Roger Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie wiem jak tam się umawiacie na simowanie, ale sugeruję by całą pierwszą rundę plej off zasimował GeDDo, nawet kosztem jakiś tam przerw, gdyby okazało się, że nie ma czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja sugeruje żeby slaKB juz nie simowal. Jego komputer mnie nie lubi :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie wiem jak tam się umawiacie na simowanie, ale sugeruję by całą pierwszą rundę plej off zasimował GeDDo, nawet kosztem jakiś tam przerw, gdyby okazało się, że nie ma czasu. Jeśli Geddo da radę to jestem jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Muszę wygrać dziś @kings, jutro ze spurs a Knicks muszą potem przegrać z magic. Face palm. W bezpośrednich jest 2-2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dzień 118 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 84 - Lakers 109 play-by-play Hawks 114 - Kings 81 play-by-play 76ers 125 - Clippers 126 play-by-play Suns 94 - Jazz 103 play-by-play Nuggets 114 - Celtics 119 play-by-play Bulls 101 - Grizzlies 114 play-by-play Heat 87 - Pistons 108 play-by-play Magic 93 - Cavaliers 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Michael Dunigan (Lakers) – 3 dni (Flu) Clarence Weatherspoon (Kings) – 6 dni (Fractured Nose) John Stockton (Celtics) – 8 dni (Severe Migraines) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 CO JEST k**** GRANE?! zmieniam skład na rezerwowy a grają ludzie z S5 i łapią kontuzje na PO? zaraz się zrzygam... jak ten skład został zmieniony w sejvie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja też miałem rezerwowy sklad i brak w taktyce Jordana i innych, a i tak grali po parę minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 CO JEST k**** GRANE?! zmieniam skład na rezerwowy a grają ludzie z S5 i łapią kontuzje na PO? zaraz się zrzygam... jak ten skład został zmieniony w sejvie? Trochę już grasz w simke więc powinieneś wiedzieć, że jak wystawić do gry tylko 5 graczy to nie zagrają oni całego meczu tylko będą wchodzić rezerwowi dostępni na ławce i to zapewne Ci którzy mają największe umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 i akurat w tym meczu dwie kontuzje - dlatego rzygać się chce w takich momentach... można grać w tą grę 100 lat, a i tak potrafi rozjebać. KD musi wspiąć się na wyżyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Skryp jest złośliwy pod koniec sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 i akurat w tym meczu dwie kontuzje - dlatego rzygać się chce w takich momentach... można grać w tą grę 100 lat, a i tak potrafi rozjebać. KD musi wspiąć się na wyżyny. To akurat prawda.. Sam się bardzo zdziwiłem gdy to zobaczyłem. Szkoda, że to tak się potoczyło, bo chciałem żeby wszystkie drużyny na PO były w pełnych składach, ale Raps bez Currego dalej będą groźni. Może Ewing weźmie na siebie więcej w ataku. Skryp jest złośliwy pod koniec sezonu. A to dziwi mnie jeszcze bardziej, przez cały sezon tych kontuzji było dosyć mało, a teraz dwie simki i tyle kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Curry to Curry, ale Kemba też nie zagra w pierwszej rundzie. Suns też dostali niezły strzał w kolano na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Aby być pewny, że ktoś nie wybiegnie na parkiet, trzeba wrzucić go na IL. Nie wystarczy, że nie wystawić się go w taktyce! W przypadku małej ilości zawodniku w ustawieniu, komp automatycznie wrzuca do gry kolesi którzy zostali pominięci i nie są wpisani na IL. Mogą zagrać parę minut, albo więcej jeśli ktoś z ustawienia nałapie faule, kontuzję lub będzie za mało w rotacji na daną pozycję. Tak więc, jedynym sensownym i bezpiecznym rozwiązaniem jest umieszczenie gracza/graczy na IL w przeciwnym wypadku może być zdziwienie. Więc to nie wina komisza. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Jak Cie simka chce wyc***ac to cie wyc***a w pierwszej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Dzień 119 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 81 - Suns 92 play-by-play Hornets 104 - Kings 76 play-by-play Magic 115 - Lakers 102 play-by-play Rockets 93 - Wizards 86 play-by-play Pacers 108 - Clippers 104 play-by-play Timberwolves 90 - Jazz 88 play-by-play Spurs 90 - Hawks 99 play-by-play 76ers 117 - Cavaliers 101 play-by-play Bucks 123 - Grizzlies 130 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Greg Monroe (Wizards) -9 dni (Broken Finger) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Monroe może wirtuozem nie jest, ale przydawał się jako back up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Wysypalo kontuzjami na koniec. Która serię w pierwszej rundzie uważacie za najciekawszą? Edytowane 5 Grudnia 2014 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Na razie mamy tylko dwie zaklepane serie: Wolves vs Grizz Suns vs Sonics Reszta jeszcze walczy o miejsca, a na wschodzie w ostatnim dniu może dojść do sporych przetasowań. Np. wygrana Bulls i przegrana Cavs = zamiana miejsc. Wygrana Hornets z Bulls też zamiana miejsc. Nie wiem jak tam w przypadku 1 seedu, bo Pistons z 76ers mają w regularze bilans 2-2 i przy ewentualnej porażce tych drugich dziś nie pamiętam co będzie decydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Pierwsi są 76ers przy takim samym bilansie więc 1 seed zarówno na wschodzie jak i zachodzie jest już zarezerwowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dzień 120 (na pierwszym miejscu goscie)Trailblazers 134 - Nuggets 130play-by-playSuns 95 - Kings 85play-by-playSpurs 119 - Timberwolves 102play-by-playHornets 115 - Bulls 111play-by-playKnicks 117 - Magic 123play-by-playJazz 108 - Clippers 94play-by-playPacers 115 - Cavaliers 113play-by-play76ers 127 - Celtics 92play-by-playHeat 86 - Nets 107play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------sorry za poslizgZ PO startujemy dziś wieczorem!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Link do nagród za sezon: http://simbasket.com.pl/html/regssnawards.htm "Mój" Mills zgarnia drugie MVP:) Szak w All-League 1st Team:) A Roger zespul Tomica bo wypadl w koncu z Defensive Teams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi