Skocz do zawartości

Potencjalni gracze All-Star

Gość Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Lawson kręci wysokie cyferki i ciągnie ofensywę Nuggets, może któryś trener wkręci go w all-star game z poboru, jeżeli będzie miał jeszcze lepszy sezon. Co do Stauskasa, to myślę, że może być naprawdę niezłym grajkiem. Sądzę, że sufit ma naprawdę wysoko. Czy wskoczy na poziom ASG? Tego nie wiem. ;)

Taj Gibson z forma z PO ma szanse na wybor do tej papki dla ludzi nieznajacych sie na koszykowce

A tak swoja droga to po co to jeszcze organizuja? Zalozenoe asg bylo takie zeby ratować upadajaca lige, obecnie nba jest najpopularniejsza od lat, a dzieki wszechobecnym mediom niewiele moze te sytuacje zmienic.

Ja wiem ze liczy sie kasa za kolejne beznadziejne jerseye ktore i tak ktos kupi plus chajs, dodajmy kosmiczny za bilety na to "swieto", na ktore stac tylko gwiazdy i gwiazdeczki, ktore poza tym jednym dniem z koszem nie maja nic wspólnego

Ale czy my tutaj, ludzie ktorzy w teorii chociaż powinni troche inaczej na to patrzec musimy sie nad takimi duperelami zastanawiac?

Taj Gibson z forma z PO ma szanse na wybor do tej papki dla ludzi nieznajacych sie na koszykowce

A tak swoja droga to po co to jeszcze organizuja? Zalozenoe asg bylo takie zeby ratować upadajaca lige, obecnie nba jest najpopularniejsza od lat, a dzieki wszechobecnym mediom niewiele moze te sytuacje zmienic.

Ja wiem ze liczy sie kasa za kolejne beznadziejne jerseye ktore i tak ktos kupi plus chajs, dodajmy kosmiczny za bilety na to "swieto", na ktore stac tylko gwiazdy i gwiazdeczki, ktore poza tym jednym dniem z koszem nie maja nic wspólnego

Ale czy my tutaj, ludzie ktorzy w teorii chociaż powinni troche inaczej na to patrzec musimy sie nad takimi duperelami zastanawiac?

ale co Ci to przeszkadza?przynajmniej raz w roku można zobaczyć wyróżniających się zawodników ligi w trochę innym,luźniejszym wymiarze :) pewnie najlepiej niech też zlikwidują RS i pierwszą rundę PO :) chociaż czytając o pomysłach Silvera z jakimś turniejem w środku sezonu,jest to jak najbardziej możliwe :D

Możesz mieć na to kompletnie wyjebane jeśli chcesz. Nic nie musisz. Osoby wypowiadające się też nie robią tego z przymusu. Jedni lubią raz do roku zamienić poważną koszykówkę na festyn i oglądają ASG, inni sobie robią tygodniowy odpoczynek od koszykówki. Poza tym to właściwie sam sobie odpowiedziałeś dlaczego to organizują (kasa) i nie wiem czemu forsujesz podejście że prawdziwy koneser zawodowej koszykówki spod znaku NBA powinien gardzić ASG. Więcej luzu chłopie.