DeLoka Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Witam, mam pytanie odnośnie tego, czy warto zakupić bezrękawnik z technologią dri-fit? Jestem osobą, która w porównaniu z innymi dość mocno się poci. Chodzi mi o to, czy da to jakieś efekty, czy będzie to tylko wydanie kasy na jakieś zbędne badziewie? A może kupić za te pieniądze np. 2 bezrękawniki poliestrowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja też się zajebiście pocę i zainwestowałem z przyjemnością w UNDER ARmour w technologii Heatgear. I powiem szczerze, że już chyba nie kupię ciuchów treningowych na siłkę, do kosza czy na deskę innej firmy. Jeszcze jak wyłapiesz dobre promo to masz super ciuchy za bezcen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeLoka Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) A różnią się czymś HeatGear i DriFit (oczywiście oprócz tego, że dwie różne firmy) ? Edytowane 7 Września 2014 przez DeLoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja mam drifity i polecam, ciuch serio do sportu i pocenia miły w dotyku. Też są rózne wersje zależnie od procentowej ilościu bawełny a poliestru. A na HeatGear się zastanawiałem, i myślę o tym jako następnym zakupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi