barcalover Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Tak to zinterpretowałem. Jeśli chodzi o to, że nie wiadomo czy Liverpool będzie siódmy, piąty czy ósmy, to faktycznie – trudno zgadnąć co się w Premiership wydarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 A w Anglii nigdy nie wiadomo co się wydarzy. Tzn. wiadomo, ze Liverpool nic nie wygra, ale poza tym nic nie wiadomo. Jeszcze Arsenal na 4, to jest pewniak, nawet jak 3 zespoły by grały w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Seria A jest dla koneserów jak ja angielską się zawsze dobrze oglądało ale powoli bundesliga zaczyna jej robic konkurencje, angielska ma stare marki ktore przyciagaja, bundesliga ma tylko bayern i od biedy bvb dla koneserów to jest nasza "ekstraklasa". Swoją drogą ciekawa nazwa ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 dla koneserów to jest nasza "ekstraklasa". Swoją drogą ciekawa nazwa ligi. ja bardzo lubię oglądać naszą ligę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 ja bardzo lubię oglądać naszą ligę Też mam tą słabość. Więcej meczów polskiej Ekstraklasy oglądam niż Premiership. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) ja też, w końcu nie w każdej lidze zobaczymy coś takiego, a już na peweno nie w angielskiej czy hiszpańskiej :] Edytowane 19 Marca 2015 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) takie cuś albo to czasami zaskoczą jak Grzelczak niszczył Barcę Edytowane 19 Marca 2015 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 ładnie tam messiego ruchnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 @rahu Ciebie też to dziwi, że ktoś woli oglądać PL? Nie dlaczego? Sam wolę oglądać Serie A i poprawić Śląskiem co kto lubi ale faktem jest że obecnie najlepiej w piłkę kopie się w PD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Everton pozdrawia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Trzeba powiedzieć, że idealnie wstrzelili się w dyskusję o BPL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 No więc właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Trzeba też wziąć poprawkę na to, że w tym sezonie grają fatalnie, a sam Martinez jest na wylocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Również oglądam ekstraklape. Kiedyś to się na Pogoń chodziło w drugiej lidze, a potem już w pierwszej walka o mistrza do ostatnich kolejek. Czasy Sabriego Bekdasa. Ahh, uhh Edytowane 19 Marca 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fif Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 A później nadeszła era Pogoni wprost z plaży Copacabana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 taaa, nawet krążył taki dowcip nie śpij na plaży w Brazylii bo obudzisz się w Pogoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fif Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Czyli na teraźniejszych Portowców już nie chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 mam wyrobioną kartę, ale od dawna nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ehh te nasze ligowe szlagiery. Dobrze, że za dwie godziny będzie co oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi