John Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Elo,więc chciałbym kupić od Was swoją pierwszą koszulke NBA. Rozmiar M. Nie mam zbyt dużych wymagań.Może być Yao Ming, może być Ray Allen i praktycznie każdy inny zawodnik grający (lub już nie) w NBA. Po prostu mówcie co macie na sprzedaż.Cena do 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Elo, więc chciałbym kupić od Was swoją pierwszą koszulke NBA. Rozmiar M. Nie mam zbyt dużych wymagań.Może być Yao Ming, może być Ray Allen i praktycznie każdy inny zawodnik grający (lub już nie) w NBA. Po prostu mówcie co macie na sprzedaż. Cena do 100zł. A słyszałeś o Allegro??? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=yao+ming&catId=0&initiative_id=SB_20140820050111 Od 60 złotych za sztukę. Nielegalne, ale oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Z tą oryginalnością to bym tak nie szarżował...co do legalności się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ja mam robinsona z spurs replika championa rozmiar 44... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 @GRB - koło oryginalnych to to nie leżało lmao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 A ma ktoś jakiegoś Iversona? Rozm. M-L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja mam Iversona Autentyka Bialego w rozmiarze 40 / M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość www.NewJersey.pl Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jakbys chicał za 100 to mogę oddać Replikę Lebrona czarną. Pozdrawiam www.NewJersey.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi