siwy66 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Chciałbym się zabawić po 3 latach próby teraz na pewno nie zapomnę! 0 lat stażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q-Typ Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 zgłaszam się, 2 sezon teraz już wiem jak grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiu Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 zgłaszam się, 1 sezon stażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas198 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja też się zgłaszam, będzie to mój 1 sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Witam 3 nowych, ktorych juz dopisalem, a Q-Typowi dziekujemy za odpuszczenie gry w zeszlym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zglaszam sie!! debiucik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 również się zgłaszam, pierwszy rok w fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbokasztan Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Cześć, wprawdzie nie udzielam się na forum ale regularnie je czytam od długiego czasu. Doświadczenia w fantasy brak ale po zapoznaniu się z zasadmi, zgłaszam chęć wzięcia udziału w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Zglaszam sie. Rookie. Zasady fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dopisalem ostatnie zapisy i wyglada na to, ze powstana 3 nowe ligi ;-) Chociaz jeszcze pare osob mogloby dolaczyc zeby byly pelniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diament Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Zgłaszam się. Mój debiut w fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek2m Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 zgłaszam sie do gry mariuszek2m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 jeżeli są miejsa to chętnie zagram, mam doświadczenie z różnych lig fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 jeżeli są miejsa to chętnie zagram, mam doświadczenie z różnych lig fantasyMiejsca jak najbardziej sa i moglbys sprecyzowac ile lat grasz w fantasy NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) gram od kilku lat Edytowane 27 Września 2014 przez bulls2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jeżeli można jeszcze dołączyć, to zapisuję się. Staż zerowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzyk321 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) Zgłaszam sie. To moj debiut JAk sprawdzi do której ligi sie należy i wgl ? Edytowane 28 Września 2014 przez Jerzyk321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Zgłaszam sie. To moj debiut JAk sprawdzi do której ligi sie należy i wgl ? Info jest na pierwszej stronie tego tematu. Do końca września są zapisy, potem zostaną rozlosowane i ogłoszone ligi IV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzyk321 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Sorki wielkie mój błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Nie ma problemu Żadnego błędu nie popełniłeś wiLQ ma taką manierę, że kluczowe dla danego tematu informacje są gromadzone w pierwszym jego poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi