MarcusCamby Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 1 minutę temu, kolader napisał: Kontuzja Casha do kompletu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, kolader napisał: Kontuzja Casha do kompletu? I morawiecki na ekranie. A to dopiero 10 minut Edytowane 24 Marca 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: I morawiecki na ekranie. A to dopiero 10 minut Przynajmniej nie ma strachu, że zaproponuje premie. Chyba że na zachętę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 3 minuty temu, matek napisał: k****, właśnie włączyłem i już dwa zapakowane No ja miałem kanał sportowy za długo włączony, bo przez jakis czas miałem pauze, włączam mecz, trzecia minuta a tu już 2:0 dla Czechów. Grubo pograli XDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Nie ma Krychy i nie ma asekuracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Uwielbiam mecze reprezentacji Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Teraz, airmax napisał: Uwielbiam mecze reprezentacji Polski Nie ma lepszych kabaretów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Ile lag na Roberta już widzieliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Ale to jest mega dziwne. Oni na Francję w 1/8 MŚ nie wyszli tacy zesrani... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 3 minuty temu, fluber napisał: I morawiecki na ekranie. A to dopiero 10 minut Znowu sukces ogłosi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Gumny to zaraz będzie tam rzygał po tej karuzeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 2 minuty temu, mayor napisał: Znowu sukces ogłosi, Tych Czechów już nie trzeba się bać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirPsychoSexy Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 wcale mnie ten wynik nie dziwi, wszak żaden statek nie popłynie daleko bez kapitana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Zerknąłem na wyniki i Holendrzy w sumie dzisiaj niewiele lepsi. x D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Moja babka by lepiej zagrała w linii obrony od naszych zawodników a nie żyje od 27 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Mentalnie słabo to wygląda. Teraz przy tym wyrzucie z autu nikt nie chciał dostać piłki pod nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Teraz, Vice-kontorezerwowe napisał: Moja babka by lepiej zagrała w linii obrony od naszych zawodników a nie żyje od 27 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 24 minuty temu, kolader napisał: Teraz po takim ma wrócić? No raczej można to włożyć między mrożonki natomiast Ja nie widzę sensu powrotu Józwiaka bo można wyszukać kogoś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 jest światowo , koniec minimalizmu , idziemy po mistrzostwo !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 i love this game! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi