ncmpcpp Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dziś ogłoszono 2014/15 nba schedule. Zawsze normalne "polskie" godziny meczów można było zobaczyć na mobilnej stronie nba o tutaj http://mw.nba.com/_touch/ No i są normalnie podane godziny, tylko zastanawia mnie jak to jest ze zmianą czasu. Podobno godziny są podane w GMT +1. Teraz mamy czas letni, w Ameryce też jest czas letni. Problem w tym, że u nich zmiana czasu leci w innym dniu. W związku z tym, czy ktoś może wie - czy na tej stronie, którą podałem czas meczów jest przestawiany automatycznie? Czy do momentu zmiany czasu trzeba ręcznie dodawać godziny? A może ktoś wie gdzie mogę się tego dowiedzieć? To bardzo ważn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Na tej stronie co podałeś mi wyskakują godziny w CET (central eu time) a więc w naszej strefie czasowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Na tej stronie co podałeś mi wyskakują godziny w CET (central eu time) a więc w naszej strefie czasowej. w naszej? zimowy mamy central, a letni chyba nie? chociaż letni to za bardzo się nie łapie na sezon NBA : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 ja na tej stronce mam te godziny w lokalnej strefie czasowej, i strzelałbym, że DST jest uwzględnione. każdy język programowania ma mechanizmy do operowania na datach, strefach, DST, etc. Z automatu powinno być poprawnie. Tak czy siak, ja zawsze sprawdzam godziny meczy w czasie wschodnim amerykańskim, a potem przeliczam w głowie.Takie przyzwyczajenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Czy tylko mi się wydaje, że jest bardzo mało meczy w godzinach pasujących europejczykom? W niedziele zaledwie 1 mecz(i to nawet nie w każdą) o 21:30, gdzie w poprzednich latach mecze w ten dzień były o 19 i 21:30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 ja na tej stronce mam te godziny w lokalnej strefie czasowej, i strzelałbym, że DST jest uwzględnione. każdy język programowania ma mechanizmy do operowania na datach, strefach, DST, etc. Z automatu powinno być poprawnie. Tak czy siak, ja zawsze sprawdzam godziny meczy w czasie wschodnim amerykańskim, a potem przeliczam w głowie.Takie przyzwyczajenie. dobry strzał, właśnie chcę sobie zaimportować cały sezon z godzinami do bazy danych na stronę, tylko nie chcę godzin pochrzanić Czy tylko mi się wydaje, że jest bardzo mało meczy w godzinach pasujących europejczykom? W niedziele zaledwie 1 mecz(i to nawet nie w każdą) o 21:30, gdzie w poprzednich latach mecze w ten dzień były o 19 i 21:30... racja nawet w christmas day trochę lipnie to wygląda IMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Wizz podobno mieli grac o 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 no to ok, bo na tej stronie co ją podałem w #1 właśnie jest pokazane 6:00 PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Mnie najbardziej martwi fakt, że Raptors będą domowe mecze zaczynać o 19:30, a nie jak do tej pory o 19:00... shit happens... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi