcu dobry sezon Evansa, obrona Memphis, Scott Brooks show. A poza tym mam nadzieję, że będziemy oglądali historyczny pojedynek Lakers-Celtics, tym razem o top 5 lottery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 -Na SVG, który opanuje J-Smoova i Jenningsa. -Na nieudany eksperyment panów LBJ i Love. -Na rookasów: Wigginsa rzucającego 35 pkt. Cavsom, Noela wyrastającego na drugiego Mutombo:), Randle'a i Stauskasa. -Na rozwój Drumma, Dienga i O'Queena. -Na kolejne "wywiady-rzeki" Popa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 standardowo: b2b Spurs, Bucks wchodzący do PO, w końcu dobry sezon Evansa, obrona Memphis, Scott Brooks show. A poza tym mam nadzieję, że będziemy oglądali historyczny pojedynek Lakers-Celtics, tym razem o top 5 lottery. jest nas trzech: ja, ty i Bill Simmons. ale z tym Evansem to już nikt Ci nie pomoże - będziesz czekał, czekał, czekał i czekał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 - Kobe,- Grit&Grind Grizz, z młodych to Randle Gianas i Beal- co przyniesie przepracowane lato Kawahi Leaonarda- Clutch Damian L. - Czy Pau zostało coś w baku i czy odrodzi się w wietrznym mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 jest nas trzech: ja, ty i Bill Simmons. ale z tym Evansem to już nikt Ci nie pomoże - będziesz czekał, czekał, czekał i czekał.... wiem ale tak już mam. Jestem też fanem Jenningsa ale tutaj progres był, więc optymistycznie patrzę w przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostonfan Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Na nowych Bullsów, na debiut Wiginsa, Jabariego i Smarta, na airballe Jasona Smitha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ja tam wole airballe Josha, ale może być i Jason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Na finał NBA pomiędzy Spurs i Thunder i na późniejsze tournee promocyjne zwycięzcy po wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi