ghost41 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zastanawiam sie na wykupieniem league pass na ten sezon z tym ze mam pewne obawy co do szybkosci minimalnej jak musze miec zeby plynnie ogladac transmisje. Mam lte z limitem 25 GB i nie wiem czy i na ile wystarczy ten limit. Po wykorzystaniu szybkosc spadnie do 10 mb czy to starczy ? Ewentualnie moge podniesc ten transfer do 20 mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 10mb/s? spokojnie wystarczy mozesz wybrac w lp wybrac jakosc wiec nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 A jak teraz jest z platnoscia, trzeba miec karte kredytowa czy mozna w inny sposob np paypal ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Poczytaj ostatnie strony tematu o LP w dziale NBA, tam było już to poruszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 10 mb/s spokojnie wystarczy na to ich "HD". W NFL masz prawdziwe HD i 10 mb/s też daje radę, także nie przejmuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiaLyxD Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Witam wszystkich, Czy w LP można oglądać powtórki czy tylko live? Nigdy wcześniej nie korzystałem z tej usługi i w tych aktualnych meczach preseson nie widzę opcji żeby otworzyć mecz w "normalnych godzinach". Proszę o podpowiedź czy jest taka możliwość i gdzie to znaleźć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Od tego jest dział NBA i przyklejony temat League Passa.Odpowiem jednakże na twoje pytanie - tak można oglądać powtórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 lepiej sprawdz jeszcze raz umowe, albo pogadaj z play, domyslam sie, ze tam masz. Po wyczerpaniu limitu predkosc zazwyczaj tak spada, ze strony ledwo sie otwieraja co dopiero ogladanie. 10mb/s to jakas sciema, gdyby tak bylo nikt niebralby internet bez limitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi