Dnc Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Pytanie tak jak w temacie. W tym sezonie ja najbardziej czekam na come back Kobe, walkę o ROTY i pokazanie się rookich oraz powrót do rzucania talkiem w Cle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zdecydowanie Kobe i Embiid na twitterze. plus dodatkowo progres Antetokounmpo i kolejne afery z rasizmem (obym się mylił) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Czekam na to co pokażą Cleveland Cavaliers, na odrodzenie Pau Gasola i na to co pokaże Mirotić w Chicago Bulls, na Davisa i Asika robiących rozpierdziel pod koszem i gdzie Jabari z Giannisem zaprowadzą Bucks. Do tego Wizards z Bealem, Wallem i naszym rodzynkiem, Heat bez Lebrona, od czasu do czasu Warriors, Grizzlies i młodzież z Timberwolves. Na mecze tych drużyn będę polował w bezsenne noce, oczywiście do tego dochodzą jeszcze jakieś szlagiery typu Spurs vs. ThunderPewna ciekawe i rzadkie zjawisko które może wystąpić w tym sezonie to rookies grający lepiej od sophomores, zwłaszcza w powiedzmy top 10 jednych i drugich. Drugoroczniakom jeden sezon doświadczenia więcej może nie wystarczyć by zniwelować braki w talencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Na start sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 na WW, Bucks i Minnesotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Knicks, Cavs, Wolves. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Na mecz Rockets vs Lakers i pierwsze spotkanie Dłajta z Kobim. Edytowane 12 Września 2014 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 W tym roku najbardziej czekam na mecze Celtics z Sixers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja czekam/mam nadzieję na to, że Wiggins jebnie Cavs 40 punktów, w pozostałych niech gra jak chce, niech rozwija się spokojnie. Na to jedno mam wielką nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Tak mi się jakoś przypomniało... Czekam na Kobe vs. Cuban i #amnestythat2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Bulls-Knicks zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Na to, żeby Cavsi w końcu mieli pecha. Poza tym walka o ROY i playoffy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 na wyrównaną walkę. brak faworytów jak najbardziej sprawi większe dla mnie zainteresowanie tym sezonem. na rookie się nie napalam bo za stary jestem na podjarkę w stylu "mocny draft". ciekawi mnie forma Marcinka po dostaniu tylu baniek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Na to by Spurs pokazali, że się nie skończyli. Na to by Lebron jednak wbrew wszystkiemu zdobył misia w Cavs. Na to by Parker rozjebał system podważając prawa Parkera do bycia 1# Parkerem. Na to by Griffin dalej był Griffinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 1. Cavs - hollywoodzka akcja z powrotem syna marnotrawnego, moment prawdy dla Kochasia 2. Bulls - drugi powrót Derricka, jestem też ciekaw jak Thibs zaplanuje rotację, szczególnie mając tyle talentu pod koszem 3. Obserwowanie rookich z tego ponoć epickiego draftu 4. Rozwój konkretnych zawodników (Boogie, Drumm, Dieng) 5. Przyszłoroczny offseason (czy Durant zacznie przebierać nogami, czy Bledsoe przejedzie się na pazerności, czy Wilki dadzą maxa Rubio) To tak na szybko. Szykuje się fajny sezon, bez murowanego faworyta i z kilkoma ciekawymi historiami w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Boris Diaw MVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja czekam na nowy parkiet w Toronto i rewanż na brooklynach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Cavs z Love'm,Wolves bez Love'a,Grizzlies,Jazz,Bucks i Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Pacers odwrócili się od Lance Stephensona, Kings wyjebali się na Isaiaha, Morey wyrzucił Parsonsa, USA skreśliło Lillarda, Lebron wypiął się na Wigginsa i Heat, Hawks styrali Denga, a w ESPN pogrzebali Kobego. Uwielbiam takie historie, a to jest sezon rewanżów. Jak Isaiah Thomas nie wystrzeli na 40-kilka oczek w Sacramento - to możecie mówić, że nie znam się na ludziach. a moje prywatne, ulubione, mini storyline to waga Borisa Diawa po podpisaniu kontraktu. Na MŚ do Hiszpanii przywiózł już o dobre 5 kilogramów obywatela więcej. Edytowane 13 Września 2014 przez BiałaCzekolada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 a moje prywatne, ulubione, mini storyline to waga Borisa Diawa po podpisaniu kontraktu. Na MŚ do Hiszpanii przywiózł już o dobre 5 kilogramów obywatela więcej. No to chyba poznaliśmy sekret dobrej gry reprezentacji Francji. Na zachodzie bez zmian ale wschód wygląda obiecująco. Będzie trochę osobistych porachunków do wyrównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi