Wilku210 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Hahahaha no jakoś tak wyszło Taki już od wielu lat jest hehe zmienić mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek2m Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dopisane. Tak z ciekawosci, czemu nie uzyles loginu DonAlonso tylko taki jakis beznadziejny? ;-) Dla formalnosci niech to jeszcze potwierdzi... potwierdzam. chciałbym zagrać w jednej lidze z Don Alonso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Hahahaha no jakoś tak wyszło Taki już od wielu lat jest hehe zmienić mam?Nic nie musisz zmieniac, po prostu to dziwnie wyglada jak ktos uzywa innego nicka na forum niz login ;-) potwierdzam. chciałbym zagrać w jednej lidze z Don AlonsoZalatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 a to moge byc w jednej lidze z matkiem ? Zawsze miło jakiegoś fana Lakers pokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 a to moge byc w jednej lidze z matkiem ? Zawsze miło jakiegoś fana Lakers pokonać.To musi byc osoba z listy z 1 posta, a matek gra na innym poziomie drzewka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Przyjąłem. Lewe biodro smoka może chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 czy istnieje możliwość, która pozwoli mi dołączyć do jednej z lig, zacząć od zera i za kilka lat wam potem skopać zadki? zapoznałem się z regulaminem i bardzo mi on odpowiada. Chciałbym spróbować swoich sił, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) czy istnieje możliwość, która pozwoli mi dołączyć do jednej z lig, zacząć od zera i za kilka lat wam potem skopać zadki? zapoznałem się z regulaminem i bardzo mi on odpowiada. Chciałbym spróbować swoich sił, pozdrawiam. Jednak Edytowane 1 Października 2014 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 czy istnieje możliwość, która pozwoli mi dołączyć do jednej z lig, zacząć od zera i za kilka lat wam potem skopać zadki? Godzina 23:49?? To sie nazywa zapis w ostatniej chwili ;-) W takim razie jade z losowaniem. OD TEJ PORY ZAPISY SA NA LISTE REZERWOWYCH co daje nastepujace mozliwosci - w razie znikniec ludzi przed draftami bedzie mozna ich zastapic, - w przyszlym roku wysle prywatna wiadomosc z informacja o rozpoczeciu organizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Przyjąłem. Lewe biodro smoka może chętny ?Dopiero to przeczytałem i dalej nie kumam dlaczego akurat ja, ale jesteśmy razem w lidze więc masz co chciałeś E: fanem Lakers nie jestem, wręcz przeciwnie Edytowane 2 Października 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoGo Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Czołem Panowie, Jak zawsze się późno ogarnąłem. Jakby co można mnie wpisać na listę rezerwowych. BoGo 3rd season Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jak zawsze się późno ogarnąłem. Jakby co można mnie wpisać na listę rezerwowych.Zrobione i dzieki temu dostaniesz za rok prywatna wiadomosc z informacja o poczatku organizacji zebys mogl sie ogarnac wczesniej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Nie wiem czy sobie zdajecie sprawe, ale w tej chwili lista rezerwowa jest pusta... zas w 2 tygodnie od rozpoczecia organizacji IV dopisala sie tylko jedna osoba. Ciekawe z czego to wynika? Tym bardziej, ze w zeszlym roku dopisalo sie dodatkowo tyle osob, ze powstala nieplanowana liga. Edytowane 15 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Wiekszosc zostala wylowiona rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakers Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 chętnie dołączę jesli jest miejsce 2 lata fantasy nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi