air_mj Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam wszystkich i zapraszam do gry w nowym sezonie! Odnowiłem już ligę na yahoo i wysłałem Wam zaproszenia. Proszę o potwierdzenie udziału, lub zgłoszenie rezygnacji. Do końca września wybieramy 10 keepers. Draft wstępnie ustawiłem na wtorek 7 października o 21.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ja rezygnuję z gry. Formuła dla mnie już się wypaliła, a dodatkowo roto zaś pochłonie moje wszystkie zasoby czasowe w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ja podziekuje za gre w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orwell Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Gram. Martwi natomiast rezygnacja dwóch graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 gramm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Przykro, że Karl i Mar zrezygnowali. Postaram się znaleźć godnych następców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Tak jak już pisałem, zwolniły się dwa miejsca w naszej lidze. Zapraszamy pełnych zapału graczy do objęcia zespołów na lata. Do wyboru są 2 teamy: zespół Mara (6 lokata) : DeMar DeRozan, Luol Deng, Goran Dragic, Spencer Hawes, Al Horford, Ersan Ilyasova, Jarrett Jack, Jodie Meeks, Joakim Noah, Tony Parker, Amar'e Stoudemire, Anderson Varejao,John Wall.Zespół Karla (10 lokata) : Arron Afflalo, Giannis Antetokounmpo, Eric Bledsoe, Kobe Bryant, Jimmy Butler, Wilson Chandler, Mike Conley, Manu Ginobili, Brandon Jennings, Enes Kanter, Kevin Love, Nikola Pekovic, Deron Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek31 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Wiem, że jestem rookie jesli chodzi o fantasy ale z chęcią zagram Edytowane 16 Września 2014 przez Bartek31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 ja z checia zagram. wysylam ci na pm moj profil z historia na yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Z chęcią zagrałbym. Mam 6 letnie doswiadczenie w fantasy, najpierw na espn, a od paru lat na yahoo. Nie ma obaw jeżeli chodzi o moją osobę, ze znudzi mi sie gra:) Pozdro -- BC Dzidzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Wiem, że jestem rookie jesli chodzi o fantasy ale z chęcią zagram Sorry Bartku ale szukamy bardziej doświadczonych graczy. Zapraszam do ligi FBL East i FBL West, abyś nabrał doświadczenia. Ronnie i Lew zapraszam do ligi. Ronnie masz pierwszeństwo w wyborze ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) ciężki wybór, wybieram team karla. Edytowane 16 Września 2014 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) żeby z formalności stało się zadość wybieram Mara:) air_mj mogłbyś wkleić link do forum ligi na ten sezon, w którym znajduje się mój zespół, wydaje mi się, że znalazłem, ale jakoś składy mi się nie zgadzają do końca albo coś kompletnie mylę. Dzięki Edytowane 16 Września 2014 przez Lew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 jesli jest miejsce to zagralbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Wszystkie miejsca mamy już obsadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Panowie cieszę się, że wszyscy się zalogowali do ligi. Przypominam o wybraniu 10 keepers do końca września. Draft wstępnie ustawiłem na 7 października o 22.30, zajmie nam około 30 minut. Dajcie znać czy wszystkim pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 mi też pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi