karl Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Ale skad wziales te wartosci Benon? (Domyslam sie, ze z postu eMeSa) Nie wiem jak to liczyl eMeS, ale w regulaminie jest napisane, ze (w przypadku Ryana Andersona), gdy zawodnik rozegra w danym sezonie od 30-21 spotkań (Anderson rozegrał 22), jego pensja jest obniżona o 10% i stąd u Andersona ~$36 (~$40*0.9 = ~$36). Podobnie jest u Horforda, który rozegrał 29 meczów, ~$45 * 0.9 = ~$41. Edytowane 4 Października 2014 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nie wiem jak to liczyl eMeS, ale w regulaminie jest napisane, ze (w przypadku Ryana Andersona), gdy zawodnik rozegra w danym sezonie od 30-21 spotkań (Anderson rozegrał 22), jego pensja jest obniżona o 10% i stąd u Andersona ~$36 (~$40*0.9 = ~$36). Podobnie jest u Horforda, który rozegrał 29 meczów, ~$45 * 0.9 = ~$41.O-o... to mamy nieporozumienie bo to mialo byc w stosunku do poprzedniej pensji, a nie z sezonu gdzie rozegral taka mala liczbe gier... bo idea jest taka, ze 30 gier to za malo by dac komus nowa pensje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nie, to ja zamieszalem. A i w regulaminie to nie jest najwidoczniej klarownie opisane. Macie oczywiscie racje - nie pensja z 2013-2014, a z 2012-2013 powinna być mnożona przez współczynnika. Poprawiam pensje i wrzucam wszystkie drużyny z pensjami do nowego topicu Liga Roto Dynasty - sezon 2014-2015, zeby nie bylo zadnych niedociagniec Dzieki za spostrzegawczosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi