Rigel Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 dla mnie idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 ja prosilem o zmiane godz z 21 wiec mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ok mi termin pasuje ale podobnie jak ronnie wolałbym wcześniejszą godzinę. Jesli to będzie problem to się dostosuje do późniejszej pory. BTW. Kolejność draftu można przypomnieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ok mi termin pasuje ale podobnie jak ronnie wolałbym wcześniejszą godzinę. Jesli to będzie problem to się dostosuje do późniejszej pory. BTW. Kolejność draftu można przypomnieć ? Ronnie prosił o przesunięcie z 21 na 22.30, co zresztą zrobiłem. Kolejność draftu jest odwrotna do zajmowanych miejsc w ubiegłym sezonie i to we wszystkich rundach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Moi keepers: 1. Kevin Durant 2. Dirk Nowitzki 3. Kawhi Leonard 4. Chris Bosh 5. Derrick Rose 6. Bradley Beal 7. Michael Carter- Williams 8. Omer Asik 9. Giorgui Dieng 10. Wybiore za chwile i zeedytuje bo nie moge sie zdecydowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 28 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Antek nie musisz wpisywać keepers na forum, wystarczy, że zaznaczysz na yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ok termin wybierania keepers minął, wszelkie braki wypełniłem zgodnie ze średnią FP z ubiegłego sezonu. Możecie się przygotowywać do 3 rundowego draftu, który się odbędzie już za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Nie mogę zmienić keeperów? Nie ukrywam, iż Boozera chciałbym wyoutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ok Bulek masz czas do północy by podać swowje typy to jeszcze, postaram się zedytować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dzięki wielkie, nie przedłużając to out Hibbert, Crawford i Boozer. Chalmersa utrzymuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Gotowe, wszelkie reklamacje w keepers przyjmuję do północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Czyli jeśli kogoś bym jeszcze podmienił, będzie to uwzględnione? Bo w sumie myślałm, że do dziś włącznie mamy czas, chciałem więc jeszcze wieczorkiem pochylić się nad tym moim składem. Do g. 22 czy 23 bym z ogłoszeniem ewentualnej korekty tu na pewno zdążył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Tak jak wyżej pisałem, jeszcze dzisiaj można zrobić korekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Biorę Sandersa zamiast Teague'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Andrew zdążyłeś rzutem na taśmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 air_mj bedzie jakas lista dostepnych w drafcie graczy na yahoo stworzona? bo jako że wybieram pierwszy a nie mam pewności że zdąże być równo o 22;30 chciałbym ustawic se pierwszy pick a nawet i drugi w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 air_mj bedzie jakas lista dostepnych w drafcie graczy na yahoo stworzona? bo jako że wybieram pierwszy a nie mam pewności że zdąże być równo o 22;30 chciałbym ustawic se pierwszy pick a nawet i drugi w razie czego. Musisz zrobić sobie pre-rank na podstawie wyników draftu, Zobacz na Player List tam masz wszystkich dostępnych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 7 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Przypominam, że dzisiaj o 22.30 draftujemy Edytowane 7 Października 2014 przez air_mj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jeśli ktoś potrzebuje wzmocnień na pozycjach FC to zapraszam do mnie, mam ich w bród. W zamian oczekuje niskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 dopiero teraz sie zczailem ze mam tylko love'a na PF!! wiec do sprzedania któryś z:DeronBledsoeJenningsConley w zamian za jakiegoś PF,C ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi